Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patryska22

Proszę o pomoc. In VITRO Wszelkie możliwe odpowiedzi na ten temat.

Polecane posty

Gość aga28lbn
Przeszlismy 4 nieudane inseminacje w Lbn,tu wielu lekarzy rozkladalo rece.w koncu trafilismy do artemidy w Bialymstoku I prof od razu zaproponowal in vitro,na ktore jade 11.11

Gość zuanna
jest pare dobrych forum o in vitro i ocen o klinikach, bardzo dobre ratingi ma np InviMed gdzie od niedawna wprowadzono tez procedure IMSI (poszperaj w google)

Ten film jest poruszający. Nie chcę za dużo mówić, ale powinniśmy to zobaczyć. In vitro daje dużo szczęścia, ale rodzi też wiele problemów. Polacy nic nie wiedzą na ten temat, i trudno te problemy rozwiązać Dlatego polecam.

polinka09 - popaprana babo - wiesz, że gdzieś dzwoni tylko nie wiesz, w którym kościele. Jak według ciebie "wiele z nich się uśmierca"? Poproszę o konkretną odpowiedź, bo moim zdaniem nie masz pojęcia o czym piszesz! Ja przez to przeszłam, więc doskonale wiem, że nikogo się w tej metodzie nie uśmierca! Ale chetnie posłucham twoich wywodów - ale Z KONKRETAMI! A nie argumenty rodem z PIS albo gdzieś podsłyszane na kazaniu w ostatnią niedzielę. KONKRETY babo, KONKRETY - jak wygląda CELOWE uśmiercanie zarodków podczas in vitro? Tylko ja nie chcę argumentów typu: czemu nie adoptujecie? Nie macie prawa! To przez antykoncepcję! itd, itp. Ja chcę konkrety o sposobie uśmiercania zarodków. Jesteś cienka jak letnia używana skarpetka, jeżeli chodzi o wiedzę na temat in vitro, ale jak to napisałaś - TRUDNO!:P

Gość agraffaa
taka-sobie-ja masz całkowitą rację co do wypowiedzi polina09, wypowiedź osoby zupełnie nie znającej tematu. Polina09 nie wsadzaj wszystkich do jednego wora, ja nigdy nie stosowałam antykoncepcji hormonalnej a zajść w ciążę mimo inseminacji i in vitro nie mogę, miałam 18 komórek pobranych, zapłodniło sie tylko pięć, dwie wszczepione - niestety bez efektu, trzy mrozaczki czekają na następny cykl i jesli po odmrożeniu będą się dzielic wszystkie trzy idą do zaplodnienia in-vitro. Dodatkowo jesli nie wykorzystujesz wszystkich mrozaczków jest mozliwość że skorzysta z nich inna para która nie może sama mieć swoich komórek do zapłodnienia. Kolejna rzecz zdajesz sobie sprawę jak trudna dla niektórych kobiet jest sama stymulacja hormonala a później punkcja , transfer i czekanie 14 dni i nic.................., kolejna próba jak masz szczęście to masz mrozaczki.....jak nie to cała procedura od nowa..............i modlitwa że może teraz się uda, a kosztach nie myslisz wtedy tylko masz nadzieję że się uda.

Gość ta metoda to ściema
nie dajcie sie naciać naprawde to wałek