Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kesjaa

czy szmpon koloryzujacy zmyje sie z blond wlosow calkowicie?

Polecane posty

Gość kesjaa

mam blond wlosy a uzyje ciemnego koloru do 8 myc???

zapomnij :O ryzykujesz mocno - przeważnie szampony wbrew obietnicom zmywają sie ciężko, nierówno i nie do końca :O

Gość eeee tam
ja kupiłam "burgund" na moje blond włosy. Pani w sklepie zapewniała, że na blond każdy kolor "chwyci" i że się łatwo zmywa. Chwycił fiolet, a spłukało się do różu , który nosiłam przez miesiąc. :))) ciepło wspominam te chwile. Jak się pojawiłam przy klatce schodowej- to samochód się trząsł, w środku moje koleżanki tak się śmiały z mojego image'u. :))). Powiem tylko , że kolor chciałam zmienić na weekend, aby sobie humor poprawic i poprawiłam, bo na prawde sama też się z tego śmiałam przez okrągły MIESIĄC.

u mojej córki miał byc tycjan na grzywce w czasie wakacji .................. no i był ale tak długo jak długo rosły włosy co prawda zrobił się rudo-marchewkowo-wyblakły ale itak trwał na jej głowie około 2 lat .......................polecam lepsze niz farby:-P.

Gość na moich rozjasnionych
splukal sie w ciagu 4 tygodni calkowicie, a robilam braz, wiec moze to zalezy czy kladziesz szampony na wlosy naturalne blond czy rozjasnione.

na rozjaśnianych granatowa czerń okazuje się być pięknym ultrafioletem przez 2 miesiące, ale przypominam że jest to kolor nie poolecany bezpośrednio na blond:D