Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatka ze mnie

spytał mnie o sex

Polecane posty

Gość wariatka ze mnie

mój chłopak(po7miesiącach)bycia razem spytał mnie czy chce sie z nim kochac,w sumie nci dziwnego ale zatkało mnie i nie odpowiedziałam,troche zmieniłam temat,czekac teraz az powróci do tematu czy sama zaczac?

pytał o sex??? to świnia - jak on moze mowic o czyms takim... znajdz sobie kogos bardziej wartosciowego, kto nie potraktuje Cie tak jak on

Gość a ile macie lat

Gość ale jaja......
Cóż to za imbecyl z tego faceta! Pyta się Ciebie czy chcesz się z nim przespać ??? Toż to idiotyzm! To powinno wyjść samo z siebie. Z emocji w Was nagromadzonych. Z rozwoju sytuacji. Rada dla Ciebie : Nic nie rób. Nie gadaj z nim na ten temat. Czekaj na odpowiedni rozwój wypadków.

Gość no nie....
Komiczne to już w każdym dziale i temacie :P

Gość elstudentos
Kto pyta nie błądzi... a na pytania się odpowiada, jak jesteś gotowa, wystarczy powiedzieć, facet już będzie wiedział co robić dalej, jak nie to powiedz, że jeszcze nie jesteś gotowa... to poczeka jak już tyle się naczekał ;]

Gość wariatka ze mnie
tak samo z siebie....a potem nie wiem kto bedzie dzieci bawil jak sie o gumkach itd nie pomysli i nie dogada

Gość elstudentos
to już trzeba o to zadbać, zresztą jak mu powiesz, że jesteś już gotowa to facet zadba o co trzeba ; ) A jak nie to trudno przeniesiecie to na kiedy indziej, wtedy już na pewno będzie pamiętał ; p

Gość ale jaja......
No to jeszcze dodam, że " przezorny zawsze ubezpieczony (czyt. zabezpieczony) " ;))

Gość sfddssdf
omówcie to szczegółowo... ;DDD uznanie dla frk, za sensowną odpowiedź, i dla "ale jaja" "spytał o seks... "... hehe, pewnie potrzebował dowiedzieć się co o jest