Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze panna..

Czy mam jeszcze szanse na zaklepania wesela w tym roku??

Polecane posty

Gość jeszcze panna..

Na wolna sale orkiestre itp.??

ja slubowałam w zeszyłm roku w czerwcu 2007 a wszytko rezerwowałam w styczniu 2007 yroche latania ale wszytko super

Gość kasia2020
pewnie, że masz szansę. napewno się uda ;) przecież dopiero początek roku - styczeń :P

Gość nie podoba mi się
może być problem...mój kuzyn jest kamerzystą to w pażdzierniku 2007 miał już kilka zgłoszen na 2009 rok.

Gość nie podoba mi się
aha zapamniałam dodać, na ten rok ma tylko kilka wolnych terminów...więc sie spiesz z załatwianiem :)

Gość jeszcze panna......
Dziekuje Wam:)

Gość kukusia80
jasne że masz ja załatwiłam sobie sale i kosciół 2 tygodnie temu a na wrzesień,pazdziernik było pełno terminów.dzisiaj dopiero załatwiłam sobie dj i fotografa a w sobote ide zamówić suknie ślubną.dasz rade na bank:)

...podpisanie umowy rok,dwa do przodu??...owszem ale z konkretną ceną usługi,bez pózniejszych negocjacji.Inna \"iluzoria\" ???/cenę ustalimy w terminie pózniejszym/nie wchodzi w rachubę,chyba że ktoś taki stan rzeczy akceptuje:) :)

Gość karo1980
polecam nowy lokal na wesela www.karczmaczlekowka.pl

moja droga,moj slub 13.04 a termin zakleplam z reka na sercu 2.02 :) i nie dlatego ze \'\'wpadlam\'\' ale po prostu chcialm zminimalizowac stres zwiazany z organizacja wesela:) wesele o dziwo nie odbedzie sie w zadnej tam jedynej co tylko zostala remizie ale w rozchwytywanym lokalu,ksiadz sie zgodzil pomimo ze to poniedzialek wielkanocny:),mamy jednego z najlepszych fotografa,kucharke,orkiestre...jednym slowem wszytko brzmi jak jakis sen ale naprawde nam sie udalo:) trzymam za was kciuki-tez dacie rade tylko trzeba isc i sie popytac:)

...no...przynajmniej jedna optymistka.! Nie ma rzeczy niemożliwych:)