Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony ołówek

Do końca 2008 muszę zajść w ciążę!!!

Polecane posty

hej :) dopiero wróciłam z uczelni bo miałam zjazd więc w ten weekend nie wypoczęłam:/ wiem że na ciążę moga być objawy a może byc ich brak, to czekanie jest najgorsze, choć nie nastawiam się na zbyt wiele:(

Witam kochane :) Prawie cały tydzień Was nie odwiedziłam. Przepraszam, ale byłam strasznie zalatana, praca, nauka na egzamin (poprawę miałam) i tak zeszło. Mojego M dalej nie ma więc i ze staranek nici. Może to i dobrze, wolę na początu roku urodzić niż na koniec grudnia :) Pozdrawiam Was gorąco!

hejka :):) Pogoda była...mmmmmm malinowa :P Bylismy na spacerku w parku i w...Centrum Handlowym, ten pierwszy spacerek był za darmo, ale ten drugi już nie...pekło pare groszy, ale za to 2 pary butów są, hehe. A ja Obciachów....czekam na \"taniec z gwiazdami\", a co tam...lubię. Od razu mówię, że łyżew i cyrków nie oglądam, żeby nie było :P 🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️

hej dziewczyny ja troche odpoczełam psychicznie od tematu ciazy i jakos lepiej sie poczulam. Byłam z M i znajomymi na kreglach, troche rozrywki. jakas odmiana bo zawsze w weekend siedzielismy w domu. jak zwykle sprzatanie. Znowu zaczynam nadgodziny wiec nie bedzie mi sie nic chciało. diety dalej sie trzymam i zobacze jak długo :) A co do staranek to przytulanko dalej bedzie ale juz nie licze czy to akurat dobry dzien na staranka. postanowilam sie zdac na los, czyli co ma byc to bedzie. pozdrowionka Zycze wszystkim udanych staranek i zeby przybywało nam fasolek a te ktore juz sa zeby rosły zdrowe.

Witanko 🌻 Ale piękny dzionek mmmmm. Nie było tak źle ze wstawaniem, choc po zmianie czasu to była 4.45....:P No i cos mi podziałali i nareperowali i zrobili, że wlazłam sobie jak panisko na nasz topik i będe tutaj urzędowała dzisiaj od rana :):):) Meldowac sie proszę 👄 Miłego dnia CMOK 👄

Hej:) Melduje się :P U mnie na razie ok.@ nie ma, ale jeszcze ma czas:( Brzuch mnie wczoraj tak bolał, ze myślałam, ze chwila i dostanę. Trzymajcie kciuki Pozdrawiam i zmykam do pracy, pa

Witam :) I ja się dziś od rana melduję :) Ledwo dziś wstałam, w nocy budziłam się parę razy, koszmary mi się jakieś wstrętne śniły . A pogoda na podlasiu od rana piękna. Po pracy zamiast się relaksować to jadę na placyk ćwiczyć łuczek bo za tydzień kolejny egzamin. Kurcze jak ja bym już chciała mieć te prawkoooo! Buziaki

Tez sie melduję na stanowisku :) Dzien dobry wszystkim :) Hannaa - ściaskam mocno i tarmosze wiosennie na poprawę humoru 🌻 Każda z nas była kiedys w tym dołku, nie jestes sama. Trzymam mocno kciuki :) No ja kochane TRYSKAM dziś wiosenną energią, normalnie mnie roznosi. W sobotę latalam po mieście zalatwialam jakieś sprawy, wróciłam lekko padnięta i miałam w planach wczorajszy dzień przeleżeć - dosłownie PRZELEŻEĆ w łóżku. Byłam tak strasznie i niemilosiernie zmęczona po zeszłym tyg, więc uznałam, że jeden dzień w łóżku mi sie nalezy. Ale wstalam (8.30 starego czasu)...lookam za okno...na psa....pies na mnie...i już wiedzialyśmy obydwie z suką, że z leżenia nici. Pogada była (i jest) taka cudna, że nie wytrzymalysmy w domu i pusciłysmy sie w gory na 5h. :) Było przefajnie...troche mi się słabo zrobiło w pewnym momencie, ale stawiam, że to od nadmiaru tlenu.;) No i dziś wstalam jak nowo narodzona :) Zobaczymy na jak długo mi tej energii styknie :) Pozdrawiam was :)

Hej również się melduję :) Hanna - 🌻 dopóki @ nie ma nie ma co się marwtić i smucić :) Jak minął weekend dziewczynki ? Mi szybko chyba przez tą zmianę czasu. Jestem po wynikach na hormonki i po 14 będę znać rezultat, to wieczorkiem napiszę co i jak. mamusiusia - a robiłaś jakieś wyniki na hormony ? aga - nalepiej to nie czekać na nic i wtedy przyjdzie :) Ale wiem że to trudne 🌻 dla Ciebie. melcia - robisz prawko ? Podziwiam, ja nie mam odwagi. Byłabym zagrożeniem dla podróżnych i dla innych kierowców :) Madu - zazdroszczę Ci tych gór :) Pozdrawiam i odezwę się później :)

Martt już 5 raz będę zdawała :/ ile ja już pieniędzy i nerwów straciłam przez te prawo jazdy, ehhh ale jak zaczęłam to muszę dokończyć... :P W przyszły poniedziałek trzymajcie kciuki :)

Hej hej! 🌼 Ale wioseka za oknem. Wskoczyłam dzisiaj w letnią kurtkę ;-) Mart, Miumiu - znowu ta niedobra @ przyszła... Mart trzymam kciuki za wyniki. Czekam na wyniki ! Madu, pamiętam Twoją psinkę ze zdjęć - super zwierzaczek! Fajnie masz z tym i górkami. Miumiu kochana podoba mi się Twój \"pokorny\" plan! Tak, tak -cel uświęca środki. Odbijesz sobie wszystko jak już zajdziesz w ciążę ;-) ;-) Hanna - główka do góry... każda z nas ma chwile słabości i wtedy łzy same cisną się do oka. A dokąd @ nie przyszła to wszystko jest możliwe więć nadzieja jest ;-) Kamka się pokazała, no proszę ! Melcia trzymam kciuki za Twoje prawko!

Hej Kathreenko ❤️ Martt 🌻 Madunia 👄 Hanna :) Melcia 🌻 Kathreenko mój \"pokorny\" plan jest taki, że zaciskam zęby robię jak On chce i czekam.... I to czekanie mnie trzyma przy życiu, że jak już będzie co chę tzn fasolinka, to tak mu dam do wiwatu za ten czas, co musiałam byc grzeczna i pokorna, że ta radosna myśl odegrania się daje mi siłe do nic niemówienia :P Zemsta jest rozkoszą Bogów!!!!!! O.... :P:P:P się odegram, że ho ho Ja dzisiaj znowu 6 dc, jeszcze dobrze tamta @ mi się nie skonczyła a już nowa mija....hi Także lada dzień grzeczniutko, pokorniutko zaczynam bzykanko prokreacyjne... Mnie słońce i w ogóle ciepło uskrzydla.... Madu 👄 myślę, że ten powerek tak Ci może zostać... Bo np ja nie wiem ską mam tyle siły, żeby po pracy w weekendy grzebać po parę godzin w ogródku, jeżdzić na rowerku i wszytsko z ochotą i uśmiechem. No ja jestem ciepłolubny byczek...trygon ziemi (tak jak koziorożec i panna) Kathreenko ;) co to lubi mieć i pomnażać...:P no i pomnażam...kwiatki w ogródku, bo z kasą ciężko....nigdy się mnie nie trzyma co mam to wydaję. A na wisonę tyle potrzeb...uuuuuu prawda Dziewczynki??? :):):)

DO MARTT - Kiedyś robiłam wyniki i okazało się że mam mało estrogenów dlatego nie miałam miesiączki (jakoś 3 lata temu spóźniała mi się 9 miesięcy ) ale było to spowodowane również moim odchudzaniem (bo prawie wpadłam w anoreksje) Dlatego lekarz przepisał mi hormony (tabletki anty) i brałam je aż do tego grudnia 2007 (bo już odstawiłam ) Bałam się że okres nie wróci jednak samoistnie przyszedł ale niestety tylko raz i już wiecej go nie było. Podejrzewam nie jest to ciąża ale niestety nadal problemy z hormonami :/ Pozdrawiam

tak trzymać Miumiu 🌼 superancki plan! Ja tez nie raz zaciskam zęby i duchu sobie myślę - kurcze gdyby nie \"te\" dni to bym Ci pokazała! Po tylu m-cach prób to szkoda mi poprostu żeby przez foszka wszystko poszło na marne. A tak nawiasem mówiąc to stanowczo za krótko trwają dni płodne- mogłoby to jajeczko wędorować chociaż ze 3 dni ;-) Miumiu tak więc oszczędzaj siły bo za kilka dni będą Ci baaardzo potrzebne ! 🌼 Co do wiosennego powera to mnie też energia rozpiera i mam duuuużo optymizmu w sobie! Słoneczko potrafi zdziałać cuda!

