Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala Krakow

SUPER DENTYSCI NA UL.ZACISZE 6,NON STOP DENT,KRAKOW!!!

Polecane posty

Gość gość
UL.ZACISZE 6,NON STOP DENT. NIE POLECAM !!!!! Obsługa fatalna wręcz arogancka, podejście do dziecka(fatalne).Będę omijał tą placówkę dalekim łukiem.

Gość gość
ja polecam gabinet www.addent.pl - nie zawiedziecie sie :) super podejscie do pacjenta, delikatnosc i zrozumienie + wiedza na temat tego co sie dzieje w jamie ustnej :)

Gość gość
Tanio i dobrze jest w dent-krakow.pl na ul. Basztowej. Mają bardzo dobre ceny i wysoką jakość oraz bardzo dobry sprzęt na moje oko :)

Gość ramona223
A ja z własnego doświadczenia mogę polecić dentystów z CMP. RTG zęba można zrobić na miejscu :) Zostawiam namiary http://www.cmp.krakow.pl/

Gość gość
Porażka!! Leczyl mnie kanalowo dr Wiechnik!! Nie polecam! Minelo pare miesięcy a ja mam przez niego zęba do wyrwania!!! Chce zwrot pieniędzy!!!!

Gość gość
Ja przeszłam wielu dentystów w Krakowie i aktualnie lecze się w Studiu stomatologi estetycznej SE+ - http://www.studiose.med.pl/ Nie zmienie ich już raczej, świetnie leczą, uratowali mi zęby które inni skazali na wyrwanie, dobrze że na nich trafiłam

Gość ZW
Od kilku lat chodzimy na ul Zacisze z naszą autystyczną , dorosłą córką . Dentyści są tutaj doskonali : młodzi , i jednocześnie doświadczeni , fachowi , sympatyczni , mają doskonałe podejście do córki . Wyleczyli bardzo trudne przypadki . Córka spokojnie siedzi na fotelu całą godzinę i poddaje się wszystkim zabiegom . Polecam ten zakład każdemu . Sam nie korzystam , bo zęby mam zdrowe i nie mam czego leczyć .