Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asafawaa

Który z tych prezentów będzie najlepszy dla chłopaka na urodziny?

Polecane posty

Gość asafawaa

Jesteśmy ze sobą krótko, więc nie wiem do końca co lubi a czego nie.Nie umiem wybierać prezentów dla chłopaka.On ma 20 lat.Chciałam jego podpytać, ale nic mi nie pomógł,dla niego najważniejsze jest,żebym w dniu urodzin z nim była a prezent jest nieważny... Zastanawiam się nad : - jakimiś lepszymi perfumami (tak za około 100zł) - mp3 - maszynka elektryczna do golenia - fajna pościel - złota rybka - z takich drobiazgów to taki ogromny kubek 0,5 l i jakaś podusia Jak myślicie? Nie wiem co wypada mu dać a co nie, bo naprawdę jesteśmy ze sobą dopiero kilka miesięcy

Gość ehhhhhhhhhhhhh
jak nie ma mp3 to mysle ze to bedzie dobry pomysl... bo reszta zalezy od gustu- nie wiesz jakie zapachy lubi i czy lubi sie golic maszynka elektryczna... z poscieli tez niewiadomo czy sie ucieszy... ale mysle ze mp3 to fajna rzecz :)

Gość ja mojemu kupilam niedawno
elektryczna maszynke i niestety, prezent nietrafiony, bo strasznie rani jak sie goli

oj znam ten ból ja znam sie z moim w sumie od pół roku i tez mam czasem problem z takimi rzeczami ;/ perfumy sa zawsze dobre, ale czasem trudno trafic w zapach mzna postawic tez na cos smiesznego :)

ja bym wybrał pozycję ostatnią, ale bez "podusi" (lub coś zamiast). sama piszesz, że krótko jesteście, więc to taki bardziej neutralny prezent. na szaleństwa przyjdzie czas :)

Gość asafawaa
właśnie wszyscy mi mówią,że maszynkę to mogę mu dać, ale dopiero jak będziemy ze sobą dłużej, że teraz mamy za krótki staż i nie wypada kupować poważnych prezentów... zresztą on ma dopiero 20 lat, delikatny zarościk i nie wiadomo czy taki prezent by się nadał. nawet nie wiem czy nie ma takiej maszynki... wydaje mi się,że nie ma mp3 ale fakt faktem może ma a ja po prostu o tym nie wiem, bo nigdy przy mnie nie używał... rybka to znowu odpowiedzialność... nie wiadomo czy on ma czas i ochotę zajmować się jeszcze rybką, zmieniać jej wodę, karmić itd :/ Strasznie nie lubię wybierać prezentów dla chłopaka... dziewczynie zawsze można kupić coś fajnego, jakąś biżuterię czy jakąś ładną pamiątkę... Już kilka dni chodzę za prezentem i nie mam do tego siły :( a urodziny już w piątek. a może macie jakieś inne propozycje na prezent ? Najbardziej to jestem przekonana do perfum i do tego np ten kubek... jak sądzicie? wiem,że lubi perfumy z lacoste, może znajdę coś podobnego...

Ja mam taka propozycje: jesli masz np.jego lub wasze wspolne zdjęcie, mozesz mu zrobic kubek ze zdjęciem.

perfumy zawsze sa dobre fakt kobiecie łatwiej ja od mojego po 3 miesiacach znajomosci dostałam brazoletke srebną piekną na urodziny a ja mu na urodziny ( 8 miesaccha znajomości bluze na misku

Gość asafawaa
jego zdjęcie mam, wspólnych niestety nie :( może do walentynek będziemy mieć jakieś wspólne zdjęcie to wtedy można coś takiego wykombinować :)

Mojemuy bardzo się taki prezent sposobal i zawsze pije w nim herbatke. Nie wiem czy widzialaas kiedys takie kubki - sa czarne, a kiedy nalewasz do niego gorącą wodę, zaczyna pojawiac się zdjęcie.

