mar33 0 Napisano Luty 12, 2008 dzieki zjadlam dzis pol porcji flakow , takze jakies 170 kaliri :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 12, 2008 oj, chyba was pożegnam Na rogu, pod latarnia stoi prostytutka. Podchodzi do niej o. Rydzyk. -Corko, to grzech parac sie takim zawodem, powinnas natychmiast znalezc sobie jakas uczciwa prace. - Alez prosze ojca, ja jestem osoba wierzaca i polowe moich zarobkow wysylam na konto Radia Maryja, - O, to dobrze, to dobrze corko, ale dlaczego ty stoisz na tak malo uczeszczanym rogu, idz tam, pod ten supermarket, tam na pewno znajdziesz duzo wiecej klientow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 12, 2008 haha ja tez ide dobranoc!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 12, 2008 do jutra! pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reniś Napisano Luty 13, 2008 Hejka !!! Dzieki za tabele ale te przeliczenia .Jestem za leniwa na takie cos .Zreszczta ja chce zwalc 3 kg i styka .Dobry kawal !!!!!!!!No to ja tez cos walne .,Stoi panienka przy drodze przystaje ksiezulek i mowi Corko zeszlas na zla droge A ona A co to TIRyjuz tedy nie jezdza!!!Dobra spadam robic obiad NARKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 13, 2008 hej kobitki jak wam leci?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 13, 2008 mi idzie wspaniale wogole nie czuje glodu ani smaczkow na cos slodkiego, to super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reniś Napisano Luty 13, 2008 Hej dobrze jest .Gimnastykuje sie i mam nadzieje ,ze da to efekt pozytywny.Bedac na urlopie obiecywalam ze sie zmobilizuje i na tym sie skonczylo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 13, 2008 ja dzis nie cwiczylam bo bylam w pracy ale jutro mam wolne wiec przy sprzataniu troche cwiczen doloze, a jak u ciebie z jedzeniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reniś Napisano Luty 13, 2008 Ja raczej duzo nie jam 1 kanapka rano ,bulka wpracy i obiad ok 18 lub przed 20 bo tak wracam z pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 13, 2008 ja tez ale dopiero teraz na diecie, wczesniej wcinalam bez umiaru hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reniś Napisano Luty 13, 2008 Ja lubie slodkie i to jest to .Chrupanie czegos przed tv wieczorem .mam taka chec cos wszamac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 13, 2008 tak , tak ja tez lubie czipsy albo pifko, ale narazie zero!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 13, 2008 o..widzę, żę się spóźniłam.. jesteście jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 13, 2008 hej witaj jak leci, jak tam dzinsy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 13, 2008 wieczorkiem zmiksowałąm jogurt z 1/2 avokado, czosnkiem, ziołami, będę piękna, co nie znaczy szczupła!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 13, 2008 dzisiaj sie zapięłam, poszłam wnich po pita, czyli chodziłam po ulicach!...albo jak w kawale po złej drodze, hi, hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 13, 2008 ja tez dzis weszlam w dzinsy w ktore rok nie pasowalam :) czuje sie super jak za dawnych lat!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reniś Napisano Luty 13, 2008 ale nic z tego KONIEC WIECZORNEGO PODZERANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reniś Napisano Luty 13, 2008 no to dziewczyny sa powody do radosci Moje gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 13, 2008 ty tez dasz rade!!!! trzymam kciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reniś Napisano Luty 13, 2008 Dzieki bardzo .Jestem pozytywnie nastawiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 13, 2008 mar,żebyś utrzymała tę wagę, bo to tez jest trudne o... a wiecie co wyczytałąm na onecie? w latach 30 gwiazdy hollywoodu łykały jajeczja tasiemca, żeby....były szczupłe a fuj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reniś Napisano Luty 13, 2008 Ohyda jak mozna to lyknac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 13, 2008 a modelko lykaja waciki nasaczone sokiem pomaranczowym!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reniś Napisano Luty 13, 2008 Ja juz powiem Wam dobranoc .Jutro rano musze wstac .Kolorowych i milych snow zycze papapapa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 13, 2008 pa czego to ludzie nie wymyślą.. dla urody i kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 13, 2008 czytałam,ż poddają się operacji wycięcia żeber..żeby mieć talię osy http://film.onet.pl/0,0,1468701,1,600,artykul.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 13, 2008 niestety sa tez ludzie bez opamietania!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 13, 2008 mogliby w końcu wyprodukować tabletkę, żebyśmy nie musiały gotować ,zmywać, jeść....i oczywiście nie tyć,albo taką na młodość i urodę łykasz rano i jesteś piękna, szczupła! ale mam marzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach