Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gonia1987

KIEDY WASZYM POCIECHOM WYCHODZIłY PIERWSZE ZąBKI???

Polecane posty

Mój 3-miesięczny dotąd radosny i grzeczny synek, nagle stał się marudny, płaczliwy, wszystko pcha do buzi zwłaszcza rączki. Możliwe, że idą mu ząbki??

mojej małej tak zaczeły iśc zęby bardzo szybko - miesiąc marudznia- wylazły- 8 praktycznie na rraz- nie ten dzieciak skonczyły się płacze, marudzenie, budzenie w nocy potem ze 2-3 miesiące przerwy- i idą następne- osiwieje :D

wypowiedzą się jeszcze jakieś mamy?chciałam też wiedzieć ile przed pojawieniem się ząbka dzieci zaczęły marudzić - miesiąc, tydzień???

Gość fionka1
moja córka ma dwa lata. za każdym razem jak szły jej ząbki to była tragedia. wychodziły jej po dwa naraz. zawsze parami ale trwało to zawsze miesiąc.

Gość taka jednaa
mojemu synkowi wyszły 2 ząbki jak miał 4 miesięce, przechodził to bezboleśnie- dziś ma 6 msc i już ma 4 ząbki i idzie kolejny - jak dotąd nie płakał tylko pchał tam łapki

Mój mąż w wieku 4 miesięcy miał ponoć już 6 zębów :o Wszyscy w przychodni zlecieli się oglądać ten ewenement ;)

u mnie było podobnie tzn. jak mała skończyła 2 miesiące zaczęła się strasznie ślinić i wszystko wpychać do buzi, ale zębów nie ma do dziś-teraz ma 6,5 miesiąca. Też byłam pewna, że to idą ząbki...

mój syn ma 5 miesiecy i wychadza mu ząbki 4 na górze 4 na dole lada dzien i bedzie pewnie w9idac

Gość aniastella
Mój 30 stycznia skończy roczek i ma jednego ząbka a ida już 10m-c-ślinotoki, marudzenie itd- Brak reguły

moja córka odkąd skończyła 2 miesiące pcha rączki do buzi, jak zaczęła chwytac to wszystko ładuje do buzi, ma prawie 6 miesięcy i żadnego zabka :)

no własnie, a ja sie zastanawiam dlaczego mój pogodny i spokojny dotąd synus stał sie mała maruda , ten sam problem

Gość a mojemu wyszedl pierwszy
13 stycznia:D cala noc marudzil a wczesniej od paru miechow wszystko pchal. w sierpniu sie urodzil;)

moj mial 5 mies kiedy wyszly pierwsze dwa zabki kiedy mial 1,5 roku mial juz 16 zebow mojej kolzanki synek tak robil od 2 miesiaca zycia i tez myslala ze to na zeby a pierwsze zabki wyszly mu jak mial 10 mies :)