Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katharsis_21

Dzisiejsi faceci to tchorze i myślą tylko o tym żeby zamoczyc.

Polecane posty

Gość GG5425301
Tchorze? bo chca zamoczyc? to Wy Nas tworzycie, ksztaltujecie. spojzcie na to forum.. facet o slabej psychice juz dawno by sie powiesil.. grubosc, wielkosc, pieniadze, egipcjanie, zadbani, wydepilowani.. itd. super ze kobiety sa coraz bardziej niezalezne, wysokie stanowiska, wlasne firmy.. ale 3/4 kobiet nie potrafi gotowac.. dobrze ze jeszcze nie zapomnialyscie jak sie dzieci rodzi.. po co mi ktos u mojego boku, ktos kto ciagle gada, nie rozmawia tylko gada o sukience pani Zosi ktora mieszka 3 przecznice za swiatlami w tej rozwalajacej sie kamienicy, w oknie bez szyby zastapionej tektura..? kots wiecznie marzacy o ksieciu na bialym koniu w rzeczywistosci o hebanowym szejku z ZEA. droga autorko.. ja nie chce moczyc, nie chce zaliczac. nie chce tez sie meczyc z kims kto decyzje podejmuje pod wpywem emocji. zadaje pytania na forum obcym ludziom.. i wierzy w ich dobre rady, checi pomocy.. na koniec optymistyczna piosenka;) http://hipis.wrzuta.pl/audio/epTuoRmHbs/bob_marley_-_no_woman_no_cry_orginal

Gość
Kiedyś byłem grzecznym, porządnym chłopcem, nie przeszkadzałol mi ile dziewczyna miała etc. Jednak metaforyczny kopniak w jaja człowieka szybko naprostowuje. Teraz jestem chciwym, wrednym draniem i dobrze mi z tym :D

Gość GG5425301
ja jeszcze wierze, ze gdzies jest kobieta warta zainteresowania sie nia ;) smiesza mnie tez wypowiedzi niektorych kobiet. a co to seks to cos zlego? czasmi od seksu moze zaczac sie zwiazek i trwac latami.

Chopy czyście nie zauważyli ,że dupy to się dostaje w nagrodę za dobre sprawowanie??? :D:D:D a szanowne panie nie wiedzą o tym ,że facet daje miłość za seks??? Niestety to standard utrwalony przez wieki :D:D:D:D :classic_cool: Poza tym jak kobieta daje to dlaczego nie brać ??? :D :classic_cool:

Gość pokoj bez drzwi
\"kto ma miekie serce, musi miec twarda dupe...\" \"Kazdy chce byc kochanym, ale nikt nie chce kochac...\" Ja jeszcze troche wierze, w koncu musi byc ktos jeszcze tak nienormalny jak ja, na tym swiecie, a przy odrobinie szczescia bedzie to kobieta... Mialem i mam zasady, choc jestem w rozsypce... Niszczymy i psujemy sie wzajemnie...

Gość degenerat
hehehe nie warto byc miłym dla kobiet.Wampirka znowu cos namieszałas:)

Gość degenerat
A skąd wiesz?A Ten Twój z Anglii ???Idealny:P???Jestes z Nim?czy uciekłas?

Gość degenerat
dobranoc Wamp;)

Gość GG5425301
nie jest z nim.. uciekla..

Gość degenerat
To smutne.I przez takie kobiety faceci tracą chec bycia dobrym.

Gość GG5425301
no co Ty degenerat.. nie ma co sie rozkobiecac.. ;) tak to jest jak sie zderzy gora lodowa z titanikiem.. ktos musi zatonac, a ktos plynac dalej..

Gość GG5425301
no co Ty degenerat.. nie ma co sie rozkobiecac.. ;) tak to jest jak sie zderzy gora lodowa z titanikiem.. ktos musi zatonac, a ktos plynac dalej..

Gość degenerat
No tak, raz na wozie,a raz pod wozem.Takie życie;)

Gość degenerat
No tak, raz na wozie,a raz pod wozem.Takie życie;)

Gość GG5425301
ja plyne dalej a titanic tonie... w objeciach innego ;)

Bo chcą zamoczyć, to tchórze są ? A w czym tchórzą bo nie rozumiem ? Mają potrzeby i tyle ! Nic w tym dziwnego. jak facet jest głodny, to je. Ja zmęczony, to się kładzie. Jak chce mu się pić, to idzie i pije. Jak chce mu się teges, to szuka kobiety lub zabiera się za swoją kobietę i robi swoje ;) I wszyscy nie myślą o tym, żeby tylko zamoczyć. Ale w sumie... zamoczyłbym dziś ;)

To po co te bzdury o miłości?Trzeba prosto z mostu mówic o co Wam chodzi a nie robic z siebie idealnych facetów.Kazdy jest taki sam nie ma wyjątków.Niedobry facet moczy gdzie popadnie,a dobry facet ze swoją kobietą bo kocha???Rozmiesza mnie to.A kobieta tez ma dume i jak ją ktos zrani to woli tonąć w ramionach innego niz byc z kims kto ciągle ma jakies ale.:p

to prosze broncie sie,bo ja juz Was mam dosc.Siedzicie na forum kobiecym czytacie o naszych marzeniach problemach.by potem to wykorzystywac.Nie ma ideałów tylko faceci którzy umieją długo udawac milutkich:p Spadam a Wy piszcie i sie wybielajcie(jak zawsze)

Gość degenerat
Nie jest tak jak piszesz Wamp,jak Wam mówimy o uczuciach to nie wierzycie i same prowokujecie do seksu by sprawdzic ile wytrzymamy;pTo Wy nam gracie na uczuciach,ale faceci sie nie uzalają nad sobą wiec myslicie ze jestesmy zimnymi draniami.I tak w kółko....

A ją tez popieram;)Kobiety są uczuciowe ale jak sie im zajdzie za skórę to nie zapomną szybko.A tak w ogóle to lepiej byc z chamem,który sie potem okazuje fajnym gosciem niz z panem ze snów który Cie bijąc udawadnia miłosc i moczy gdzie popadnie:(

My faceci musimy od czasu do czasu zamoczyć bo nam by się wacusie wysuszyły :)

nie używany sprzęt zanika:p wiec moczcie,ale nie tłumaczcie sie z tego i nie zwalajcie winy ,ze to wszystko przez kobiety bo Was ranimy:p