Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desiree83

Jest ktoś z Lublina?? - potrzebuję porady

Polecane posty

Gość ja jestem ale
napisz o co chodzi moze?

No już piszę, niechcący mi się wysłało bez wpisania treści :) Potrzebuję porady, gdzie iść do fryzjera w Lublinie...

Gość ja jestem ale
spytaj jakiejs dziewczyny, ja nie wiem 🖐️

jezu, jest pewnie z 200 do wyboru, niby na podstawie jakich kryteriów ma Ci ktoś fryzjera polecić?

Na przykład na takiej, że był i jest zadowolony, albo że totalnie mu się nie podobało, więc nie powinnam tam iść... Co to za problem??

jakoś nie widzę problemu może nie przejmuję się aż tak swoimi włosami , nie wiem byłam u kilkunastu pewnie fryzjerów i zawsze byłam zadowolona ze strzyżenia teraz schodzę na parter swojego bloku i też jest ok

i teraz sobie pomysl- odpowiada Ci na to pytanie 20 dziewczyn, kazda poleca swojego- bo jej sie podoba jak scina włosy, wygląd salonu, cena itd, i wszystkie odradzają Ci jakiegos - ale z kolei ten którego odradziła jedna, poleca inna.tak sie nie da. musisz sama \"wypróbować\" jakiegos \"swojego\". ja np chodze na hirszfelda- blisko mam, scinają mnie zawsze tak jak chce, doradzą. cena zasadniczo okej ( ostatnio płaciłam 27 zł- ale scinałam bardzo długie włosy na całkiem krótko) moja przyjaciółka chodzi do salonu w realu, sasiadka do salonu w olimpie- obie sobie chwalą swoich fryzjerów. :)

No to zazdroszczę szczęścia, bo ja niestety tak nie mam. Dlatego potrzebuję kogoś dobrego, kto zrobi z moimi włosami porządek, a nie pierwszej lepszej laski po kursie...

Piszecie, jakbym pytała o nie wiadomo jaką rzecz... Jak ktoś zada pytanie w stylu "który tusz wybrać", to od razu się znajduje ileś tam dziewczyn, które polecają swój, piszą jaki jest i czy go polecają. I mi chodzi o to samo: ja chodzę tu i tu, jest tak i tak, robią mi z włosami to i to, możesz się tam wybrać. Czy to taki wielki problem??

ojej, no zaden problem, ale kazda bedzie polecała swojego. to ze jednej sie podoba i dla niej jest okej, moze sie okazac ze Tobie wcale ale to wcale nie odpowiada. moge Ci napisac z e polecam tego z reala, salon jest okej, fryzjerzy mili, i na dodatek niektórzy dostają upominki np jakies maseczki na włosy, próbki szmponów. moja kumpela wyglądałą ślicznie jak wyszła od tego fryzjera- pomogli jej dobtac fryzurke- zrobili tak, ze wydaje sie ze ma gęste włosy- a ma cieniutkie :P ogólniej okej :) minus- kazdu kto robi zakupy w realu jak wychodzi gapi sie uporczywie co CI robią z włosami, kto siedzi na fotelu itd. :P

Chodziłam do reala, jak był tam jeszcze Lovely Look. Ale wtedy zadowolona nie byłam zbytnio... Teraz jest tam co innego wprawdzie, ale widziałam jedną fryzjerkę, która mnie kiedyś ścinała. Dlatego zastanawiam się, czy nie zmienił się szyld, ale "załoga" została ta sama... A jeśli tak, to nie bardzo chcę tam iść... A jakie mają ceny teraz, wiesz może?? A w zasadzie to może ktoś się orientuje, jak jest w tych salonach bardziej znanych, jak Akademia Pięknych Włosów, Montownia, ten salon w Plazie?? Warto??

Gość JSHSHSSHSSHSSHSSHSHS
a ja szukam dziewczyny w lublinie z ktora moglabym sie zaprzyjaznic i skoczyc na kawe

Gość JSHSHSSHSSHSSHSSHSHS
a napiszesz cos o sobie?

Na razie mogę napisać, że mam włosy do remontu, ale jak widzę, nikt nie chce dobrego fryzjera polecić...

No nikt nie chodził do Akademii?? Albo montowni?? (Inaczej Genus-E chyba czy cos takiego...)

Gość człowiek wschodu
ja tam nie wiem co to montownia - tmat nie dla mnie ale np na czubach w oklicach ul Jutrzenki I matki teresy z kalkuty jest obok siebie 5 salonów fryzjerskich obok siebie !!!! bardziej i mnij ekskluzywane do wyboru do koloru - i z racji konkurencji cenowo wypada mniej - tak przynajmniej twierdzą znajome babeczki