Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fionnka

Znalazłam forum dla facetów i jestem w szoku.

Polecane posty

no wlasnie nie wytlumacza ci tutaj, nie licz na to:) jaka kobieta ci sie na tym forum przyzna do tego ze mozna ja zmanipulowac? Tutaj beda sie wypierac, ale jak tylko jakis bajerant zacznie je podrywac to zupelnie zapomna o tym co tutaj wypisuja. Wtedy beda myslaly innymi kategoriami, w ruch pojda ich emocje, podswiadomosc itp. Net a real to dwie zupelnie inne sprawy. Z kobietami zreszta tak jest. Zapytaj ktorejs dlaczego jest akurat z takim facetem co ja zdradza, nie szanuje, zawsze postawi na swoim. Nie odpowie ci racjonalnie. Tak wiec nie sluchac tutaj kobiet tylko brac sie do roboty i je podrywac :)

zalezy czy mowimy o piatkach czy o dziewiatkach. :classic_cool: pusta lale mozna zaliczyc do tych nie przekraczajacych 5. :p jak sami pisza na tym forum, udaje im sie nawiazac kontakt z 9, ale na seks z 9 moga liczyc tylko wybrancy, wiec jednak cos w tym jest. :classic_cool:

Gość mój_pędzel
hahahahahha .... i znow sie ubawiłam :D:D

Gość mój_pędzel
generalizowanie tu jest ;/ zrobily sie dwa fronty. teraz sobie faceci ponarzekaja na kobiety i odwrotnie... tylko po co skoro i tak nie mozemy bez siebie zyc :)

tu nie ma sie z czego smiac moje drogie panie. Przyklad pierwszy lepszy, moja kolezanka. Poznala faceta na jakiejs imprezie, omamil ja totalnie, na tyle ze wieczor zakonczyl sie prawie w lozku. A na nastepny weekend jechala do niego cala w skowronkach - 70 km do innego miasta. Myslicie ze pojechala tam znaczki ogladac? I znam dziewczyne dlugo-inteligentna, madra, na ostatnim roku studiow. A na takiego pacana poleciala.

Gość no no to forum meskie
rozbawilo mnie jak nic innego dzisiejszego dnia:P I zauwazylam ze sa tam jacys bywalcy kafeterii :) Trzeba troszke sie zaglebic w temat, zeby wiedziec czego unikac, a oni niech sie pozniej glowia co zrobili nie tak :P

Kobiety, ale napiszcie tak szczerze, czy wy naprawdę pozwalacie sobie wkładać ręce w majtki w miejscach publicznych na pierwszej czy drugiej randce? Bo to aż niewiarygodnie brzmi. Ja nie chciałbym mieć takiej kobiety za żonę.

Gość no no to forum meskie
szczerze to nie pozwalam sobie na to nawet z moim facetem, a znamy sie troche dluzej :)

Gość mój_pędzel
o ja.... jakby studia swiadczyly o mądrosci czlowieka.... omamic mozna kazdego. tylko po co? to prawda ze inteligentne kobiety tez na to pojdą. ale teraz czynimy jakis podział ze w zwizku z tym "MY" jestesmy jakies gorsze bo dajemy sie skręcic takim tanim podrywaczom? i chodzi tu o oczernienie kobiet i postawienie ich w zlym swietle? czy zmuszasz "NSA" do przyznania sie ze moze jestesmy wszystkie zwyklymi latawicami?

siodemka tez moze byc inteligentna i madra. :classic_cool: przyznam sie, ze tez mam cos w rodzaju skali, wg ktorej oceniam facetow i nizej 10 nie schodze. :classic_cool: :p

Gość mój_pędzel
(to bylo do gerronimo)

'czy wy naprawdę pozwalacie sobie wkładać ręce w majtki w miejscach publicznych na pierwszej czy drugiej randce?' sa kobiety i kobiety. :classic_cool:

