Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fionnka

Znalazłam forum dla facetów i jestem w szoku.

Polecane posty

Gość mój_pędzel
Ronn - jaki tam szacunek...? , mysle ze ciekawych i szanujących sie kobiet nie zdobywają. zadowalają sie zwykłym "dyskotekowym ochłapem", a takowy juz nietrudno zbajerować :P

Gość ale mnie rozbawilisci
naprawde sie usmialam :D :D :D dawno sie tak nie smialam jak z tego tematu! 🖐️

mój_pędzel - gdybyś trochę poczytał (poczytała?) to forum, to zauważyłbyś że nie tylko \"blachary\" dają się na to złapać. Przeciwnie - z tego co tam czytam to w większości są to zupełnie normalne dziewczyny. Dużo jest tam tematów o \"bajerowaniu\" nieśmiałych dziewczyn, czy nawet dziewic. Trochę to przykre, że są one wykorzystywane w taki sposób. I mówię to szczerze, jako facet, który przecież też lubi podrywać kobiety.

Gość smutne i żałosne
Sam styl pisania. Mali chłopcy próbujący udawać dojrzałych kochanków.

\"laska cwiczebna/treningowa\" tutaj też radziłybyście paru osobą aby najpierw poćwiczyły kontakty na płci przeciwnej z osobami które ich nie pociągają 🖐️ jak kali ukraść krowę... :P chyba że źle pojąłem ideę laski ćwiczebnej z samej nazwy bo forum tamtego nie chce mi sięprzeglądać

Gość PROSZĘ NIE WZBUDZAĆ PAPKI

Gość mój_pędzel
Ronn -/poczytała/ :) ...tak przykre to. w sumie laski to maja na wlasne zyczenie. tak czy siak wydaje mi sie ze sa "typy" kobiet u ktorych by to nie przeszlo. ogolnie lepiej tego nie czytac bo mozna wpasc w schizofrenie i nie zaufac juz zadnemu facetowi... :)

śmiejcie się, śmiejcie, aż w końcu któraś z was trafi na takiego bajeranta i nie zdąży się obejrzeć jak wyląduje z nim w łóżku. No ale wtedy łatwo sobie to wytłumaczycie, że \"tak musiało być\", \"to było przeznaczenie\". Taka prawda.

Gość mój_pędzel
hahahahahahahahah ;'D

Gość kuzwa co to jest
ten szescian?! :D:D:D

Gość mój_pędzel
kiebzań - a moze to Ty jestes jednym z tych bajerantów? ;D

Gość mój_pędzel
nie no... ten temat mnie rozbawił ;) mam wrazenie ze wszyscy sie przeniesli na tamto forum i teraz czytaja wkręceni o jakis szescianach heheheb ;]

cwiczenie kontaktu z plcia przeciwna to nie to samo, co cwiczenie taktyk prowadzacych do zaliczenia laski. ;] no ale zalezy jeszcze jakiej laski, bo piatke latwiej niz np osemke! :D to forum doprowadza mnie do placzu. :D :D

"wiczenie kontaktu z plcia przeciwna to nie to samo, co cwiczenie taktyk prowadzacych do zaliczenia laski." a po co ćwiczą ten kontakt? Żeby nie bać/umieć kogoś poznać... Po co poznać? Bo im się ktoś spodoba wizualnie/charakteru co kto chce Co potem chcieli by? Poznać bliżej, związać się, uprawiać seks :O ostatecznie cała egzystencja sprowadza się do kopulacji i zapewniania przetrwania genom :classic_cool:

No i kolega wyżej ładnie podsumował. O to właśnie chodzi. Po co się za przeproszeniem opierdzielać i być miłym, grzecznym chłopcem i potem dostać kopa w dupę? Lepiej być draniem, zaliczać panienki (w ten sposób wzrasta twoja atrakcyjność u kobiet) i nie martwić się na zapas. A przecież nikt nie mówi że po seksie nie można będzie stworzyć z daną kobietą związku.

Gość mój_pędzel
kiebzań - po seksie z takimi intencjami tworzyc związek...???

no tak, czyli nawet niesmialy prawiczek z kompleksami pod niewinnym 'cwiczeniem kontaktu' rozumie taktyke doprowadzajaca do zaliczenia. ale porywac sie z motyka na slonce kazdy moze. :classic_cool: znalazl ktos na tym forum, jak oni dziela te laski? jakis opis tego hb, ff, itd? :p :p

Gość mój_pędzel
ł - łatwe łł- łatwiejsze bł - bardzo łatwe nł -najłatwiejsze... ?

Gość mój_pędzel
lepiej byc soba chyba. nawet nieudacznikiem :) ...nizli takim draniem :P:P:P

Gość mój_pędzel
niuł brend - a to sory.. ja juz nie wiem co o tym myslec. smiac sie czy plakac ;)

ale wy ciągle jedno - \"śmiać się czy płakać\", \"dla mnie to śmieszne\", itd itp. No to jak w takim razie odniesiecie się do tego, że na dziewczyny to działa? Ja nie wierzę, że oto nagle kilkaset facetów zebrało się na jednym forum i wymyślają sobie bajeczki. Z tego co piszą, to kobiety na te ich zagrywki lecą. I to nie jakieś puste lale? Jak to wytłumaczycie?