Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fionnka

Znalazłam forum dla facetów i jestem w szoku.

Polecane posty

Gość ijuz
hej laski jajo mnie szczypie;)

Gość mój_pędzel

do mój_pędzel to skąd się biorą tu na forum tematy zakładane przez kobiety w stylu: \"nie odzywa się od 3 dni, wariuję\", albo \"nie odzywa się od wczoraj, odezwać się sama czy czekać?\". I tym podobne. Nie wmawiaj mi że to nie działa na kobiety. Działa, ale tylko wtedy gdy danej kobiecie zależy na facecie. A już najlepiej takie gierki robić gdy kobieta jest zakochana, albo mocno zauroczona. Gdy np. jestem z kobietą parę miesięcy, przez tydzień jest cudowne, a nagle kolejnego dnia ja milknę na 1 dzień. Dobrze od czasu do czasu zastosować taką taktykę. Wy nie możecie być nigdy pewne faceta. Inaczej się znudzicie i odejdziecie do innego.

Gość mój_pędzel
podrapac?? :P buahahahaha;)

Po pierwszym spotkaniu zaczela Ci takie rzeczy pisac :D? Jakos nie wierze ;).

Gość mój_pędzel
kiebzań - po pierwsze takie tamety na forum to juz nonsens... "nie dzwoni, ojej co mam zrobi, tak mi zle!!!jestem w glebokiej rozpaczy bo przeciez jestem taka nudna ze juz sobie innego zajecia nie znajde procz czekania na jego laskawy telefon":P:P:P:

Wlasnie...kiedy zalezy...a zeby jej zalezalo, to musi poznac tego kogos...musi z nim przebywac...wiec te wasze teorie mozna sobie.. ;)

_ff_ - po drugim :) Teraz znowu spotykam się z 23-latką i ta to już w ogóle się niecierpliwi jak któregoś dnia nie puszczę jej sms-a. I to wcale nie żadne gierki, po prostu czasami mam taki nawał pracy, że zapominam. To ona nie wytrzymuje i pisze mi sms-y \"obraziłeś się na mnie?\" itp.

Gość Optymistka
O co chodzi? Skąd ten bulwers? Przecież codziennie na tym forum marudzimy, że faceci chcą tylko jednego, bla bla bla. Bardzo mi się tamto forum podoba: 1. Jest się z czego pośmiać 2. ... ale jest parę ciekawych rzeczy, jak cytat \"Kobieta, której się wydaje, że faceci chcą od niej tylko seksu widocznie nie ma nic innego do zaoferowania.\" 3. Dziewczyny, można poczytać i już więcej się na to nie nabrać! Pozdrawiam

Gość mój_pędzel
bledne jest myslenie i pewnosc ze sie bez WAS obejsc nie mozemy, bo to moze zgubic. chyba juz sie kazdy o tym przekonal

Gość mój_pędzel
optymistka- ech, to ze sie poczyta to nie znaczy ze cos wpadnie do łba... w praktyce i tak sie dajemy nabrac pomomo czyjejs przestrogi

kiebzań, nie generalizuj, kobiety sa rozne, a dodatkowo te, ktore nie robia problemu z nieodzywajacego sie faceta, nie beda o tym pisac na forum, wiec nie rob z tych tematow jakiejs statystyki. mezczyzni z reszta tez sa rozni - jedni zasluguja na wieksza uwage (a nie beda to tacy, ktorzy osmiela bawic sie ze mna w jakies gierki :p) a inni nie warci sa zachodu.

Zresztą ja w ogóle mam "szczeście" do dziwnych kobiet. Kiedyś poznałem 30-latkę (ja wtedy miałem 26 lat), ale ta to była bardzo zdesperowana. Gdy po pierwszym spotkaniu wiedziałem że nic z tego nie będzie (ponieważ zaczęła mi narzekać na swoich byłych, opowiadać o swoich chorobach, np. przyznała mi się, że ma problemy ze stopami itp.), to nie dała za wygraną i wydzwaniała do mnie przez kolejne 5 dni. Nie odbierałem telefonów, a ona w zaparte. Dopiero po 5 dniach przestała. A potem wysłała mi maila, w którym stwierdziła, że jestem beznadziejny i taki jak wszyscy faceci :) A dodam, że na tym pierwszym spotkaniu powiedziałem jej wprost, że więcej się nie spotkamy, bo nie pasujemy do siebie (coś wymyśleć było trzeba). Tak więc jak widać ja trafiam na specyficzne kobiety.

