Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sbastiian

gdy kobieta nie patrzy w oczy

Polecane posty

Gość sbastiian

tylko spuszcza wzrok...to....znaczy ze jestem tak paskudny ze nie mozne na mnie patrzec? Pewna dziewczyna ktora mi sie bardzo podoba wciaz tak robi i zaczynam sie zastanwiac czy to moja wina

Gość moze wstydliwa

Gość carlos miętos
Hmm ja też tak robie, oczy są odbiciem usposobienia człowieka i bardzo dużo widać po spojrzeniu. A i trochę sie boję bo później się opędzić nie mogę. I wokoło tylko maślanka :D

Gość Powodzenia powodzenia
A moze nawet sie jej podobasz tylko sie wstydzi. ja tak mialam ze balam sie spojrzec w oczy facetowi ktory mi sie podobal i ja jemu tez. osmielilam sie z czasem ale na poczatku bylo strasznie. Wiesz, podobno oczy zwierciadlem duszy, moze wiec dziewczyna nie chce zebys wyczytal w nich ze zywi do ciebie jakies uczucie, nić sympatii itd :D

Gość wg mnie moze
masz taki sposob bycia ze ja oniesmielasz moze jsetse zbyt pewny sibei wygadany itp

Gość sbastiian
nie ma ma piekne ciemne oczy:)

Gość potwierdza powodzenia
napewno bardzo jej zalezy :)

Gość 44444444444455555555555
nie patrzy sie w oczy , gdy sie nie chce czegoś zdradzić , a ona nie chciała , byś wiedziała , że ją onieśmielasz , ze sie wstydzi , i że się jej podobasz :P ps. To teraz do dzieła ;)

Gość nie trawie
takich wstydzioch

Gość sbastiaj
tylko sie zastanwiam bo to nawet nie chodzi o samo patrzenie w oczy ona w ogóle podczas rozmowy nawet przez chwile ni espojrzy na mnie

Gość ja tak mam
albo też się jej podobasz i prz tobie się bardzo wstydzi...choć normalnie nie ma z tym problemu

Gość a czy sie usmiecha
czy ma grobowa mine?

Gość sbastiaj
usmiecha sie czyli mysle ze nie jest tak zle

Gość ergot
Jezeli spuszcza wzrok to zastanow sie NA CO patrzy?

Gość powiem tak
patrzy ehmmmm kmmmmm NA BUTY ?!

Gość nie patrzenie się w oczy
oznacza nieszczerość bądź wstydliwość ale tylko gdy wcześniej ta osoba się na Nas patrzyła ale przyłapana na tym nagle odwróciła/spuściał wzrok - tak jest przeważnie na początku znajomości .. jeśli ktoś patrzy Tobie prosto w oczy to jest szczery, daje znak, że mu się podobasz etc .. osobiście dla mnie nie patrzenie się w oczy oznacza brak szacunku i nie szczerość więc takich ludzi omijam szerokim łukiem :P

Gość oczy
ja spuszczam oczy gdy nasze spojrzenia sie spotykają bo nie chcę żeby zobaczył w nich że się w nim zakochałam...boję się że to odkryje, że to widać, choć czasem wytrzymuję spojrzenie, ale wtedy zawsze sie uśmiecham...a tak wogóle to jak weszłam na ten topik to mi sie gorąco zrobiło, myślałam że o mnie piszesz hehe...ale to niemożliwe, a szkoda...

Zależy w jaki sposób to robi. Ja akurat zawsze potrafię wyczuć po tym jak kobieta na mnie patrzy (albo nie) czy jest zainteresowana. I wyjścia są takie, że albo jest nieśmiała, albo speszona, albo po prostu ma Cię gdzieś.

😭 nie mam siły spojrzećna niego.. ale jak jużnasze spojrzenia się spotkają to ja 'tonę' uśmiech od ucha do ucha ..

Gość johny iq 110
ale macie problemy kurwa mać banda debilek ...jak opuszcza wzork to oznacza że masz być jego służacą to moze da sie do ciebie przełamać ...ja to stosuje :)