Ja zaraz spadam do domku...kto wczesniej przychodzi ten wczesniej wychodzi :P A kto tutaj wchodzi ten...ZACHODZI hihi :):):) Narka 🌻

Dziewczynki odebrałam wyniki i nie są najlepsze :( tsh 3,55 a powinno byc 1,5 lh 5,01 fsh 7,12 prolaktyna 620 norma od 102-496 Idę za tydz. do lekarza, ale już wiem, że owulacji to ja nie mam bo prolaktyna jest za wysoka :(

Gość kukartka
dziwny ten temat,bez urazy,musze zajsc w ciaze,bo co?bo jestem brzydka,stara,inny mnie nie zechce?nie rozumiem tytulu ego tematu.ja tam nie chce zajsc w ciaze i nic nie musze i nic na sile,a na sile wam napewno nie wyjdzie:)!!

Mart - no nie z tych badań to jeszcze to nie wynika...owszem jest taka mozliwość, że owu nie ma, ale jest możlwość że jest. Tak czy siak podwyższona prolaktyna powduje szereg innych problemów nawet jak owu masz - więc koniecznie kochana do gina albo endo musisz. Nie martw się - to wszystko da się unormować. ❤️ kathreen, miu - 🖐️ 🌻 ja tez spadam powoli...jeszcze se o Rossmanna zawadzę po drodze a co ! ;) causy babeczki :) p.s. kukartka - myśmy to juz dawno ustałiły, że Muis to na Rusi a u nas jak kto chce - temat faktycznie trochę mylący, ale nie temat się liczy. :P

Mart - tak ja Ci Madu napisała- wszystko jest do uregulowania więc spokojnie. Ja tez zdziwiłam się w listopadzie jak odebrałam wyniki tsh -8,60!!! Biore od grudnia euthyrox i ostatnio spadło na 5-coś a za 2 tyg. powtórka i zobaczymy. Spokojnie idż do lekarza i daj znać co Ci powie. Madu ja tez dzisiaj skikam do Rossmannka - nowa gazetka jest od soboty!

hej dziewczyny tak tu piszecie o tych wynikach i trochę sie martwie czy u mnie jest ok czy,ostatnio w dniach kiedy powinnam robić badania miałam noce i nie miałam możliwości zrobić badań bo musiałabym rozwalić cały dzień i nie wyspałabym się a to oznacza koszmarną noc, i tak jest mi ciężko bo nogi bolą mnie okropnie a jak jeszcze jestem śpiąca to ledwo żyję :( u mnie jeszcze tydzień do @, ostatnio miałam różne bóle kłucia itp a teraz zero, no ale ciąży raczej też nie ma, piersi normalne, zero odczuć zagnieżdżania itp więc chyba nie wyszło wiosna faktycznie się zrobiła śliczna tyle że ja pracuję w dużej hali i tam nie ma nawet okna więc siedzę 8 godz zamknięta :( wczoraj troszkę pochodziłam po mieście bo miałam kilka spraw urzędowych do załatwienia wiec czerpałam ze słonka :) i znalazłam fajną spódniczkę na wesele tylko że do tego widziałam ładną żółta bluzkę a chciałam w tym samym obskoczyć komunię chrześnicy no a żółta bluzka raczej odpada :P więc bluzeczki muszę kupić dwie, czekam tylko na wypłatę i ide poprawiać humor bardzo bardzo....:) w wielkanoc(miałam wtedy prawdopodobnie owu) widziałam stado bocianów, myslicie że to znak ?????;);)

witam wszystkie babeczki! ❤️ Nabrałyscie juz kogoś na prima aprylis? ;-) Ale mam od wczoraj kłopot z dojazdem do pracy. Znowu zamknęli dwie dosyć ruchliwe ulice i takie korki się tworzą, no mówię Wam coś okropnego! Wczoraj jechałam do pracy prawie godzinę. Dzisiaj trochę lepiej bo 40 min.

ja nikogo nie nabrałam bo zapomniałam, ale sama dałam się zabrać..

a i jeszcze jedno chciałam zapytać, poszłam wczoraj zapytać o tą cytologię no i mam 2 grupę, z tego co wyczytałam na necie może to świadczyć o jakimś stanie zapalnym, czyli powinnam udac się do gina no nie?? te wyniki tylko w rejestracji pani mówi a cały wynik jest w karcie i nie miałam do niego wglądu..

Hej Aga, ja tez od kilku lat mam 2-gą grupę i jak ostatnio byłam u mojej gin to powiedziała, że jest to ok i nie ma się czego obawiać. Więc głowa do góry.

kurcze głupio że piszę sama do siebie ale DOBIłYśMY DO SETNEJ STRONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)