Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunny girl

Do zrzucenia 20 kg- zapraszam

Polecane posty

Gość edynia96
hejka nazywamsie edyta i do 4 pażdziernika tego roku musze zrzucic chociarz 10 kg bo 4 pazdziernika ide na wesele a podoba mi sie jedna kiecka

Gość edynia96
sunny girl ile masz lat tak z ciekawości i do kiedy chcesz zrucic te 20 kg

Gość Katka17
hmm...ja też pragnę zrzucić 20kg mam 162cm wzrostu... w te wakacje ważyłam 64kg...potwór...przez wakacje schudłam do 56kg,ale przez zime przybyło 3kg także znowu pieprzone 59kg...Od dzisiaj odchudzam się.Wypiłam rano kawę.moja wymarzona waga...49kg...trzymam za Was i za siebie kciuki.powodzenia dziewczyny:)

Gość suzerenka20
ja waze 80kg i mam 164cm.. zaczynam diete..musze zrzucic te ohydne kilogramy kto chce ze mna?:( moje gg 3814867..

Gość Sylwek2208
Witajcie ! Ja potrzebuje zrzucić te 20 kg w dwa miesiące. I utrzymać moją wymarzoną wagę na długo. Mam 160 cm a ważę 71 kg. Bardzo ale to bardzo kocham słodycze i nie mogę się od nich oderwać . Mam pytanko czy któraś z was zna może taką dietę która pomogła by mi schudnąć w te dwa miesiące ?

Gość Marcceelllliiinnaaa
No to zaczynam z Wami ;D Od dzisaij ;p Narazie pierwszy dzień- Mini głodówka, żeby się tam jakaś przemiana w organiźmie zrobiła ;D potem spróbuję przez Tydzień jeśc same owoce i warzywa, do tego jogurt naturalny i kisiel- podobno po kiślu się jeśc nie chce ;D duuuużżzooo wody. Zero chleba i ziemniaków. Jak wytrzymam i coś schudnę to dam znać ;D trzymajcie kciuki ;*

Moge sie przyłaczyć??? Mam176cm i waze 80kg:( wygladam ble..:( ale sama nie dam rady. moje gg 10142250

Gość Czy i ja mogę się przyłączyć
Cześć, Ja się już odchudzam i jakoś samozaparcia mi nie brakuje, ale skoro można z kimś o tym porozmawiać, to wiadomo, że raźniej. Mogę się przyłączyć?? mam 27 lat, niespełna 2-letniego synka i postanowiłam zmienić wygląd. Mam 168 cm i nigdy nie byłam jakoś bardzo gruba, ale jakaś taka okrągława. Waga 70 kg bardzo mi się już nie spodobała i wzięłam się za siebie. Jestem na diecie Ducana. Odchudzam się od 20 lipca i jak na razie waga spadła o 6 kg i czuję się dużo lepiej. CHciałabym, żeby znikało w udach najwięcej, a znika w brzuszku i biodrach. Tak sczezrze mówiąc chciałabym docelowo wazyć tak gdzieś 52-53 kg, więc może nie walczę o pełne 20 kg, ale prawie:) Pozdrawiam:)

Gość Maaarrrccceeellliiinnnaaaa
Moja mama na tej diecie schudła już 12 kilo... chyba w miesiąc... skuteczna jest ;)

Gość maadziq
Sieeemson wszystkim;] ja tez chce schudnąc 20 kg bo teraz waże 73 ;( chce być szczupła a mam 170cm wzrostu! Co proponujecie? Co myślicie o tym bym wykupiła sobie karnet na basen i coodziennie pływała po 3 godzinki. Uda mi sie przez to coś spalic HEELP!!!!!!!!