Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiem1111

dlaczego facet

Polecane posty

Gość nierozumiem1111

dlaczego facet z którym znam sie juz 3 misiace i spotkalam sie kilak razy wmawia mi ze chce z nim byc ? mowi mi ze on sie niczego nei musi domyslac bo on i tak wszystko wie.A jak odpowiadam ze to nei prawda to zadaje mi pytanie: to chcesz sie tylko przyjaźnić? czy on chce sie upewnic ze mi na nim zalezy ,jest strasznie bezpośredni ,nie wiem o co mu chodzi

Gość nierozumiem1111
klikamy sobie teraz tylko na necie nie nalegam na zadne spotkania ,mowie ze chce go poznac blizej a on opowiada a po co chcesz mnie poznac? tylko dla przyjazni?? na pewno nie... ...to sa jego slowa .... on ma po 30 ...nie rozumiem go

Gość nierozumiem1111
Rhyme- nie wiem co o tym myslec pierwszy raz sie z takim czyms spotkalam... dlaczego on mi wmawia ze chce z nim byc?? mowi ze jest pewny ze chcialabym cos wiecej?!

Gość reddsssssss
myślę ze chce wyczuć czy Ci na nim zależy.....jest nie pewny dlatego wali prosto z mostu żeby zobaczyć jak zareagujesz

Gość a ja myślę sobie
że to jakiś zbok, co chce deklaracji od razu i żebyś się zaangażowała przed pierwszy spotkaniem ale to tylko taka moja skromna opinia...

Gość nierozumiem1111
my sie juz spotkalismy .....nigdy nie dalam mu do zrozumienia ze chce cos wiecej ......wiec nie wiem czemu on tak gada...ja mu mowie swoje a on nawija swoje...i tak w kolko

Gość jakis desperat

Gość a wiecie co
Uwazaj moze to jakis zbok albo co gorsza psychopata.Pilnuj sie.

Gość nierozumiem1111
ale z czym kreci ?

Gość elstudentos
dla mnie dziwak, przyjrzyj mu się uważnie, albo spytaj się o co mu chodzi zadając to pytanie i co chce usłyszeć.

jakiś zadufany w sobie człowieczek może komplelsy w ten sposób ukrywa... :S

Odpowiedz sobie po co z nim piszesz i czego chcesz! Może ma rację?? Jest bezpośredni i nie owija w bawełnę więc o co kaman??

może i trochę dziwnie, ale różni są ludzie... spróbuj sama dowiedzieć się o co mu chodzi, ale chyba mu jednak zależy skoro tak pisze... troszkę dziwny sposób, ale co tam...

Gość ciekawska1111
Ogórek no ja mu powiedzilam ze na razie chce sie przyjaznic a pozniej sie zobaczy co z tego bedzie ....ale ja widze ze on chyba chce uslyszec ode mnie jakis deklaracji ....