Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian Maksel

bliżej słońca, podróże

Polecane posty

Gość italinna
Zastanawiam się tylko czy należy wykupować jakieś dodatkowe ubezpieczenia w związku z tym, że się leci gdzieś za granicę? W alfastarze mam jakieś ubezpiecznie, ale nie wiem dokładnie jakie...

Gość grinn tea
Najlepiej wykupić to wszystko w biurze z którym jedziesz. Chyba tak jest najbezpieczniej i najpewniej.

Gość hot last
A czy ktoś wie może coś na temat wycieczek Hot Last? Widziałam na jednej stronie internetowej, że ceny są niezłe , miejsca bardzo fajne... co to są za wycieczki?

Gość Joanna Pa.
To sa wycieczki last minute po prostu. Widać zostało im trochę i jeszcze obniżają ceny. Super sprawa - za małe pieniądze można polecieć w super miejsce i tyle zobaczyć! sama będę leciała na coś takiego. Moim zdaniem to okazja, a okazje trzeba wykorzystywać!

Gość truskawkowapolewa
Zgadzam się, last minute to świetna okazja, aby poznać nowe miejsca za niedużą kwotę pieniędzy. Wielu moich znajomych wybiera tą formę podróży i zawsze wracają bardzo zadowoleni.

Gość Losso

Mi osobiście odpowiada organizacja wyjazdu z biurem podróży. A najlepiej jak jest pewne i bezpieczne. Tutaj akurat się dobrze spisuje Coral travel. Można u nich coś ciekawe znaleźć i spokojnie odpocząć.