Gość mój_pędzel
to po co dajesz numer komus z kim nie plaujesz utrzymywac kontaktu?:P

To do mnie pytanie? Odpowiedź jest prosta - poznałem tą kobietę w lokalu, spodobała mi się z wyglądu, zamieniliśmy kilka słów i dała mi nr telefonu. Zadzowoniłem i umówiliśmy się na spotkanie. Wcześniej jej nie znałem i nie myślałem, że się aż tak zrażę :)

Gość mój_pędzel
"więcej się nie spotkamy, bo nie pasujemy do siebie (coś wymyśleć było trzeba). " - to z jakiego powodu w kocnu nie chciales sie z nia spotykac dalej? nie mozna jej bylo wprost powiedzec? lepsza gorzka prawda niz slodkie klamstwo

Gość mój_pędzel
hahaha a moze przerosly Cie jej problemy ze stopami? i wolales sie ulotnic niz ujrzec kiedys nagle ze ma blony plawne miedzy palcami ...i w ogole stwierdzic ze jest zabą... :D:D:D:D

mój_pędzel - a co miałem powiedzieć? Że nie podoba mi się to że opowiadasz mi o chorobach swoich stóp, że narzekasz na byłych, albo że mówisz, że twoja mama nie lubiła ani jednego jej chłopaka (bo taki tekst też padł z jej ust). Chciałem spławić ją grzeczniejszym tekstem i myślę, że każda normalna kobieta od razu by załapała i dała sobie spokój. Ale tamta była ewenementem :)

miało być - twoja mama nie lubiła ani jednego twojego chłopaka

Gość mój_pędzel
hehe :) a ja bym wolala uslyszec prawde. moze wtedy bym sie na jej miejscu ogarnela i przeprosila za to narzekanie :)

prawde w takich sytuacjach wali sie miedzy oczy, bo po co klamac? prawda jest wtedy, jak kubel zimnej wody. szkoda, ze nie otworzyles jej oczu.

Uwierz mi, naprawdę mnie wtedy do siebie zraziła. Nawet jej uroda nie pomogła. Ale zboczyłem z tematu. Dobranoc, trzeba się wyspać :)

niuł brend - nie okłamałem jej. W zasadzie to powiedziałem prawdę - nie pasowaliśmy do siebie, bo ja mam nieco inne poczucie estetyki :) Śpijcie dobrze kobiety :)

Gość mój_pędzel
...ech... :)

Da best to jest laska ktora kocha oral, a jej zyciowym celem jest nauczenie sie brac po same jaja, bez anala nie wyobraza sobie udanego sexu, a sperma to dla niej najlepsza ambrozja i nektar zycia. Dodatkowo miala maks ze 3 chlopakow z siurkami cienkimi jak sznurowka i jestes pierwszym ktory zaproponowal jej porzadny kawal chuja, na ktory rzucil sie jak zaloga Oswiecimia na zupe pokrzywowa \") Co do loda - tego nei trzeba specjalnie komunikowac, wkladasz do buzi i tyle a jak wypluwa i strzela focha to czekasz az foch minie i od nowa - w koncu polubi wink.gif. kurwa... zabił mnie tą swoja wypowiedzią.... :|

ogólnie lekko żałosne :O ale pewnie nie wszyscy mają taki poziom wypowiedzi 🖐️ zresztą forów/serwisów o takich rzeczach jest mrowie i ciężko na nie nie wpaść z googli szukając po popularnych frazach

Przyznam się że przeczytałem w zasadzie tylko pierwszy post, rozpoczynający ten topik. Oczywiście że osądzanie czy to kobiet czy mężczyzn po forach (niby to dla nich) jest bez sensu, choć na pewno są jakieś podstawy do uogólnień. I nic ponad to. Mam np.niską samoocenę, itd. itp. Rady (nie czytałem nie interesuje mnie to , chcę być sobą)wyczytane czy to na takich forach czyn w poradnikach typu \"dla czego mężczyźni kochają zołzy\" dla większości ludzi (oczywiście IMHO i mogę się mylić) i tak dla ludzi mojego \"pokroju\" (bo nie wiem jak to inaczej ująć) są bez wartości.. Nie umiem udawać.. no może prze pięć minut..