Gość asafawaa
chyba wiem o jakiej bluzie mówisz :) widziałam dzisiaj takie sweterki na misiach, śliczne, z różnymi napisami. o ile o to Ci chodziło ;)

ja swojemu bym nie kupila nic z tych rzeczy:o za to ostatnio dostal dlugopis watermana, kotrego wartosci nie podam bo sama sie zalamalam placac:D ale jest straaasznie zadowolony ;) mp3 moze miec w telefonie,w perfumy mozesz nie trafic,maszynka wedlug mnie niezbyt dobrym pomyslem,zlota rybka jak pisalas moze nie miec czasu ub ochoty sie nia zajmowac. no moze kubek bylby dobry o ile nie ma jakiegos jednego ulubionego.

Fajny kubek,porządne pióro/długopis ( jesli jest studenetem np ) jakaś płytka z muzą albo ksiażka, bilety do kina/teatru / na koncert/wystawę ...jesli wiesz co lubi,breloczek z jego znakiem zodiaku ( w końcu to urodziny ), do tego jakiś śmieszny horoskop;) mozesz Mu nawet zrobić szalik na drutach...;) Ale pościel?!?! no chyba że razem mieszkacie;) z goleniem i perfumami może być niewypał:) pozdrawiam

Może być jeszcze jakis organizer albo kalendarz, jesli jeszcze go nie ma a urodziny nie wypadaja w czerwcu;) I generalnie jakiś wspólny wypad, którego organizacje Ty przejmesz na siebie a Jemu zrobisz niespodzianę;)

Gość czym czy czym
mozesz mu kupic perfumy, portfel jakis lepszy ze skory, jakas bluze, srebrny lancuszek badz cokolwiek w tym stylu

Ja bym zlotej rybki nie kupila..Ani poscieli..Mysle ze mp3 perfumy lub maszynka elektryczna to dobre pomysly. Z tych 3 rzeczy zdecydowalabym sie raczej na mp3 :)

Gość asafawaa
wypada dawać ciuchy chłopakowi na urodziny? krótko jesteśmy ze sobą...

Gość Oskaa
My jestesmy razem od ponad roku i tez sie zastanawialam nad jakimis ciuszkami :)... Tylko martwie sie nie nie spodoba sie mu :(...

Gość gdgdg
złotej rybki nie kupisz już, jesli chodzi o okrągłą kulę zabronilo tego towarzystwo opieki nad zwierzetami wreszcie sie dokrzyczeli mozna miec je w akwariach prostokatnych nawet nie wiem czy kule w ogole sa nadal w sprzedaży choc ja widzialam jakis czas temu ogolnie nie wolno

Gość emilka126
hej! poczebuje pomocy!! mam 16 lat i moj chlopak ma 28.12. urodziny jestesmy ponad rok razem..niewiem co mam kupic...fotke z ramka juz mo kiedys dalam, album z nami tez.. nawet plyte tez... no niewiem co... POMOCCYYYYYY!!!!!!

Gość Mycha999
Nom...ehhh..dziewczyny ja mam też ten sam problem...mój facet też za niedługo obchodzi urodziny tylko że ja mam tym gorszą sytuacje od was że on tak na dobrą nie ma konkretnego hobby a prezenty w stylu kubek poduszka breloczek czy takie tam odpadają bo kurde jego takie rzeczy nie cieszą..i dlatego właśnie nie wiem co mam mu kupić...myslałam o zegarku, perfumach, albo skórzanym portfelu..ale jak macie jeszcze jakieś pomysły na praktyczne prezenty i o w miare ROZSĄDNEJ cenie to prosze napiszcie..bardzo mi pomożecie..z góry dziękuj i pozdrawiam:):*

Gość kup mu czteropak
;) No a jak ma byc bardziej ekskluzywnie to jakas flaszke fajna ;) Albo najlepiej upiecz ciasto ;)

Gość saaabrinaaa
Ja na walentynki kupiłam chłopakowi puzzle z moim zdjęciem. Bardzo się ucieszył. Puzzle jeszcze nie zostały ułożone bo mają 1000 elementów, a zdjęcie nie jest proste, ale zaraz po skończeniu zawisną w ramce nad jego łóżkiem. Prezent bardzo oryginalny, a jego cena waha się od 50zł do 100zł (zależy od rozmiaru i ilości elementów). Gorąco polecam

Gość ja to myślę
kup mu dżeka danielsa