Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***caroline***

Czyżby jednak ciąża...?

Polecane posty

No właśnie Karolcia jesteś? Dziewczyny ile zjadłyście dzisiaj pączków? ja się przyznaje 2! heh :D

ojejku :D Pompelina cieszę się, że humorek Ci się poprawił. Nie martw się i testuj w dniu @ja też już rwe włosy z głowy i muszę Wam się przyznać, że robiłam test wczoraj i wyszedł negatywny :( wiem, że powinnam zrobić w dniu spodziewanego okresu ale myślałam, że może coś tam wyskoczy a teraz czekam i czekam.dziś miałam bóle jak na miesiączke ale jak narazie przeszło...coś ktoś słyszał o tych \"farfoclach\" w moczu bo intryguje mnie to :p

sysoid, jeśli testować przed terminem okresu to już lepiej zrobić betę:)

a nie da sie tego jakoś tak zorganizować, żebyś nie musiała tyle pracować? wiesz Karolina, zwłaszcza na początku ciąży nie powinnaś się przemęczać...

Gość robur5
Tak czytam te wasze komentarze i stwierdzam,że nie wiedzałam,że tyle kobiet chce mieć dzieci.Ja cały czas się zastanawiam czy chcę mieć drugie dziecko (te wizyty u ginekologa,których nienawidzę,druga cesarka,powiększone rozstępy).Z drugiej strony coś mnie tak ciągnie do drugiego potomka,mój mąż chce,synek się dopytuje o brata, a ja już nie wiem co robić.Boję się zajść w ciążę,gdyż miesiąc temu poroniłam i stąd te moje obawy.Czy któraś mi coś poradzi? Czy to drugie dziecko zmieni moje życie na lepsze?

tak wiem że nie mogę się przemęczac...ale niestety znam przysłowie "umiesz liczyc-licz na siebie" wiem że jeśli ja czegoś nie załatwię nikt tego nie załatwi... narazie nie mogę sobie odpuścic...:(

ja mam wyrozumiałego szefa jeśli chodzi o ciąże pracownic-wychodzi z założenia, że ktoś te dzieci musi rodzić:)

no tak, własnego interesu trzeba pilnować...to chociaż odżywiaj sie zdrowo:)

Dziewczyny mąż mnie męczy żebym się już położyła.... faktycznie śpiąca jestem a jutro znów o 6 00 musze wstac...:( odezwę się jutro buziaczki :)

robur, ja po urodzeniu małej myślałam, że dam sobie spokój z kolejną ciążą na dłuższy czas...a teraz, gdy ma 7 miesięcy czuję jakąś taką wewnętrzna potrzebę posiadana kolejnego bobaska:) I nie zamierzam z tym walczyć...a to co Ciebie spotkało to wielka tragedia, ale nie przekreśla przecież tego, że dla Ciebie też kiedyś zaświeci słońce:)

słuchaj męża i odpoczywaj sobie:) ja tez dziś za długo nie posiedzę, bo oczy strasznie mnie bolą od kompa:)

robur 5 spójrz na swojego synka i zapytaj siebie czy warto było to wszystko przeżyć dla tego jednego małego istnienia...każda z nas ma obawy, bez znaczenia czy już rodziła czy jeszcze nie i wiele pytań na które nie pozna odpowiedzi dopóki maluch się nie urodzi...