Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukusia80

dj na wesele katowice pilnie poszukiwany!!!

Polecane posty

Gość gość
Jutsynko, a mozesz cos wiecej opowiedziec o tym dj- adrianie ?? Czy kulturalny? czy wszysko wporzadku itp? czy kompetentny?;) dziekuje

Gość gość
Polecam chłopaków z Agencji Artystycznej Mat-Art, grali u mnie na weselu w czerwcu tego roku, wszyscy goście bawili się znakomicie, miałam dylemat co do wyboru między orkiestrą a Dj, ale teraz wszystkim polecam wybór Dj/wodzireja i tylko MAT-ART, ponieważ prowadzą humorystycznie i profesjonalnie, posiadają bogatą płytotekę więc repertuar jest bardzo szeroki i wspólne zabawy z gośćmi i układy taneczne są rewelacyjne. Spokojnie znajdziecie ich na facebooku.

Gość Agnieszka Mariusz
My dorzucimy coś od nas , w pażdzierniku mieliśmy nasze wesele , i polecamy świetnego DJ Wodzireja z Rudy śląskiej DJ Piotrek . Bardzo nam sie spodobało prowadzenie wesela przez niego , po weselu rozmawialismy z gośćmi i wszyscy byli zadowoleni . Jest to duża firma która posiada sporą grupę fajnych djów i wodzirejów weselnych . Szczerze polecamy ! www.SUPERDJ.slask.pl

Gość Mysia12323
Ja polecam DjAdrian.pl - z******ta sprawa dziewczyny .Grał u mojej kumpeli i będzie grał u mnie na weselu .

Gość gość
Dj santana zna ktos?jakies opinie?duzo bierze?

Gość Dj Mario
Oprawa muzyczna wesel imprez www.mariodj.pl tel:605-544-248

Gość Cataleya
polecam chłopaków z IMPREZ imprez.pl https:// www. facebook.com/pages/Imprezorg-Imprezpl/160364764015464?fref=ts 511 899 042 są genialni :)

Gość Kamila Wojtek
Hej My polecamy P.Mariusza grał na naszym weselu w ubiegłym roku wrzesień wesele wyszło super goście jeszcze długo po weselu chwalili naszego dj .Dla tych co szukają dj wodzireja podajemy nr tel.605-544-248 naprawdę warto choć tani nie jest

Gość Majka2014
Witam Odradzam DJ`arass z rudy śląskiej, nazywa się Wilk Gra stare przeboje i nie płaci tantiem Zaiksowi przez co mieliśmy problemy nastawia muzykę a sam pije piwo i nic nie robi i to jest dj? chyba nie!

Gość Daria i Łukasz
Odradzam DJ`Arass z Rudy Śląskiej Jest miły tylko jak podpisaliśmy umowę, na wesele się spóźnij, czekaliśmy na niego 35 minut !!!!!!!!! To jest skandal!!! goście się z nas śmiali wręcz Później puścił jakąś muzykę i zamiast być przy konsolecie, nastawiał coś i tańczył oraz podrywał kobiety z wesela.

Gość gość
Polecam Dj Marcina Witańskiego i Dj Kube z prezenterzy-tychy.pl Tychy/ Śląsk dobry i profesjonalny, bardzo dobry dj na wesela zero problemów tylko termin trzeba złapać Marcin

Gość gość
Nie zgadzam się z niektórymi opiniami, że tanio=badziewnie i źle. Mój mąż jest dj,, ma profesjonalną firmę, bardzo dobry sprzęt, w który zainwestował spore pieniądze, oświetlnie, bański, dymy i inne cuda, jest młody, dynamiczny i do każdego wesela przygotowuje się indyuwidualnie. Widze, że robi to przede wszystkim z pasji, lubi ludzi, muzykę, jest w swoim żywiole kiedy rozbawia towarzystwo, kiedy parkiet jest pełny...widzę jak stara się żeby każda para była traktowana indywidualnie i wyjątkowo, Nie odwala na każdym weselu smętnego schematu żeby zgarnąć pieniążki...dla niego każda para jest nowym wyzwaniem. Uwierzcie mi, że zleceń ma bardzo dużo a cena wcale nie jest wygórowana. Nie wierzcie w to, że jak coś jest tańsze to będzie beznadziejne. Na rynku jest duża konkurencja, chcąc zaistnieć i pokazac się z jak najlepszej strony trzeba znać umiar, a nie być nastawionym tylko na zyski i "trzepanie kasy". Adrian jest niesamowitym dj wodzirejem, z każdego wesela ma bardzo dobre komentarze, goście są rozbawieni i wołają o jeszcze...ale to tylko zasługa jego podejścia, zamiłowania do tego co robi i nie popadania w rutynę. Jeśli tylko będziecie chcieli, zapraszam na stronę djadriannawesele.pl

