Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalarzyna_23

Kobiety- ile miałyśie partnerów?! sondaż

Polecane posty

Gość V2
nie rozumiem jednej rzeczy. Co by sie zmienilo, gdybys zamiast 2 partnerow, miala 10? Czy ilu tam chcesz...?

Gość V2
to wyzej to do osoby hahahhaha

do ola_21 ja zdecydowanie wole kobiety, co sie nie wyszlaly jak ty jej nie zaspokoisz to bedzie szalała zdradzając Cie i szukajac szalenstwa u innych facetów. wiec przestan pierdolic bo juz przesadzasz. w tym temacie jest 80% twoich takich samych postow. co to kogo do kurwy jasnej obchodzi co ty wolisz??? mozna raz powiedziec, ale juz sie zamknij.

Gość hahahahahahahahahahahaha
A pewnie takie przekonanie, że lepiej żałować, że się grzeszyło niż potem żałować, że się nie grzeszyło.... a ty taki niewinny??? potrafisz tak nie mieć fantazji, pragnień, zachcianek itp???? pomyśl, co piszesz pewnie zmieniło by się wiele...ale już o tym nie chcę tu pisać.....bo i tak nie zrozumiesz jednym słowem...wy możecie szaleć...a kobieta nie...i to jest śmieszne

Gość KlaudiazBB
mnie to wali mnie to pierdoli kogo ty wolisz

Gość no śmieszne - bo do tanga
trzeba dwoooojga......

Gość V2
nigdzie nie napisalem, ze my mozemy. pomysl, zanim cos napiszesz

Gość patissson
39 lat 2 facetów 1 raz 16 lat od 20 lat tylko z mężulkiem .stara i głupia.

Gość nie oceniam kobiet
które kochają się z zauroczenia, pożądania, pod wpływem chwili czy nawet alkoholu....które kochają się, bo to lubią, bo to im poprawia samopoczucie, bo....wiele innych powodów....dopóki są wolne mogą robić co chcą...tak samo jak wy...tylko uzurpujecie sobie prawo do tego, że was nie sięga żadna krytyka.... załóż topik podobny dla facetów...i ich krytykuj, że uprawiają seks bez miłości z kobietą....ciekawa jestem reakcji - a może wiesz, że byłbyś na przegranej? dlatego uderzasz do kobiet??? bo jak świat światem...zawsze tak było....kobieta ma być cnotliwa a facet ma polować...tylko skąd potem te cnoty brać???

Gość cnotliwa to nie jest dziewica
zawsze. to kobieta, ktora seks uznaje tylko z milosci

Gość no fakt....jakieś uczucie to
powinno być - jak nie zauroczenie to chociaż ogromna sympatia, a najlepiej to oczywiście miłość. Tylko że wy faceci tak tych kobiet z którymi sypiacie to raczej nie kooooochaaaaacie...to tak sobie aby ulżyć, albo żeby poprawić statystykę na potrzeby egoisyczno - reklamowe. Każdy samiec, który upoluje więcej ofiar będzie lepiej akceptowany w swoim społeczeństwie...i tyle. a potem szukają porządnych żon...hahahaha

Gość masz do tej ankiety
Ja Ci zepsuję statystyki: -swoj wiek 40 -liczba partnerów 1 (jedyny do dziś) -czy byl to seks z milości czy jedynie zabawa-miłość -kiedy rozpoczełyście inicjacje seksualna 30

Gość tym razem w pomarańczy
-swoj wiek --- 27 lat -liczba partnerów --- 10 -czy byl to seks z milości czy jedynie zabawa --- miłość i zabawa -kiedy rozpoczełyście inicjacje seksualna---16 lat dodam że od 5 lat tylko jeden:P

Gość szkoda ze tak malo kobiet
dla ktorych maz jest jedynym :( podziwiam takie, szkoda, ze takich malo :(

Gość mam przyjaciółkę z zasadami
To dane przyjaciółki, która nie ma czasu na internet, bo dzieci bawi. -swoj wiek 39 -liczba partnerów 1 -czy byl to seks z milości czy jedynie zabawa MIŁOŚĆ -kiedy rozpoczełyście inicjacje seksualna 32 (pierwszy raz po ślubie)

Gość Sally1
Na pewno spadnie na mnie zaraz grom negatywnych komentarzya, ale co tam. Nie jest prawda, ze jak ktos mial wielu partnerow to wynika to z faktu jego czy jej zlego prowadzenia sie. Ja mialam 9 partnerow (29l), ale stalo sie tak tylko i wylacznie, bo chyba nie mam szczescia w milosci. Kazdego nastepnego traktuje potencjalnie jak ostatniego, ale jesli nie wychodzi coz mam zrobic? Z moim obecnym partnerem jest mi cudownie i mam nadzieje, ze nie bedzie juz nikogo po Nim. Dla Niego nie jest problemem, ze mialam przed Nim 8 mezczyzn, On sam mial wiecej kobiet... Dla mnie to tez nie problem, bo wiem, ze mnie kocha.

---- 21 lat 9 miesiecy ---- 1 ---- miłość ---- 16 lat i 6 miesiecy :)

Gość Bdkd
Sally1 - jestes latwa, tyle w temacie. Znam kobiete przed 30-stka, obecnie tez sama (czyli tez nie ma szczescia w milosci) a miala 2 partnerow.

Gość jolaus
22 4 2-milosc 2-zabawa 18

Gość taka jedna dziewczyneczkaa
-swoj wiek 28 -liczba partnerów 7 -czy byl to seks z milości czy jedynie zabawa 2 z milosci, 5 zabawa -kiedy rozpoczełyście inicjacje seksualna 18 lat

Gość szkoda ze tak malo kobiet
dlaczego mlode dziewczyny (kolo 20-stki) juz uprawiaja seks dla zabawy i maja przygody? dziewczyny w tym wieku powinny byc jeszcze w miare niewinne, niezepsute

Gość 28 lat
1 partner miłość (za 10 dni mąż) inicjacja - 25, prawie 26 lat

Gość patniu
-20 lat -liczba partnerów seksualnych: 1 -Z wielkiej miłości:) -w wieku 17 lat

Gość szukajacamilosci
-28 -4 -1 niby z milosci(zwiazek sie juz rozbadl) 3 bez milosci -19

Gość do czekan
no wlasnie :(

Gość to chwała Ci za to Figaa

Gość Sally1
Moze ma mniej odwagi i nie probuje, a zamyka sie w sobie. Dla doroslej osoby seks jest integralna czescia zwiazku, wiec nie widze powodu aby nie kochac sie z osoba, z ktora chce stworzyc cos powaznego.