Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas odpoczac w innym swiecie

Nie mam sił już z tym walczyć

Polecane posty

Gość czas odpoczac w innym swiecie

trądzik zrujnował moje młode zycie... mimo 23 lat jestem wykończony i zniechęcony do zycia...najchętniej bym grał i siedział cały dzień w domu... Boli jak cholera jak widać jak osoby trzecie patrząc na twarz patrzą na pryszcze...

Gość DONT GIVE UP
Stary, nie łam się. Wejdź na forum "urynoterapia, czy ktoś ją jeszcze stosuje?". Nie zastanawiaj się. Warto!

Gość rzeka
zani zakopiesz się w czterech ścianach, najnormalniej w świeciei dź do DERMATOLOGA oni nie takie widzieli i nie takie wyleczyli..oj chłopie, lecz się:-)

Gość tralablala
moj chlopak tez byl caly w pryszczach i to jaaaakich...ja pokochalam i go i te pryszcze....poszlismy do lekarza i w koncu trafil na srodek ktory mu pomogl...dzis jest gładziutki jak pupcia niemowlęcia;)

Użyj skinorenu, polecam! Ale to chyba na recepte więc idź najpierw do dermatologa=]

Gość Ju...
Może i patrzą, ale co z tego? Niech patrzą - po to przecież mają oczy, czyż nie? Pryszcze zejdą kiedyś, najwyżej zostaną fajne dziurki po nich.:D

\"moj chlopak tez byl caly w pryszczach i to jaaaakich...ja pokochalam i go i te pryszcze....poszlismy do lekarza i w koncu trafil na srodek ktory mu pomogl...dzis jest gładziutki jak pupcia niemowlęcia\" jak czytam takie teksty to mi niedobrze, bo albo to jego bycie calym w pryszczach oznaczalo ze mial po jednym pryszczu na czole, policzku, szyi, nosie i tak dalej, albo to ja jestem jednym z tych nieszczesnych wyjatkow ze po takich historiach to ja jestem caly w dziurach i o byciu gladziutkim jak pupcia niemowlecia to tylko czasem marze, ale wierzyc w ogole nie wierze

Gość ggggggggggggggggg
spoko, znam 3 osoby które miały taki trądzik, że twarzy im nie było widać :o teraz maja 23-28 lat i wyglądaja normalnie:) oczywiscie leczyły sie u dermatologa:)

Gość Wypowiadają się oczywiście
ludzie, którzy nie mają bladego pojęcia, jak wygląda leczenie trądziku (trądziku, nie paru wyprysków na czole). :O To jest orka na ugorze. Rady w stylu: "po prostu idź do dermatologa", uruchamiają we mnie poważną refleksę nad poziomem intelektualnym radzącego. :O Najpewniej autor przeszedł już pielgrzymkę po dermatologach. Lekarz to nie cudotwórca. Ludzie, jak nie macie pojęcia, czym jest trądzik i jego leczenie, to naprawdę zamilczcie z łaski swojej :O

Gość tarantulla
a probowales accutane albo roaccutane?

Gość ja miałam też
okropny i sie wyleczyłam u dermatologa... i miałam wtedy 29 lat

Gość slowik
moja siostra ma trądzik , bierze takie tabletki , które pomagają trochę, rozumiem ludzi, że to jest dla nich trudne ciągła walka o wygląd cery, trzeba leczyć, lepiej zgłosić się do dermatologa, ja też kiedyś miałam trądzik , ale nie taki uciążliwy, u mnie przeszło to po okresie dojrzewania, miałam inne kłopoty skórne,zawsze pojawiały się u mnie plamki brązowe na szyi , dekolcie, zawsze to miałam latem, smarowałam te miejsca maścią codziennie, pomogło, ale za jakiś czas znów pojawiały się te plamki, leczyłam długo,teraz tego nie mam

Gość slowik
głowa do góry