Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia74

gronkowiec złocisty po cc

Polecane posty

po cc prawie 8 miesięcy temu zrobiła mi się ziarnina a teraz okazało się, że to dodatkowo gronkowiec złocisty.......a ja karmiępiersią mojego bączka

Gość całeczka
poszukaj wiadomości w internecie jest tam wiele ciekawych art. mnóstwo ludzi pisze o swojej walce z tym małym niewidocznym bandytom. Moja córka 2 lata temu straciła wszystkie rzęsy .Wykonaliśmy całą serię badań, odwiedziliśmy wielu lekarz, każdy rozkładał ręce. Córka była leczona różnymi antybiotykami po roku rzęsy same odrosły, jednak co pół roku robimy badania w kierunku gronkowca. Znajdź dobrego dermatologa i powodzenia.

Gość aniuś 79
Gronkowiec złocisty to moja zmora od 4 lat. Już mam za sobą tonę globulek, zastrzyki uodparniające i ogrom różnych różnych maści. Jestem załamana. Zacęło się od podejrzeń grzybicy. Wtedy rozpoczęłam wędrówkę po najlepszych ginekologach w moim mieści. Każdy leczył mnie na grzybice. Efektów nie było. Sama zaczęłam studiować literatuę na temat grzybicy i mówiłam przy kolejnych wiztach jakie chciałabym badania. Jednak każdy twierdził że to jest grzybica więc nie trzeba robić posiewu. Po kilku latach trafiłam na lekarza który zrobił mi posiew i okazało sięże to gronkowiec złocisty. W tym czasie też zaczęły występować pęchęrzyki na żołędziu mojego męża i znowu maści tabletki. Jednak efektów nadal nie ma. Jestem już w takim wieku, że chciałabym zajść w ciąże ale ciągłe wypryski u męża i obfite upławy u mnie nie dopusxzczają do zrealizowania marzeń. Błagam o pomoc, tych którzy przechodzili podobne gechenny zdrowotne. Teraz już chyba zreazygnuję z lekarzy a zacznę szukać ratunku u znachorów i zielarzy. Pozdrawiam

Gość No coż
A co tu dermatolog pomoże?????tabletkami gronkowca nie wyleczysz,to przeciez wiadome:D

Gość caleczka
ja miałam na myśli dermatologa z prawdziwą wiedzą i zaangażowaniem a nie lekarza z bożej łaski .Wiem ,że raz nabyty gronkowiec jest trudny do usunięcia .Pamiętaj , że jest specjalny sposób odżywiania który jest opisany na http://suplementy-sklep24.pl/product_info.php?cPath=30&products_id=71 http://suplementy-sklep24.pl/product_info.php?cPath=34&products_id=111