Gość gość
Wszystko zależy od podejścia. Jeden ma mało wolnych terminów i musi podwyższać cenę, a inny ma więcej wolnych terminów, ale równie dobry sprzęt i smykałkę. My zapraszamy na naszą stronę internetową www.getmarrieddj.pl

Gość novaQ
DJ nova-Q zapraszam do skorzystania z moich usług. www.nova-q.pl tel.: 724-206-000 Wolne terminy 2014 / 2015 !!!

Gość gość
DJ NA WESELE TAKA UROCZYSTOŚĆ JEST RAZ W ŻYCIU Dj Ravi oferuje profesjonalne prowadzenie imprez weselnych, bali, studniówek, imprez zakładowych, sylwestra itd. Dj Ravi zajmuje się oprawą muzyczną imprez okolicznościowych na terenie całej Polski. Moim celem jest zagwarantować klientom i ich gościom niebanalną, świetną zabawę przy jak najlepszej muzyce. 518 391 029 strona djravi.bnx.pl

Gość gość
Polecam DJ na wesele www.djwesele24.pl

Jeśli z Katowic to polecam Wojciecha Dziubiaka ze Strefa Imprezy, grał u Nas na weselu i było rewelacyjnie. Sprzęt miał dobry, grał tak że zawsze ludzie byli na parkiecie. http://strefaimprezy.pl

Gość gość ola
nie polecam,pana mariusza głębecki agencja artystyczna art music, katastrofa, szukajcie kogoś innego.

Gość JustynaP89
Ja z racji tego, że niedawno miałam swoje wesele (13.09.14) i też miałam problem ze znalezieniem dobrego DJ w rozsądnej cenie mogę polecić DJ Dawid Ślaga. Impreza udała się tak jak sobie to wymarzyliśmy, wszyscy się doskonale bawili, zarówno młodsi jak i starsi. Dawid słucha wszystkich uwag pary młodej w zależności od tego co kto preferuje. My nie chcieliśmy wesela z zabawami krępującymi nas jak i samych gości więc postawiliśmy na zabawy integracyjne, które były super prowadzone przez Dawida. Gdybym miała drugi raz wybierać na pewno bym się nie wahała i wybrała Dawida :) (z racji, że ja już niestety drugi raz nie wybiorę to mogę tylko doradzić :) ) Polecam

Gość Aledaw
Ja polecam dj martinusa www.djmarcin.com.pl

Gość gość
następny się reklamuje -brakuje pracy co

Gość gość
Jeżeli wynajmujecie dj to konieczna jest tez kameralna i bardzo designerska lokalizacja. Proponuje www.fantasmagoria.katowice.pl/ Strasznie klimatyczne miejsce, godne polecenia na takie imprezy:)

Gość maka55
ostatnio organizowałam rodzinne spotkanie na którym grał Dj Pepe z Krakowa, jestem mile zaskoczona jego profesjonalnym podejściem do tego typu imprez. z Tego co mówił to gra równiiez na weseleach więc możesz sie z nim skontaktować

Gość gość
Na przyszłość dla innych moge podpowiedzieć agencję Playdjs, bardzo dobry sprzęt mają i potrafią zabawić gości, mają również możliwość robienia karaoke co jest rewelacyjnym pomysłem na weselu.

Znam świetnego DJ na wesele, działa w Opolu i okolicy. Jesty wszechstronny i kulturalny, ogólnie ach i och. No i robi piękne oświetlenie dla sali. www.djtomsky.pl polecam.