Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzony brakiem perspektyw

Wierzycie, że w Polsce dostaniecie awans ?

Polecane posty

Gość wkurzony brakiem perspektyw

Dlaczego próbuje mi się wmówić, że aby coś osiągnąć trzeba pracować 20 lat ? Że nie moge na początku zarabiać 3 tyś itd ? Przez ten czas mam wegetować za 1200 zł by nabijać kabzę tym co już i tak nie wiedzą co z tą kasą robić ? I jeszcze państwo zachęca mnie abym nie jechał...Bezczelne normalnie

Gość Władzia Szansonistka
som awanse przeciez widzialam plakietkie u takiej jednej: starszy sprzedawca. a wcale nie byla taka stara

No, zależy co potrafisz. Gdyby zamiatać można było bez wykształcenia, ale za niezłą kasę, to wiesz.... :P Mnie wkurzają tacy, co studia mają w pupie, siano w głowie, a chcą zarabiać na starcie kupę kasy :o

Gość pewnie ta matka
trzeba bywac w odpowiednim towarzystwie. Wtedy awans syzbko juz po roku:) To tak jak z aktoreczkami, nie miałby roli epizodu gdyby nie znajmosci, ich cwaniatwo.

Gość tak wierzymy jak w cuda Tuska
czyli, no właśnie- wierzymy?

ja wierzę właśnie w tuska i żę niedługo nastąpi cud gospodarczy i irlandczycy będą do polski przylatywać bo praca tutaj zacznie się opłacać:classic_cool:

Gość Irlandczycy
na zmywaki, Polacy na kierownicze stanowiska. Pomarzyć dobra rzecz, jak o tym żeby Tusk przestał kła..., przepraszam- seplenić.

Gość a co taka mała ta IrlandPolska
Tusk oddał Danzig, Posen, Breslau, Stettin, jak dziadek z Wehrmahtu uczył?!!!!!!!!!!!!!!

Gość heheh tak trzeba bylo zostawic
pisiory przy wladzy! to i dobrobyt wszelaki bylby i bezpiecznie na ulicach i nie spotykaloby sie tych innych-innej masci, innej wiary, innej orientacji!- co za szkoda, ze kaczki przepadly co za szkoda;P

Gość jeszcze zależy za którą granic
ą, jak za zachodnią to dużo więcej.

za zachodnia granica na poczatek, np w biurze tak naprawde dostajesz cos w okolicach najnizszej krajowej. Oczywiscie w przeliczeniu na polskie to duzo, ale po oplaceniu rachunkow okazuje sie, ze wcale nie zostaje tak duzo.

Gość kaczki przepadły
przyszedł kaczor- cudów nie ma, łoj ludzie, co to się porobiło!!!!!

Gość jeśli nie dużo
to dlaczego tak dużo wyjechało- przed kaczorami uciekli? Dlaczego nie wracają?

Moze ich sytuacja pomimo wszystko jest lepsza niz w Polsce, ale jesli myslisz, ze zarabiaja krocie i oplywaja w luksusy to sie mylisz. Poza tym wiele osob za granica wykonuje prace fizyczne, dobrze oplacane, np. w budownictwie, ja pracuje w administracji i moge cie zapewnic, ze na poczatek kokosow nie ma.

Gość jasne że kokosów nie ma
ale jest normalnie, tzn. można żyć w miarę dostatnio, sczególnie jak się człowiek już tam ustawi,