Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunny girl

Do zrzucenia 20 kg- zapraszam

Polecane posty

Witam serdecznie Postanowilam zrzucic 20 kg, jestem zawzięta i szukam koleżanek do dopingu i wspólnego odchudzania się byosiagnąc cel !

Gość ghl
jestem z toba mam 170 cm i waze 80 kg

ja równiez waże 80 kg mam za soba kilka diet cud, ale zmadrzalam i stwierdzilam za nie warto...teraz przechodze na dietę 1000kcal plus ćwiczenia minimum 30 min (dopiero po uplywie pol godziny ćwiczeń zaczyna się spalanie tluszczyku ;) ), posiłki co 2-3 godziny i 0 słodyczy (niestety to dla mnie bedzie najwiekszy ból )

Gość chmurka 777777
Ja tez chce schudnac 20 kg., ale za bardzo kocham slodycze.

Gość Irq
ja tez schudne od j utra mam dobra diete i cos extra powiedziec wam ?:)

mów mów :) ja tez zaczynam juz od jutro...im dłużej zwlekam tym gorzej :) dzis zrobilam zakupy - same zdrowe rzeczy :)

Gość Irq
pijcie codziennie sok robiony w sokowirówce z kapusty zwykłej i ja pije po jednej szklance rano i wieczorem normalnie tak smierdzi a smaakuje jeszcze gorzej ale lepiej siw yproznasz i czytałam w tombaka ksiazce ze spala tłuszczowa tkanke z podwójna siła niz cokolwiek a dowod na to ze sa te diety kapusciane malo skuteczne tabletki tylko najlepsze sok z swiezej kapusty to jest to !

rozumiem ze kwaszonej? tez słyszałam ze wiele wspomagaczy dietetycznych jest na bazie wyciągu z kapusty...

Gość Irq
Z zielonej kapusty ""żywej ze sklepu"" nie kwaszonej

Gość fuentes
20 kg to moje marznie:) warze 70 kg a 50 kg to dla mnie waga idealna do ktorej daze wiem co to sa nieskuteczne diety cud i jestem swiadoma tego ze tylko powolne gubienie kg pozwoli mi dojsc do celu dlatego daje sobie na to czas do czerwca:) mam nadzieje ze nam wszystkim sie uda nie dajmy sie!! do lata bedziemy pienie mogly sie pokazac w bikini a przeciez o to chodzi zeby nie wstydzic sie wystajacych fald tluszczu prawda nie wiem jak wy ale ja juz mam dosyc nadwagi i chce zawalczyc o lepsze jutro:) jestem zdeterminowana i gotowa do poswiecen pomalu zapominam co to slodycze i fast foody a moja lodowke wypelnia tona warzyw i owocow nie ma diety bez tereningu bo te dwie rzeczy w polaczeniu moga nam dac dopiero sukces

Gość my dwie małe mufffy
witam dołączę się :) jestem na diecie od 2 tygodni ale każdego dnia ta dieta mi nie wychodzi ;) dzisiaj start 178 cm 74 kg porażżżka

Gość my dwie małe mufffy
chcę ważyc 58

Gość bober1983
ja też mam do zrzucenia jakies 20 kg...odchudzam sie odkad pamietam,mam jednak problem- zespol policystycznych jajnikow i zwiuazane z tym problemy metaboliczne ktore powoduja nadwage..i do tego problem z nocnym jedzeniem.co bym nie robila zawsze budzi mnie potworny głod..juz nie wiem jak mam z tym walczyc..załamana jestem

Gość cdf
sunny girl i inne dziewczyny zycze nam powodzenia!

Gość Cypryska
Ja dietke zaczełam 3 dni temu stosuje diete Atkinsa i dobrze sie czuje nie jedzac chleba i innych wegli juz jestem lzejsza o 1.5 kg wiem ze to narazie woda ale wiem ze działa bo przed swietami straciłam 6 kilo i juz nie wróciło Teraz waze 77 przy wzroscie 170cm polecam bardzo ten sposób bo nie chodzi sie głodnym.

Gość panna n ikt
najlepszy jest adipex hihihihihihihih

ja od jutra zaczynam normalnie jeść, pic duzo wody ale bez słodyczy.

Gość E_trojmiasto
Dołączam do Was dziewczyny! Mam do zrzutu około 20 kg. Ja wspieram sie dietą z Natur Hause. Zobaczymy czy będzie skuteczna. Nie wierzę w te ich suplementy ale wierzę, ze diety które mi proponuje dietetyczka w ramach cotygodniowych wizyt pomogą mi zrzucić sadło. No i poza tym cotygodniowe ważenie u dietetyczki będzie mnie dodatkowo motywowało. Tak przynajmniej sądzę na dziś :-) Mam absolutny zakaz jedzenia pieczywa, bułek, makaronów, ciast, słodyczy, kasz, ryżu, bananów, winogron, przypraw typu vegeta i soli. Przy takim reżimie musi się udać :-) trzymam za Was i za siebie kciuki!

Gość upssss
oj grubasy! przebudzenie przyszło za późno!

Gość Cypryska
Weglowodany w tej diecie sa zminimalizowane do 20g dziennie przez pierwsze 2 tygodnie a potem do prawie 50 g dziennie zalezy od tolerancji organizmu i szybkosci chudniecia.

Gość Katarinka1988
witajcie wszystkie dziewczyny! ja tak samo chcialabym zrzucic 20 kilogramow... zaczełam dwa dni temu jem bardzo mało głownie owoce i warzywa pije kawe niestety z łyzka cukru bo inaczej nie dam rady jedna dziennie i oczywiscie woda niegazowana . Musze Wam powiedziec ze ciezko mi jest.. moja najwieksza motywacja to otaczajacy mnie ludzie.. głupie usmiechy głupie komentarze dzieci moj 10 letni kuzyn ostatnio do mojej ciotki | KASKA SPASŁA SIE JAK SWINIA| po tych slowach jakbym w twarz dostala.. i od tego momentu sie zmotywowalam aby im wszystkim pokazac ze nie bede gruba BUBA! Taki facet mojej ciotki spojrzenie na mnie i moja kolezanke bo razem tak przytyłysmy i na głos | TRAGEDIA\" plakac sie chcialo jaktak ludzie moga postepowac nie widza swoich wad a smieja sie do rozpuku z innych.. dlatego dziewczyny jestem z Wami.. zawziełam sie i nie popuszcze choc ptasie mleczko w szafie lezy.. pozdrawiam i zycze powodzenia!

Gość Gawłowska
Ja tez sie dolacze do Was! Waze 73 przy wzroscie 165 cm, chce wazyc 52. Na razie biegam po 30 min dziennie i cwicze Pilates. Zaczelam po raz tysieczny 1 lipca. A dieta mz po prostu. Licze kalorie i roznie, raz 1000 raz 1700. Juz prawie 3 lata walcze z kompulsami na zmiane z dietami cud.. Chce z tym skonczyc i schudnac tak jak udalo sie innym, np. lady in red, FatCat, smerfetce21 itd.. Ile macie lat? Jakie diety/cwiczenia zamierzacie stosowac? Macie cel konkretny? Moze bysmy zrobily taka tabelke z naszymi danymi- wzrost, waga najwyzsza, obecna, cel? Co Wy na to? Buziaki i zycze milego wieczoru ;*!

Gość Gawłowska*

Gość poliloli
chce do bozego narodzenia schudnac 20 kg wzost: 160 waga obecna: 70 kg cel pierwszy: 60 kg cel drugi: 50 kg kto zaczyna ze mna???