Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fionnka

Znalazłam forum dla facetów i jestem w szoku.

Polecane posty

Dzisiaj przez przypadek natknęłam się na forum dla facetów, wiecie, ogólnie chodzi tam o wymianę poglądów na temat tego jak \"zaliczać laski\" itp. Czytam to od paru godzin i jestem w szoku. Nie wiem co myśleć. Ja osobiście nie chciałabym być w ten sposób manipulowana, ale z tego co oni tam wypisują to jednak to się sprawdza i wiele dziewczyn im ulega. Ogólnie polecam do poczytania, można się sporo o facetach dowiedzieć. Np. opisują oni tam jakieś \"zbiorowe\" podrywy, jak tutaj: http://forum.lover.pl//index.php?showtopic=257 Ciekawa jestem co wy o tym myślicie.

Gość toaletowy niewolnik
To ja nie lubie takich metod. Jak patrze na laskę to mysle tylko jaki kolor gowna z niej wylazi:)

Gość nihilnovi
eee nic nowego:o, to stare jak swiat ze jak sie przejdzie do kontaktu fizycznego chociazby takiego jak głaskanie po włosach albo dłoni to laska na 90% jest juz zdobyta:o co wiecej mamy pewnosc ze chciała byc zdobyta i jej sie to podoba (inaczej by uciekla) wiec mozna juz bez oporów przechodzic dalej🖐️

Gość doszlam doooos
poczytalam troche i dochodze do wniosku ze faceci to idioci:D

Gość doszlam doooos
buahahhaha:D idioci:D:D

Gość doszlam doooos
widze ze oni opanowali anwet swoj slownik lol :D:D:d:D zrob jej szescian? what the fuck?:D:d

Skoro faceci to idioci, to kim w takim razie są kobiety, które im ulegają? :) A tamto forum to skarbnica wiedzy dla facetów. W sumie to kobiety nie powinny tego czytać :)

Gość mój_pędzel
pffff wiekszosc z nich to pewnie gruge stare zakompleksione pryki. nie maja co robic. i udają obeznanych cwaniaczków. jak nikogo nie poderwali to mogą sobie chociaz miedzy soba pomarzyć:P żałosne

Gość doszlam doooos
kto w tych zcasach uczy sie podrywac? ale maja zryte dekle:o

Gość mój_pędzel
dokładnie :D

Gość o jezu kochanyyyyyyyyy
nie moge tego pierwszego linka przezyc :(

No i widzę typowe kobiece reakcje - "debile", "idioci", pewnie zdesperowani, stare pryki itd. A tak się składa że znam to forum od dawna i sam niektóre wyczytane tam rady stosowałem i się sprawdzały w 100%. Nie piszcie więc, że to jest niesktuteczne. Bo co jak co, może i kolesie zrytą psychę mają, skoro całe życie poświęcają zaliczaniu panienek, no ale nie można im odmówić tego, że działają skutecznie. I za to szacunek :)

Gość facettttt
Nie czaje tego ich slangu :classic_cool:

buhahhaha chłopcy na tym forum uczą się jak podrywać niezbyt rozgarnięte dziewczyny i zwykłe lachony z dyski:D poczytam a co:P

Gość vvvvv
I wy się dziwicie skąd faceci na kafe. Po prostu fora dla facetów są beznadziejne.

Gość mój_pędzel
elizabeth bathory - Twoj koment na ten temat jest wedlug mnie wyczerpujący ;)

do facettttt - poczytaj forum, tam jest wszystko wyjaśnione :)

Elizabeth Bathory - na to wychodzi :) Dlatego ja jeśli już stosuje jakieś tam "sztuczki" na kobiety to nie po to, żeby od razu mi do łóżka wskakiwały, tylko po prostu po to, żeby zaczęło im na mnie zależeć :)

"najlepiej wez powynoś z pokoju wszystko na czym można siedziec oprócz łóżka albo nawet niewynoś tylko zaoferuj jej zeby usiadła obok ciebie na łóżku albo na fotelu i jezeli dobrze to rozegrasz to bedzie twoja (ja zazwyczaj siadam odrazu początku na fotelu, ona na łózku żeby po chwili sie do niej dosiąsc ) " tutaj cytat z tamtejszeko topiku, no ludzie gdybym ja znalazła się w takiej sytuacji to bym wiała ile sił w nogach!!

Gość Galatasaray
A na Turków i Arabów narzekają, że im kobiety zabierają swoimi gadkami. A sami nie lepsi....tragedia te ich gadki, ale fakt, ze techniki mają opanowane.