Gość moim zdaniem na tym meskim
forum to przechwalki kolesi, ktorzy na codzien naprawde niewiele moga zdzialac w temacie podrywu. Kazdy normalny facet, ktory zainteresuje sie jakac kobieta nie bawi sie w gierki typu "poczekam 3 dni i dopiero wtedy zadzwonie"

Gość mój_pędzel
:D

Gość mój_pędzel
dokladnie. po za tym kazdy ma swoje srodowiska. osobiscie unikam dyskotek i imprez bo to nie dla mnie rodzaj rozrywki. w moim "srodowisku" oraz w jakis tam "kryteriach" jakie wyznaczam wobec "ludz z zewnatzr" są nikle szanse zebym spotkala takiego chloptasia...

Gość mój_pędzel
....jeszcze te cytaty z tamtego forum, ktorymi sie wspiera niejaki WOJOWNIK CIENIA: "te dziewczyny wolą tych cipowatych chłopaków co znają prawdziwe życie tylko z naszego rapu..." "Po Procentach nastepna Jest chętna Joł, Właź Tu Na Stół dla Nas Rób Szoł Łoł !" "Kiedyś Byłem zupełnie przecietny koles, sam nawet niewiesz ile razy mnie minoleś -!! " no smiech!

Ja powiem tak...wszystko, co jest tam napisane nalezy dzielic przez 3 ;). Sam znam kilku \"macho\"(przynajmniej oni tak o sobie mysla..), ktorzy potrafia tylko duzo mowic...a w rzeczywistosci dupa blada ;).

"Kazdy normalny facet, ktory zainteresuje sie jakac kobieta nie bawi sie w gierki typu "poczekam 3 dni i dopiero wtedy zadzwonie" No tutaj to akurat się mylisz. Ja jestem jak najbardziej normalny, a zazwyczaj jest tak ze jak dostanę od dziewczyny nr telefonu, to czekam te 2-3 dni i dopiero dzwonię. To akurat jest dobra rada i wbrew pozorom korzysta z niej wielu facetów, np. chyba wszyscy moi kumple :) Po prostu chodzi o to, żeby nie pokazać dziewczynie , że jest się zdesperowanym. Poza tym same przyznajcie, lubicie się czasami w ten sposób nakręcać :) A jak wiadomo facet przewidywalny nie jest atrakcyjny dla kobiet.

Gość mój_pędzel
atrakcyjny to nie jest kombinator. a to jest kombinatorstwo ;)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jedna wielka żenada!!!!!!!!!!!! wczoraj na imprezie widzialam chlopaka z mojego roku, ktory mi sie podobal, poznalam go kiedys tam dobrze nam sie rozmawialo, myslam ze naprawde w porzadku, inteligentny, zabawny... a tu patrze po chcwili a ten sie oblapuje z jakas obca laska, maca ja wszedzie, po tylko, miedzy nogami, nawalony w trzy dupy... fuuuuu prawie sie porzygalam. powaga myslalam ze jest inny, idzie sie zalamac, chyba wszyscy faceci sa tak beznadziejni, kolejny zwykly dziwkarz:(:( smutne to wszystko

Gość mój_pędzel
nie ma zasady "odczekac 3 dni i nie pokazac ze mi tak zalezy"! uwazam ze jesli ktos ma ochote do kogos zadzwonic to to robi, a nie zastanawia sie jak by bylo najlepiej. w kocu to emocje. a przy tym wszytskie zlote zasady wymiekają i tzreba isc na zywiol. oczywiscie jezli mowimy o PRAWDZIWYCH emocjach a nie podrywie :)

ja nie dopuszczam do sytuacji, w ktorej facet bierze mnie na przetrzymanie, bo powinno byc odwrotnie. to on ma czekac, to on ma szalec z tesknoty, uwielbiac, katowac sie myslami. to ja mam miec jego w garsci, ja mam miec kontrole, a nie odwrotnie. :classic_cool:

no właśnie, przyznajcie się. Czy któraś z was nigdy nie miała tak, że po spotkaniu na którym było bardzo pięknie, słodko i czarująco nagle facet się nie odezwał następnego dnia? Co wtedy czułyście? Na pewno byłyście totalnie zdezorientowane, wasze myśli krążyły wokół tego faceta, zastanawiałyście się czemu milczy, czy się mu spodobałyście, albo strachałyście się, że może już mu nie zależy i zamilknie. A tu nagle on po 2 dniach się odzywa. Co wtedy czujecie? Może i jesteście na niego złe, ale czujecie radość, ulgę, cieszycie się, że się odezwał, że nie zapomniał. W ten sposób z chęcią umawiacie się na kolejne spotkanie. Facet jest nieprzewidywalny i to was nakręca, a facet punktuje. A teraz odwrócenie sytuacji. Randka, tak samo wspaniała i czarująca, nie zdążyłyście jeszcze spokojnie się rozebrać a facet już do was pisze sms-a. Następnego dnia z rana dzwoni, potem też odzywa się jeszcze parę razy sms-em. Mimo to, że ranka była bardzo udana to macie wątpliwości - czy on oby nie przesadza, czy on nie jest zdesperowany, a może się zakochał? O nie, lepiej żeby tak nie było. W tym momencie facet jest przegrany, bo jest przewidywalny. A jeśli będzie się tak zachowywał po każdym spotkaniu to w końcu dacie sobie z nim spokój. Taka jest prawda, niezależnie od tego co mi tu za moment odpiszecie. A wiem to wszystko z własnego doświadczenia. I to jest niesamowite jak te sztuczki działają. Im mniej pokazuje kobiecie że mi na niej zależy tym bardziej ją nakręcam. Proste.

'uwazam ze jesli ktos ma ochote do kogos zadzwonic to to robi, a nie zastanawia sie jak by bylo najlepiej. w kocu to emocje. a przy tym wszytskie zlote zasady wymiekają i tzreba isc na zywiol.' ale do tego potrzeba jeszcze zaufania. w fazie poczatkowej zaufanie sie dopiero wytwarza...

"ja nie dopuszczam do sytuacji, w ktorej facet bierze mnie na przetrzymanie, bo powinno byc odwrotnie. to on ma czekac, to on ma szalec z tesknoty, uwielbiac, katowac sie myslami. to ja mam miec jego w garsci, ja mam miec kontrole, a nie odwrotnie" Hehehehehehe. Masz u mnie za ten text piwo, mogę ci mailem wysłać :)

Ronn - to chyba nie miales jeszcze do czynienia z kobietami...kazda po takim czasie da Ci kosza, albo nie bedzie pamietala kim jestes ;). Moze skutkuje to na malolatki(moge potwierdzic), ale na w pelni ulozone kobiety w zadnym wypadku.

Gość mój_pędzel
kiebzań.... "Facet jest nieprzewidywalny i to was nakręca, a facet punktuje. " gdzie w tym nieprzewidywalnosc skoro kobiety wiedzą ze nie dzwoni dziś bo nie chce pokazac ze mu zalezy...??? :):)

'Im mniej pokazuje kobiecie że mi na niej zależy tym bardziej ją nakręcam. Proste.' to dziala w obie strony. jedna strona w ten sposob przyciaga druga. jesli z tego cos wyjdzie (zwiazek na dluzsza mete), wtedy dopiero takie zachowania staja sie niewskazane. 'Hehehehehehe. Masz u mnie za ten text piwo, mogę ci mailem wysłać' ze niby takie zabawne? ;]

No właśnie jest sporo prawdy w tym co \'kiebzań\' napisał. _ff_ - mylisz się. Niedawno spotykałem się z kobietą 28-letnią, wcale nie głupią i już dojrzałą. Gdy nie odzywałem się parę dni, to sama zaczęła do mnie pisać czy coś mi się nie stało, zaczęła pytać czy się obraziłem itp. Oczywiście nie można takich gierek ciągnąć cały czas. Od czasu do czasu, tak aby nie stać się przewidywalnym i zaszufladkowanym przez kobiety.