Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sposób na życie

kogo byście wolały.

Polecane posty

Gość sposób na życie

Kobieciarza który nie z jedną w życiu współżył, ale dzięki temu jest nieziemski w łóżku a z rozkoszy aż klaskały byście uszami acz istnieje niebezpieczeństwo, że niestety będzie potrzebował zmian i skoku w bok. Czy faceta który całe życie czekał na tą swą jedyną, ale przez braki doświadczenia niestety rewelacyjny w łóżku by nie był, jednak wierny nieziemsko a może i aż po grób? Więc jak to drogie panie by było?

Gość dr house
ten drugi ;-) czekam na prawiczka ;-)

Gość ten pierwszy

prawiczek nie poprzestanie na jednej kobiecie jak już zacznie prędzej zrobi skok w bok niż kobieciarz

Zdecydowanie pierwszy. Skoki w bok to bliźniacza natura facetów... nie jest gwarancją nawet ich brak doświadczenia, przeciwnie wręcz, to pretekst by sprawdzic męskość... Jak zwykle to ogólniki...

Gość monolit
a skad wiesz ze prawiczek nie poprzestanie na jednej?

Gość dr house
ale to takie pociągające (dla mnie ;-) ) być z facetem, który nigdy jeszcze nie uprawiał seksu, ciekawe, jak to jest.. tylko mało takich pozostało..

Gość sposób na życie
pozostańmy jednak przy rozważaniu miedzy tymi 2 opcjami... bo jeśli pominiemy co niektóre czynniki to odpowiedź będzie oczywista.

Gość bu.
drugi na meza, pierwszy na kochanka

Gość jak dla mnie to...
First. ;]

Gość Ofelia23
seks z prawiczkiem to nic specjalnego owszem poczujesz podniecenie ze dostałas cos czego zadna inna jego ciało ale mozesz nabrac cech meskich przez to staniesz sie pewna siebie mozesz sie stac wyzywajaca ostra z tego wzgledu ze zawsze ktos w zwiazku pełni jakas role jesli ty bedziesz jako zdobywczyni to siła rzeczy nabierzesz włąsnie tych cech a to niekorzystne dla kobiety

Gość dr house
dlaczego niekorzystne? hmm.. ja pozostałabym nieśmiała i subtelna, dziewczęca.. ;-), to musi być niesamowite doznanie - tak jak piszesz, mieć to, czego inne nie miały.. a jeszcze jakby był nieśmiały w tych sprawach to już zupełny odlot!

To, że facet spał z wieloma kobietami nie jest jednoznaczne z tym, że jest nieziemski w łóżku :P No i do czego niby miałabym któregoś z nich woleć? Do związku?

Gość bu.
bo maz to maz...a kochanek jak znajdzie inna to...papa...

Gość sposób na życie
Gosia27 tak oczywiście chodzi o związek, bo jeśli chodziło by o sam seks to to pytanie nie miało by sensu... czekam dalej na opinie...

Gość to tylko jaaa23
jednak wierny nieziemsko a może i aż po grób? nie istnieje cos takiego jak wiernosc az po grob, nie ma czegos takiego jak jasnowidztwo. Ja wolalabym normalnego, nie kobieciarza ale takiego ktory ma cos juz za soba i ma poukladane mniej wiecej w glowie.

Gość to tylko jaaa23
Jednak z dwoch powyzszych wolalabym pierwszego. Mysle ze krotsza jest gwarancja na prawiczka niz kobieciarza :P

Gość allayalala
nie ma to znaczenia kobieciarz moze zdradzic i prawiczek

powiedzcie mi dlaczego uwazacie ze prawiczek bedzie sie bardziej puszczal niz doświadczony ja jestem z prawiczkiem (juz nie) od 3 lat i nie szukal innych

Gość to tylko jaaa23
monolit Mysle ze bardziej kusi nieznane niz to czego sie juz zasmakowalo :) Facet ktory mial kilka kobiet ma jakies porownanie, a ten ktory mial jedna nie ma i moze sie zaczac kiedys zastanawiac jak to by bylo z inna

No cóż... Nie obchodzi mnie za bardzo przeszłość seksualna mojego faceta. To nie jest żadnym wyznacznikiem ani gwarantem na cokolwiek. Prawiczek może tak samo zdradzić jak i doświadczony. A po ile lat Ci chłopcy mają? :P

Gość sposób na życie
Domyślam się ale właśnie nie chce wchodzić i się zagłębiać, chciał bym byście drogie panie rozważyły to mniej więcej jednoznacznie, wyobraźcie sobie, że oto sam Stwórca stępuje na ziemie i staje przed wami, i daje wam wybór na facetów z którymi się ożenicie będziecie mieć dzieci etc. Jeden będzie wspaniałym kochankiem, acz niepewnym, nie wiecie czy was nie zostawi np zaraz po urodzeniu dziecka czy tez później. Zaś drugi będzie kochający wierny itp, ale łóżko to jego mocną strona to nie będzie... I nie ma żadnych innych ale... ii...?

Gość allayalala
Moim zdaniem prawiczek moze zdradzic bo nie bedzie mial porownania albo nawet facet, ktory mial kilka kobiet bo nadal beda go inne babki krecily jak i kobieciarz, ktory kocha kobiety kazdy facet moze zdradzic, bez sensu ta dyskusja

Gość do kobiet on
Kobieciarza mozna usidlic ale malo ktorej to sie udaje. Wystarczy zaimponowac mu tym czego zadna inna kobieta jego poprzednia nie miala. Niestety ale zazwyczaj kobieciarze trafiaja na naiwne , latwe panienki i dalej sobie przebieraja.