Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mar33

Jestem po 30 stce i mam gruby brzuch !!!!!

Polecane posty

Gość mar33
od dzis juz zaczelam sie ograniczac z jedzeniem , bo moj brzuch strasznie sterczy , dalej tak byc nie moze... Zapraszam chetne dziewczyny ktore chca sie pozbyc tluszczyku z brzucha!!!!!!!!

Gość mar33
czy nikt nie ma ochoty sie dolaczyc i pozbyc tluszczu z brzucha?:(

Gość mar33
a z czego musisz? ja wlasnie z brzucha i z boczkow , a o 19 ide pobiegac !!!!!

Gość ryczaca_trzydziecha
Ja tez ze wzgledu na brzuch jestem na trzynastce juz osmy dzien. Jak do tej pory boczki powoli schodza a i brzuch robi mi sie mniejszy. Troche cwiczylam (teraz nie daje rady) na Leg Magic i mam nadzieje ze juz na wiosne nie bede musiala wciagac brzucha :)

moja figur jest nastepujaca: szczupla do pasa, potem oponka i potem nogi chude .........niezalezne co na siebie zaloze jest obcisle na oponce :((((

A ja jestem szczupła do pasa, a potem wielkie biodra z mięciutkimi wałeczkami , których nie cierpię, spory tyłek i duuuuże, sflaczałe uda :)

a ja wlasnie wrocilam z biegania i moj miernik pokazal mi ze spalilam 307 kalorii, bosko!!!!!

Gość tauranga
Cześć Mar !!! Przestałaś pisać w topiku "babeczki po 30-ce łączmy się i chudnijmy" ? Myślałam, że tam sobie pogadamy :D Ja też mam za dużo tłuszczu na brzuchu. Po raz pierwszy w życiu doświadczam na własnej skórze co to znaczy "mieć oponkę" FUJ !!! Tak już miałam dośc swojego wyglądu że zaczęłam ćwiczyć.

witaj tauranga !!!! fajnie ze chcialas popisac, nic straconego!!! nie pisalam dalej bo wolalam wlasny topik zalozyc poniewaz wiem ze bede tu sobie pisac , chodzby sama do siebie ale bede:))))) Jak dzis wychodzilam do pracy to plakac mi sie chcialo bo wygladm jak baleron!!!!!! wczoraj przebieglam wieczorem 6,2 km , jutro znow sie wybieram a dzis wieczorem bede cwiczyc w domu , pozdrawiam:))))))

ja dzis male posilki czesto wiec nie glodowalam...potem kapiel i zaparzylam sobie miete ..hmmm czysty relax , jutro musze znow pobiegac bo dzis nie mialam czasu(ale w pracy sie nabiegalam)

moim zdaniem to nie jest wina jedzenia,jedna ma sterczacy brzuch a inna szerokie uda.wystarczy dopasowac odpowiedni trenig,cwiczenia dla danej parti ciala i trzymac sie zalecen.gwarantuje ze po 2 ms,sterczacy brzuszek zniknie a uda sie wysmukla.pozdrowienia.ja tez mam 30 lat.

u mnie to jest wina jedzenia bo wiem jak wygladam jak schudne te 5 kilo ......brzuch staje sie palski poprostu tam sklada sie u mnie tluszcze, a uda ma spoko moj problem to oponka :))))9

wiec ci wytlumacze ze...gdy zaczniesz cwiczyc wcale nie musisz rezygnowac z jedzenia a schudniesz i wymodelujesz brzuch.gdy cwiczysz regularnie to kalorie sie nie odkladaja a spalaja i w tym momencie jesz jak jadlas zawsze a po mimo to twoje cialo nabiera nowych smuklejszych ksztaltow.po co meczyc sie z dietami ,wystarczy pocwiczyc 2 razy w tyg po30 min a jak masz mozliwosc 1 raz w tyg sauna.skotki sa po prostu rewelacyjne.

Gość eho
mar 33 ja mam tez taki problem a mianowicie brzuch mam 165 wzrostu waze 59 kg.ale co z tego jestem szczupła owszem ale z wyjatkiem brzucha wiesz jak to smiesznie wyglada????i musze schudnac jakie 3 lub 4 kilo

eho witam , wiem jak to smiesznie wyglada bo sama sie w lustrze widze .....ja do nastepnego tygodnia planuje 2 kg schudnac a potem utrzymac i tak dalej zeby jojo nie bylo!!!

Gość eho
witam i dzieki za szybka odpowiedz mój brzuch to mój koszmar a jeszcze wiekszy cwiczenia co myslisz o Zelixie????

Gość TAURANGA
Właśnie też jestem ciekawa jak chcesz, Mar, pozbyć się 2 kg w tydzień ?? i oczywiście trzymam kciuki !!! Moje najlepsze jak dotąd osiągnięcie to 1,5kg w tydzień i 2 cm mniej w pasie. Tylko, że ja początkująca jestem jeśli chodzi o odchudzanie, bez doświadczenia, że tak powiem :D

Gość tauranga
o co chodzi z tymi kolorami na forum ? dlaczego raz jestem na czarno a raz na pomarańczowo ?

eho szybko odpisalam bo bylam w domku , potem praca teraz mam czas wiec znow pisze, pozdrawiam:)

tauranga witam!!!! z kolorami to jest tak ze jak masz na czarno to jestes zarejestrowana , jak chcesz miec czarny nik musisz sie zarejestrowac wtedy masz haslo i nikt sie pod ciebie nie podszywa, schudnac 2 kilo chce poprzez cwiczenia oraz polowe jedzenia wiecej warzyw i owocow oraz wiecej ruchu!!!! jest ciezko bo mam rozne smaki ale postaram sie wytrzymac bo naprawde wygladam jak wciazy hahahahaha pozdro!

eho nie wiem co to zelix napisz wiecej na ten temat , ja nie chce tabletkami sie odchudzic tylko silna wola i dyscyplina :)

...aha dzis nie zjadlam paczka , kupilam ale oddalam kolezance bo nie ma problemow z figura , a jak poczytalam ile ma kalorii to sie za glowe zlapalam ...uffffff

Gość desperatka.......
Dziewczyny, zmotywujcie mnie!!! Nie mogę już na siebie patrzeć, tak sie zapuściłam. wracam po pracy tak padnięta, ze nic mi sie nie chce, tylko bym coś zjadła i walnęła sie do łóżka. Mam ohydna oponę na brzuchu i grube uda, jedyne co mi sie podoba we mnie to piersi, choć tez nie do końca bo nigdy nie mogę bluzek dopiąć w biuście. Kupiłam sobie nawet trampolinę bo podobno od skakania świetnie sie chudnie. Poskakałam parę dni a teraz mam miejsce na składowanie ciuchów, chciałam zapisać sie na siłownię ale byłam zbyt zmęczona, żeby iść, zwłaszcza, ze oprócz pracy mam jeszcze 2 razy w tyg. kurs językowy, szkoda mi wiec tych wieczorów, kiedy mogę posiedzieć sobie w domu i odpoczywać. Nie ułatwia mi tego wszystkiego mój facet, dla którego jestem najpiękniejszą i jak słyszy o odchudzaniu to zaczyna sie denerwować, wg niego mam figurę modelki ale ja czuje sie bardzo źle w swoim ciele. Pomóżcie mi, proszę.

mar33 - co to za miernik do kalori? ile takie cos kosztuje i gdzie to mozna kupic? tak se mysle, ze moze jak bym miala cos takiego to by mnie jakos zmotywowalo do sportu:)

Gość Catssumi
ja może nie jestem jeszcze po 30 (mam 27 lat :) ) ale tłuszczyk z brzucha też mam do zrzucenia :( Zaczęłam od tego : staram się nie jeść po 18 (najwyzej piję kefir albo mleko jak jestem głodna) , raz w tygodniu chodzę na taniec i chcę jeszcze kupić sobie ławeczkę do brzuszków :) Mam nadzieję ze się uda :)