Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukusia80

dj na wesele katowice pilnie poszukiwany!!!

Polecane posty

Gość djravi
DJ PROFESJONALNA OBSŁUGA WESEL, BALI ,STUDNIÓWEK ,DYSKOTEK,PIKNIKI IMPREZY ZAKŁADOWE 18STKI ORAZ WSZELKIEGO TYPU IMPREZY MUZYCZNE WŁASNY SPRZET ORAZ OŚWIETLENIE NAGŁOSNIE KAŻDY RODZAJ SALI . tanio SOLIDNIE I NA KAŻDA KIESZEŃ .DUŻY PROFESJONALIZM LICZY SIĘ KLIJENT I ZADOWOLENIE . WSZĘDZIE DOJADĘ .TEL. 609499766 Ogłoszeniodawca: WŁAŚCICIEL Telefon: 609 499 766 Adres e-mail.: djravi@amorki.pl drugi numer tel.797141388 strona internetowa www.djravi.bnx.pl

Gość Dj John
zapraszam www.video-john.pl

Gość djravi
DJ PROFESJONALNA OBSŁUGA WESEL, BALI ,STUDNIÓWEK ,DYSKOTEK,PIKNIKI IMPREZY ZAKŁADOWE 18STKI ORAZ WSZELKIEGO TYPU IMPREZY MUZYCZNE WŁASNY SPRZET ORAZ OŚWIETLENIE NAGŁOSNIE KAŻDY RODZAJ SALI . tanio SOLIDNIE I NA KAŻDA KIESZEŃ .DUŻY PROFESJONALIZM LICZY SIĘ KLIJENT I ZADOWOLENIE . WSZĘDZIE DOJADĘ .TEL. 609499766 Ogłoszeniodawca: WŁAŚCICIEL Telefon: 609 499 766 Adres e-mail.: djravi@amorki.pl drugi numer tel.797141388 strona internetowa djravi.bnx.pl

Gość djravi niech lepiej
Podciągnie się z języka polskiego i internetowego savoir - vivre, bo takimi postami może jedynie zniechęcić potencjalnych KLIENTÓW.

Gość djravi.bnx.pl
DJ PROFESJONALNA OBSŁUGA WESEL, BALI ,STUDNIÓWEK ,DYSKOTEK,PIKNIKI IMPREZY ZAKŁADOWE 18STKI ORAZ WSZELKIEGO TYPU IMPREZY MUZYCZNE WŁASNY SPRZET ORAZ OŚWIETLENIE NAGŁOSNIE KAŻDY RODZAJ SALI . tanio SOLIDNIE I NA KAŻDA KIESZEŃ .DUŻY PROFESJONALIZM LICZY SIĘ KLIJENT I ZADOWOLENIE . WSZĘDZIE DOJADĘ .TEL. 609499766 Ogłoszeniodawca: WŁAŚCICIEL Telefon: 609 499 766 Adres e-mail.: djravi@amorki.pl drugi numer tel.797141388 strona internetowa djravi.bnx.pl

Gość djravi.bnx.pl

Gość djraff
szukasz dj na wesele zapraszam na stronę WWW.DJRAFF.PL

Gość djadus
Chętnie pomogę. Na stronie www.djadus.pl można zobaczyć trochę o mnie :-). Zapewniam świetną zabawę i doskonałej jakości sprzęt. Jak by co piszcie djadus@gazeta.pl :-)

Gość alinka1231
Witam! Nie wiem czy nie jest za późno ale bardzo dobrego Dj-a znalazłam na stronie http://www.imprezka.net.pl Mogę polecić z czystym sumieniem. Alina

Gość gość djravi
DJ PROFESJONALNA OBSŁUGA WESEL, BALI ,STUDNIÓWEK ,DYSKOTEK,PIKNIKI IMPREZY ZAKŁADOWE 18STKI ORAZ WSZELKIEGO TYPU IMPREZY MUZYCZNE WŁASNY SPRZET ORAZ OŚWIETLENIE NAGŁOSNIE KAŻDY RODZAJ SALI . tanio SOLIDNIE I NA KAŻDA KIESZEŃ .DUŻY PROFESJONALIZM LICZY SIĘ KLIJENT I ZADOWOLENIE . WSZĘDZIE DOJADĘ .TEL.518391029 Ogłoszeniodawca: WŁAŚCICIEL Telefon: 518391029 Adres e-mail.: djravi@amorki.pl drugi numer tel.798551955 strona internetowa djravi.bnx.pl do obejrzenia płyta demo jeszcze parę wolnych terminów 2012

Gość gość djravi
DJ PROFESJONALNA OBSŁUGA WESEL, BALI ,STUDNIÓWEK ,DYSKOTEK,PIKNIKI IMPREZY ZAKŁADOWE 18STKI ORAZ WSZELKIEGO TYPU IMPREZY MUZYCZNE WŁASNY SPRZET ORAZ OŚWIETLENIE NAGŁOSNIE KAŻDY RODZAJ SALI . tanio SOLIDNIE I NA KAŻDA KIESZEŃ .DUŻY PROFESJONALIZM LICZY SIĘ KLIJENT I ZADOWOLENIE . WSZĘDZIE DOJADĘ .TEL.518391029 Ogłoszeniodawca: WŁAŚCICIEL Telefon: 518391029 Adres e-mail.: djravi@amorki.pl drugi numer tel.798551955 strona internetowa djravi.bnx.pl do obejrzenia płyta demo jeszcze parę wolnych terminów 2012

Gość djraff.pl
DJ NA WESELE zapraszam na www.djraff.pl oraz www.djwesele.blogpsot.com

Gość Galix
DJ GALIX Profesjonalna oprawa wesel oraz poprawin na terenie całego kraju. Zapraszam na www.djgalix.pl / YouTube / Facebook

Polecam http://www.oprawa.gdziewesele.pl/Zespol-DJ/ Znajdziesz tam zarówno zespoły na wesele, jak i DJ-ów zarówno z Katowic, jak i z całej Polski. Szczegółowe oferty, zdjęcia, filmy wideo oraz pełne dane teleadresowe, dzięki którym w szybki i łatwy sposób skontaktujesz się z DJ czy z zespołem

Gość Basia1765s
Polecam www.dj.rzeszow.pl byłam i jestem zachwycona

Gość DJ Menger wesele śląsk
Jeżeli szukacie DJ i Wodzireja w jednym to zapraszam na stronę www.promusicshow.com albo można od razu dzwonić 604 259 18 Całe woj. śląskie

Gość djravi.bnx.pl
DJ PROFESJONALNA OBSŁUGA WESEL, BALI ,STUDNIÓWEK ,DYSKOTEK,PIKNIKI IMPREZY ZAKŁADOWE 18STKI ORAZ WSZELKIEGO TYPU IMPREZY MUZYCZNE WŁASNY SPRZET ORAZ OŚWIETLENIE NAGŁOSNIE KAŻDY RODZAJ SALI . tanio SOLIDNIE I NA KAŻDA KIESZEŃ .DUŻY PROFESJONALIZM LICZY SIĘ KLIJENT I ZADOWOLENIE . WSZĘDZIE DOJADĘ .TEL.518391029 Ogłoszeniodawca: WŁAŚCICIEL Telefon: 518391029 Adres e-mail.: djravi@amorki.pl drugi numer tel.798551955 strona internetowa djravi.bnx.pl do obejrzenia płyta demo jeszcze parę wolnych terminów

Gość wybitny mędzrzec
dj to strata pieniędzy,sami możecie sobie płyty puszczać albo włączyć laptopa :-p

Gość 404Mari
w Katowicach jest duża firma rozrywkowa która dysponuje ogromną grupą Najlepszych DJów weselnych . www.IMPREZKA.net.pl Moi przyjaciele skorzystali z usług DJ z tej firmy , KOSMOS ! byłam na weselu dlatego polecam .

Ale nagle zebrało się tyle DJ w jednym miejscu. Cóż nie mogę nikogo polecić jednak z doświadczenia wiem że DJ może być o wiele lepszy niż zespół, którego czasami nie da się słuchać. Dobru DJ = naprawdę dobrze rozkręcona impreza.

"Dobru DJ = naprawdę dobrze rozkręcona impreza." xxx To zależy. Są partacze we wszystkich dziedzinach. Można trafić na doskonały zespół, jak i na DJ'a-partacza. Nie generalizujcie.

Jak zawsze i wszędzie można trafić na partaczy. Pytanie jak znaleźć tych dobrych w takim gąszczu? Oraz w jaki sposób przekonać kogoś, że czasami trzeba dać troszkę więcej za dobrą jakoś. Zwłaszcza w czasach gdy ludzie nie czytają dokładnych opisów.

Gość dj.mario
Witam i zapraszam do zapoznania się z moją oferta Oprawa muzyczna wesel imprez okol. www.mariodj.pl tel.605-544-248 pozdrawiam DJ

Gość nataliaa87
Polecam Dj na wesele w woj. śląskim: www.promusicshow.com Agencja PRO MUSIC SHOW Zapraszam i jeśli macie jakieś pytania to piszcie śmiało. Firma godna polecenia - mam na myśli Dj na wesele. Cena za wesele była dogodna. Za to na chrzcinach dj ma zagrać za darmo :)

Gość nataliaa87
Polecam Dj na wesele w woj. śląskim: www.promusicshow.com Agencja PRO MUSIC SHOW Zapraszam i jeśli macie jakieś pytania to piszcie śmiało. Firma godna polecenia - mam na myśli Dj na wesele. Cena za wesele była dogodna. Za to na chrzcinach dj ma zagrać za darmo :)