Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wuuduuu

Sex po 50 tce TAK czy NIE ?

Polecane posty

Gość zdzich
[zgłoś do usunięcia] zochan Mam 55 lat moja zona jest troche mlodsza ale juz ma menopauze stroni od sex-u co robic ! Doradzci Kup jej futro.

Gość edo
CO ZA IDIOTYCZNE PYTANIE? SPRAWNOŚĆ SEKSUALNA TO PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWIE ,LUDZIE MŁODZI MAJĄ PROBLEMY Z SEKSEM BO MAJĄ PROBLEMY ZE ZDROWIEM,JA 51 LAT I UPRAWIAM SEKS Z ŻONĄ CODZIENNIE ,I JEST MI OBCE POJĘCIE ABSENCJA SEKSUALNA -DBAJCIE O ZDROWIE TO NIE BĘDZIECIE MIEĆ PROBLEMU W ŁÓŻKU!!!!!

Gość mam55 a mąż 57
Mam 55 ,mąż 57 wolna chata,dzieci na swoim i dopiero teraz sex jest super .Bez strachu ,pospiechu .Miło jest się razem starzeć .Nie krępują nas niedoskonałości ciała no i najważniejsze -nadal bardzo się kochamy .Małżeństwem jestesmy od 31 lat.

Gość anteusz
i tak trzymajcie my z zona jestesmy w podobnym wieku i tak jakbysmy odkrywali sez na nowo pozdrawiam ))))

Gość anteusz
sex mialo byc))))

sex po 50tce nie jest dobry, lepszy jest po czterech 50 kach, bo wtedy dziewczyna traci wszelkie hamulce :-)

Gość anteusz
chcialem ci odpisac ale zrezygnowalem))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość kropeIka rosy
potwierdzam to co wyzej napisał ktoś. jestem starsza i nadal mam ochote ale moj mąż juz nie. za to świetnie dogaduje sie z kochankiem.

Gość ulka_
Mój facet miał problemy w łóżku odkąd się poznaliśmy czyli od 25 roku życia, dlatego wiem, że wiek nie przesądza o niczym. Ktoś wyżej napisał, że ważne jest dbanie o zdrowie i tu zgadzam. Jeżeli ktoś tak jak mój, pali na potęgę a na dodatek waży dużo za dużo, to z udanym seksem może się pożegnać już w bardzo młodym wieku a razem z nim, jego partnerka.

Gość anteusz
)))

Gość karta P
z czasem seks staje się coraz bardziej wyrafinowany. trochę szkoda tej utraty spontaniczności i co tu dużo mówić - gwałtowności, ale starannie wyreżyserowane sytuacje smakują wspaniale. Reżyseria może być dziełem jednej strony i całkowicie zaskakiwać drugą co ma niewątpliwą atrakcyjność.

...jestem jak widać z rocznika 58 - kilka lat po półwieczu, viagry nie potrzebuję z żoną jestem od 26 lat, mnie jakoś dotąd sex się nie znudził, zona miała kilka lat obniżonego libido, a w zasadzie problemów bardziej psychologicznych ale się wszystko wyprostowało i teraz sex jest na prawdę lepszy niż kiedyś, po pierwsze nie bierze tabsów, nie obawia się nie chcianej już ciąży i co ważne w domu spokój nikt się nie kręci bo dzieci na swoim. Nie obawiałbym się o związek ze starszym o 20 lat facetem w twoim przypadku, bo jeśli faktycznie łączyło by was uczucie a gość jest w tej chwili sprawny to wróży że jeszcze długo będzie. Problemem są dzieci ale to ze ich już nie chce to tylko w brew pozorom przemawia za nim bo jest odpowiedzialny i zdaje sobie sprawę że nie spełniłby się w tym wieku jako prawdziwy ojciec a już pewnie i nie doczekał wnuków z tej pociechy .... po co krzywdzić dzieciaka... Skoro oboje macie już dzieci i posiadanie kolejnego dziecka nie jest dla Ciebie "być albo nie być" to nie czekałbym na kogoś lepszego niż poznany - jak mówisz - misio :)

Gość karta P
w tym wieku sytuacja materialna pozwala często na posmakowanie luksusu. Fajną sprawą są aranżowane "święta wypoczynku i seksu" Hotel, najpierw spa, masaże, jakieś bajery kosmetyczne, potem tańce i w końcu jakiś wyrafinowany seks. ekstra,w takim kontekście wydaje się - co tam te małolaty wiedzą o seksie - byle szybko i jak najczęściej

Gość donek
my uprawiamy, może nie za często, ale uprawiamy, na specjalne okazje biorę maxlong, wtedy wchodzą we mnie nowe siły i jest prawie jak z a młodych lat

Gość gość
chetnie bzykne starszą z mazur ja 30 lat ,. 696848338

Gość purpurowy szal
A mnie się już nie chce. Mam 51. Nie sprawia mi radości, unikam, jak mogę, liczę, że mąż (59) znajdzie sobie jakąś panią i będzie szczęśliwy. Zupełnie straciłam zainteresowanie i dobrze mi z tym.

Tak, po stokroć! Uwielbiam starszych mężczyzn, są niesamowici w seksie. Mój kochanek ma 58 lat i nieziemską kondycję w seksie, nie zamieniłabym go na innego. Poza tym nie wyobrażam sobie siebie po 50 nie uprawiającej seksu :) chyba, że zachoruję, umrę i będę wąchać kwiatki od spodu :)

Gość purpurowy szal
Frida6, dzięki, ale nie ma czego współczuć, serio, ta sfera życia przestała istnieć, więc nie odczuwam żadnego braku. Ale dzięki :)