Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZACZYNAM OD JUTRA.

ZACZYNAM CWICZYC! DO WAKACJI! A WY CO?

Polecane posty

Gość ZACZYNAM OD JUTRA.

jESZCZE DZIS pojadłam troche ciastek, ale od jutraa uu ostro :D cwiczenia, taniec, troche biegu moze, zdrowa zywnosc :D nie chce aby było tak jak w tamtym roku ze nie chciałam sie pokazac w stroju kąpielowym to było okropne, zreszta chce pokazac mojej wywyzszającej sie kolezance i siostrze ciotecznej ( głupiej malpie która mówi mi ze mam gruby tyłek ! :/:/) OBY DO WAKACJI ! KTOS ZACZYNA ZE MNA? :)

Gość tenia
ja też bym chętnie poćwiczyła ale mam zawsze słomiany zapał,podziwiam cię za chęci i nie przestaj tylko na obiecywaniu.

Gość ZACZYNAM OD JUTRA.
ja własnie juz nie raz probowałam, ale zazwyczaj konczyłam po tygodniu, :D tym razem sie nie dam,na siłe :)

Gość nie jestem sama haaa
ja tez od 1 stycznia :D:D:D

Gość bogiinii
Ja też zamierzam ćwiczyć. Chetnie wstąpie do klubu :) Do wakacji 7 kg i zero cellulitu. To mój plan - ogólny. A szczegóły opracuję w niedzielę i od poniedziałku do roboty. Podajcie jakieś fajne ćwiczenia na pupę.

Gość ZACZYNAM OD JUTRA.
tylko nie wiem dokładnie, co mam cwiczyc na uda na zewnetrzna i wewnetrzna strone co polecacie? cwiczenia na modeling.pl są wystarczające? nie pojawiaja mi sie wasze posty ostatnie są tylko 2!

Ja tez gdzies okolo 6 lat cwicze regularnie.Nie wyobrazam sobie zycia bez cwiczen:)))

Gość bogiinii
dziewczyny napiszcie jak wyglądają wasze ćwiczenia czy w domu czy na siłowni poradźcie jak to robicie skąd bierzecie siłę i hard ducha i czas

Ja na poczatku zaczynalam u siebie w osiedlowym klubie krak, tam chodzilam na aerobic przez 2 lata,potem troszke mi sie znudzilo i teraz chodze na silownie i czasem na cycling badz aerobic. W domu bym sie chyba nie zmobilizowala cwiczyc.Zreszta i tak nie mam miejsca na jakikilowiek sprzet zeby wstawic.

Gość Agnieszka3213
Hej dziewczyny ja też się chętnie przyłącze:D:D a jakie eykonujecie te ćwiczenia?Ja już od 2 miesięcy kręce hulahop heheeh to pewnie też pomoże :P a do wakacji jeszcze jest troche czasu więc napewno troszkę schudnę :D

Gość Agnieszka3213
wykonujecie*

Gość nie jestem sama ha
ja chce byc wysportowana ale nie chce schudnac :O mam 55 kg przy 174 cm...

Gość ćwiczka
A ja ćwiczę już 13 lat: aerobic, siłownia, rower, basen Ale życzę Wam POWODZENIA, A PRZEDE WSZYSTKIM WYTRWAŁOŚCI

Gość słyszałam
ej słyszałam ze od biegania nogi są krzywe?! czy to prawda?!

Gość kie ka
Ja też ćwicze ale tylko po to żeby być w dobrej formie i pozbyć sie niewielkiego cellulitu ;) Stracić kg nie chce bo i tak waże już za mało.Ćwiczenia które ja robie : na uda i pośladki : przysiady -w rozkroku (bardzo dobre ,już widze różnice w wyglądzie nóżek :) ) na brzuch : nożyce pionowe i poziome zaraz nad ziemią ( strasznie męczące ale też dobre na dolne partie brzucha ) , unoszenie złączonych prostych nóg pare cm nad ziemie leżąc na plecach ; brzuszki ale takie niepełne jakby na ramiona i biust : ćwiczenia z butelkami z wodą :D do tego wszystkie ćwiczenia z youtube ,te 8 minutes :) pozdrawiam i życze wytrwałości :D

Gość kie ka
wrzucam jeszcze linki do ćwiczeń http://youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY brzuch i talia http://youtube.com/watch?v=sSby1UUhyts&feature=related ramiona http://youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM&feature=related uda i pośladki http://youtube.com/watch?v=79sXwpZUeBw&feature=related rozciąganie jak sie ociepli to polecam jeszcze rower ,z pupą uniesioną nad siodełkiem :)

Gość HMgfdgdsgd
podobno po bieganiu nogi sa krzywe?!

Gość czemu mialby byc krzywe

Gość bogiinii
Krzywe nogi , to nieprawda. Fajnie , że podałyście stronki, super dzięki:) od jutra zaczynam kupiłąm sobie taką dużą piłkę ale jeszcze jej nie nadmuchałam:( gratuluję wytrwałości pozdrawiam

Gość bogiinii
kie ka a gdzie ćwiczysz w domu w klubie ? Jak często ? O jakich porach, bo ja wieczorem to jakoś na razie nie miałam siły. Będę musiała zrobić pierwszy krok a potem to już myślę, że przyjdzie ochota na ćwiczenia. Na razie mieszka we mnie wielki leń. Musze go wygonić;)

Gość ZACZYNAM OD JUTRA.
oj oj :( ;P zamiast dzis, to jutro bede cwiczyc, bo dzis sobie jeszcze pojadłam słodkosci, zeby juz naprawde to od pon.! naprawde :) słuchajcie, a co sie cwiczy na tej piłce? ja mam zamiar cwiczyc, na uda i pupe, biegac troche, chodzic z psem na spacery, mam takie cw. na kartce na brzuch :) i w kosza grac 1 w tyg. 2 godz ;P :)

hej dziewczynki!!!! ja też mogę się przyłączyć, z tym, że już ćwicze od 4 miesięcy- schudłam 8kg- z 60 do 52kg (164cm wzrostu) . W diecie nic nadzwyczajnego nie zmieniłam- jedynie miej bialego pieczywa, stawiam na VASE lub pełnoziarniste i zamiast masła jem zdrową margarynę FLORE. Cwiczę na silowni- mam karnet z pracy bez ograniczeń- przede wszystkim bierznia i maszyna eliptyczna (kardio na rozgrzewkę) a potem trochę ćwiczeń siłowych. W domu przede wszystkim wykonuję ćwiczenia z hantlami na ręce i plecy. Jestem nałogową czytelniczką Shape'a- polecam naprawde super miesięcznik, mozna w nim znaleźć wiele ciekawych rad i treningów. Obecnie jestem po zabiegu wycięcia migdałków i mam zakaz wysiłku przez 2 tyg, siłowni przez miesiąc:( wiec na razie się byczę.... Dodam jeszcze że dzięki siłowni całkowicie pozbyłam się cellulitu, a zyskałam fajnie zarysowane mięśnie, teraz tylko pracuję nad sylwetką- przede wszystkim brzuch i ręce. Ale ze 2 kg mogłabym zrzucić...:D Pozdrawiam i życzę wytrwałości i systematyczności bo to najważniejsze :D

Gość rsgfdfgh
ja już ćwicze dwa dni haha

Gość Elle 23
Ja ćwiczę od 2 tyg, parę ćwiczeń na nogi i brzuch, w sumie z 15min dziennie ale i tak widze juz efekty :) Nie chodzi mi o schudniecie tylko żeby tak jakos kształtu nabrac ;) I się rozruszać po prostu.