Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jewigienij Prochnoff

Flirciarski poranek

Polecane posty

Gość PreZesso
Blisko .... czego ?? przeciez jesteś teraz obserwatorką :D

mmmmmmmmrauuuuuuuuu francuskie tornado:D Jewgienij jestem wniebowzięta :D Dosiadam Twej męskości... dosięgasz mnie całym sobą... głęboko... silnie przytulam się do twoich bioder jak najgłębiej... dotykaj mnie do końca... Twoje palce ciągle nienasycone pieszczą biust... moje myśli zaplatane krążą. Z jednej strony chcę już oddać się spełnieniu z drugiej..."chwilo trwaj!" Nasze ruchu coraz silniejsze... Twój gardłowy krzyk...

Nie wcinać sie w moje życie erotyczne bo kamerki przez okno wyrzucę:P My nie potrzebujemy dopalaczy prawda Kocurku? ;) Dobrze.. wracajmy do sedna :D:D:D

blisko finału :P PreZesso powiedz ze jak oglądasz erotyki to jestes bierny oglądaczem :P ;)

ohhhhh pędzisz jak najlepsza amazonka, piersi falują, włosy falują, ściskam Twe pośladki i ryczę jak władca lew ! jeeeeeeeszszszszczczczeeeeeeeeeeeeee!!!!!!

Gość PreZesso
W pracy pczywiście, że tak. A ty jak rozumiem nie ??:> I jak Ci idzie ??:>

jak to nie?? ostatnio z Dopsikiem przesłaliśmy sobie niezły filmik ;) pobudzający :P chcesz??:)

Gość PreZesso
adres chyba powinnaś mieć gdzieś

ja adresów nie zapominam ;)

Jewgienij ogierze mój narowisty... jeszcze chwilę... widzę, że już nad sobą nie panujesz... oddałeś się cały boskiemu uczuciu bezczucia... nie widzimy nikogo tylko sobie nawzajem... Chce Ci dać niezapomniane doznanie... świetnie czują się w roli amazonki... mogę rozkoszować się widokiem twojej twarzy... rozpływasz się w spełnieniu... oddech przyspieszony... gorący... jęk... Zalewa mnie fala spełnienia... we mnie wybucha wspaniały wulkan Ciebie... Opadam zmęczona... Zostajesz we mnie... zostań na zawsze... proszę...

uhmmmm tyle szczęścia naraz, zostanę po wsze czasy, gładzę plecy tyłeczek mając w pamięci tę jazdę szybszą i wolną i napawam się zapachem Twojej szyi uhmmmmmm uwielbiam tak po wszystkim analizowac każdy kształt, każdą wypukłośc Twego ciała:)

uśmiecham się... błogi stan przepełnia nas oboje... dziękuję... pocałuj raz jeszcze... chcę spić z Twoich ust ten żar jeszcze raz...

atrka skoro skończyłaś .....:P

nono :D Doznania pierwsza klasa... nawet nie wiem kiedy dzień minął ;) panowie paparazzi macie to?! ;)

Jewigienij wyobraz sobie jak nagle miejsce pięknej blondii w białej bieliznie zajmuje teraz ciemnowłosa kusicielka w czerwonym koronkowym biustonoszu i takowych koronkowych majteczkach ;) chcesz wstac cghcesz sie wyrwac ale nic z tego tygrysku ;) Popycham ci lekko uniesioną głowe na poduszkę i dosiadam....schylam ku tobie głowe włosy zasłaniają ci obraz ...widzisz teraz tylko mnie i moje niebieskie oczy...czujesz zapach włos.ów i mój szept do ucha ;)

hehe Jewgienij Ty nienasycony zwierzaku!:D Vii oddaje bez żalu... potem porównamy Panów- Dropsika i Jewgienija ;)

czyżby zmęczony?:P oooo nononono nic z tego :)

yhhh no z żalem, że Ciebie już nie ma ale bez żalu, że do Vii odchodzisz...;) myślę, że mi Ciebie odda:) Prawda koleżanko?:D

widze ze mocno Cię ta blondyna wykorzystała ;) Poczuj teraz mój temperament ;) chwytam cię za nadgarstki i rozkładam ci ręce zaczynam zsuwac sie pocałunkami od szyi ku torsowi.........od dłoni przeciągam pazurkami ku silnym ramionom ;)....jezyczkiem zsuwam się ku pępuszkowi okalam go i penetruje ten dołek i zjeżzam nizej.....juz się budzi ale jeszcze milutko mieciutki chwytam go ustami i pól miekkiego wkładam całego do ust...... ;):P

ohhh to jest to co tygrysek lubi:) baaaaaardzoooooo:) zmień go w diament:) uhmmmmmmm odchylam majteczki i wkradam się w słodką dziupelkę pełną miodu najprzedniejszego:)

wiec podam ci tą dziuple pełną miodu zwinnym ruchem zjawiam się na wysokosci Twoich ust a udami obejmuje ci głowę ;) odchylam nad tobą majteczki i pozwalam jezyczkowi wsunąc się w nią caemu :)....mmmmrrrr.... kołyszę biodrami i mam cię całego w posiadaniu ;)

uhmmm cóz za widok, świata poza Toba nie widzę wsuwam języczek między płatki, czując żar jaki się wydobywa z wewnątrz.... czuję jak drżysz i zaciskasz dłonie na mych włosach, a ja czuję nektar, ciepły, słodki , wylewa się kropelka po kropelce, trzeba zatamowac go paluszkiem ohhhhh paluszek wtrgnął do środka ohhhh jaka jedwabista, a języczek krązy po magicznym guziczku ohhhhh uhmmmmmm

czuje jak ten jezyczek się wwierca jak szaleje w srodku ;) pobudza moje zmysły nadaje im fizyczny posmak.....ciało mi drży napina się i rozluźnia.....wyginam się w tył a włosy moje łaskocza ci brzuszek...dlłonią dosięgam i czuje jak nabrzmiały czeka na dalszy ciąg pieszczot...odwracam się i siadam na nim dając ci widoko falujących pośladków..... ląpiesz mnie wpól i nadajesz rytm ruchom...a ja czuje kazde wcisniecie się i kazdy ruch ;)