Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wuuduuu

Sex po 50 tce TAK czy NIE ?

Polecane posty

Gość wuuduuu
sex jest dłuższy, gra wstępna raczej nie, po prostu sam stosunek on umie się powstrzymać i na mnie poczekać. (co jest bardzo miłe) a no i na razie mam orgazmy

Gość wuuduuu
chyba nie usnę strasznie mnie to nurtuje ...........

to jest bardzo ważne że seks z nim ci odpowiada a z tym zapachem starczym to nie chodzi mi o bąki bo to jest normalne jak się z kimś mieszka ale starzy ludzie maja specyficzny zapach ciała i oddechu taki trochę kwaśny ,skora jest bardziej pergaminowa (sucha i mało jędrna)

Gość jak takie pisanie
ale stary to chyba po 60 tce a nie 45 latek? ja nna pweno w tym wieku nie pozwole sobie na kwaśny zapch skóry i ciała, nawet jezeli będzie już lekko pergaminowate

Gość wuuduuu
no tak zmarszczki, siwe włosy, suchą bardzo ale jest szczupły i dobrze zbudowany (umięśniony) tzn jest w dobrej formie. Ale te dzieci .. przyszłość co jeśli teraz jet ok a jak za 5 lat będzie zmęczony itp przecież nie będę go obwiniać aaaaa ja

Gość wuuduuu
czy stać mnie w tym wieku na starte cennych latekk które chcę jeszcze spożytkować. Czuję że mogę zostać mamą po raz drugi i wątpię żeby mi przeszła ochota w najbliższym czasie.

Gość wuuduuu
ale coś iskrzy i może nie będę miała dzieci a będę z nim szczęśliwa... a z innym będą dzieci a tego szczęścia nie będzie. Dylematy masakra

Gość ojjej
nie martw sie czym straszy tym lepiej potrafi sie kochac....

Gość swoją matkę juz zagazowałeś
?

Gość nie ale twoja juz dawno stoi
w kolejce :P

Gość i ty tez powinnas tam stac
:P

Gość Kto ma inne zdanie
wpisywac sie ! Qrwa te zady i brzuszki i cycuszki po 100 kg kazdy . Kobity dlaczego to robicie ?????

Gość moje waza zaledwie
po ok 20 kazdy :D

Gość mam 58 l
Ludzie, co za bzdury wypisujecie jestem starszy od zony 12 lat i ze mną jest wszystko ok i nie wyobrażam sobie zycia bez sexu :D

Gość wuuduuu
Wstałam jak w amoku, śnił mi się. :) Do faceta >>>>>>>>> tak mam dziecko 7 letnie a zawsze chciałam mieć dwoje, lecz nie trafiłam na odpowiedniego partnera. Ale chodzi mi to po głowie...

Gość wuuduuu
Muszą muszą ale czy mogą technicznie :) ?? Myślałam że ktoś mi coś powie co mnie przekona, ale jakoś słaboo..... teraz mam jeszcze więcej pytań.

Gość wuuduuu
pierwsze i podstawowe pytanie w tym temacie czy związek 30 ona 50 on ma racje bytu?? Myślę o dłuższej przyszłości a nie o jednym numerku ?? Jak myślisz

Jeśli w rachubę wchodzą dzieci ( jeszcze nie narodzone) to może być to dużym problemem. Jeśli chodzi o miłość, partnerstwo, bycie razem itd. to nie miałbym obaw ;)

Gość wuuduuu
Myślisz że kobieta po 30 z dużymi potrzebami przez jakieś jeszcze np 15 lat może być zaspokajana przez takiego gościa wielolatka. Kiedy gaśnie seksualność u mężczyzn ???

Takie potrzebowskie potrafią czasem cuda zdziałać i wykrzesać ze starszaków sporo ognia. Ale tutaj nie ma reguł. Jeden może inny mniej, inny wcale. Proponuję Ci empirycznie tego wypróbować ;) i się przekonać :P

Gość wuuduuu
Obawiam się jednego że zaangażuję sie w ten związek on po paru latach stanie się zmęczony a ja już ani nie będę miała szansy na dzieci i będę smutna w związku z tym. Ale z drugiej strony już się w to wkręciłam, poznałam go i jest mi bliski. Sex jest ok, dojrzały facet przynajmniej wie czego chce. Wie gdzie jest jego miejsce w życiu nie mota się.