Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania-84

dziewczynki- rocznik 1984

Polecane posty

Samantha - ja tez skonczylam bardzo dobra szkole i mam tak samo dobra prace. Francuski w roznym wieku rodza dzieci a to ze statystyka pokazuje ze najwiecej ma pierwsze dziecko w wieku 30 lat nie znaczy ze te ktore rodza w wieku 24 spieprzyly sobie zycie. Jezeli ty jeszcze do takiej decyzji nie doroslas to Twoja sprawa. Ja mam ukochanego meza, bardzo dobrze nam sie wiedzie, i do pelni szczescia brakuje nam bobaska. Nie krytykuj ludzi ktorych nie znasz; kazdy ma swoja historie.

Gość gfhjfjsdgr
Wiesz.... czasami osoby po podstawowce sa madrzejsze od tych po studiach.... a samantha to zywy przyklad hahaha

dokladnie- kazdy ma inna historie i kazdy w zyciu przezyl co innego :) ja sie w sumie ciesze, ze za mnie zdecydowal los :) a tak na marginesie- jutro jest tlusty czwartek w pl ?

dokladnie- kazdy ma inna historie i kazdy w zyciu przezyl co innego :) ja sie w sumie ciesze, ze za mnie zdecydowal los :) a tak na marginesie- jutro jest tlusty czwartek w pl ?

Nie mam pojecia!! Tutaj jest tlusty WTOREK, i to w najblizszy! :):)

Tak jutro jest tłusty czwartek ale skusze sie tylko na 1 paczka bo za duzo juz przytyłam:) Dziewczyny my sie mamy tu cieszyc z ciazy a nie sie kłócic, zignorujmy ta dziewczyne i tyle:)

Masz racje Elenass! :) Ja zdecydowalam sie ze nie bede uwazac na kilogramy (bez przesady oczywiscie!) az zajde w ciaze, podczas ciazy tylko zeby za duzo nie przytyc a odchudzanie bedzie po!! (ale mam wymowke no nie? :) )

no zobaczymy:) ale w pasie to juz mam 112cm:( ale z jednego sie ciesze..... zero rozstepów!!!

Ale bym chciala juz rozmawiac o kilogramach i rozstepach.. sorry ale troszke wam zazdroszcze! ;)

dziewczyny ja smaruje sie tylko oliwka dla niemowlat na mokra skore!!! naprawde jest nawilzona a co drugi dzien balsam dove ten co lekko opala:) Polecam

ja oliwke zaczelam dawac sobie do kapieli na zmiane bo jak biore tylko prysznic to sie smaruje kremem. podobno dla dziecka dobrze tez wlewac oliwke to nie trzeba go pozniej smarowac :)

hej dziewuszki ale sie rozpisalyscie, musze nadrobic :) ania 84 niby ma byc dziewuszka na 80% a reszta chlopiec, bo dzidiza nozki scisnela, wiec nie jestem przekonana, mi obojetnie, byle bylo zdrowe. wiadomo ze juz mam ciuszeczki dziewczece i jak patrze na sukieneczki to az mnie sciska w srodku. ale jak chlopiec bedzie to tez bedzie dobrze. moja siostra ma synka 15 mcy, slodziuchny Yzulka synus slodziutki. ile on ma? po prostu Julka zycze powodzenia, trzymam kciuki. pojdziesz na wizyte to sie dowiesz wszystkiego co i jak. mysle ze zajma sie Wami, juz na takim etapie to mysle ze zadbaja o Was. mam nadzieje. Karo ja nie jestem dlugo w Anglii, bo wlasciwie od ok roku ale juz nie wydaje mi sie zebym wrocila do Pl. ja mieszkam w Northampton w UK i jak sie urzadze, urodze i ustawie jako tako, to bez sensu bedzie wracac i zaczynac wszystko od nowa.... mimo ze oczywiscie wolalabym w Pl, bo tam rodzina itd. ale kto wie jak sie zycie potoczy.... jesli chodzi o wage to mam 17 na plusie, 39 tc, dzidzia za 10 dni. i objadam sie slodyczami jak szalona. nie moge przestac, ale to dopiero w pozniejszej ciazy tak mialam. moze to zbyt mala ilosc magnezu i mnie tak ciagnie.... kto wie. rozstepy niestety pojawily sie dwa tyg temu na udach :O:( szkoda no ale coz. brzusio gladki, a cycusie dostaly po dupie jak bralam tabletki antyk i od tamtej pory mam rozstepy niestety.

no ciezkie to zadanie z tymi imionami ale ja wybiore miedzy Bartoszem a Wiktorem Jak macie jakies pomysly to dajcie:)

ja jeszcze nie mam imion. moj narezczony caly czas mowi, ze bedzie chlopak bo jem WSZYSTKO z musztarda lub chrzanem. ale ja przeczuc zadnych nie mam. Wy mialyscie?

ja rodze w Northampton, mam tu szpital imie dla dziewczynki mam Zuzia a jak bedzie chlopiec to nie wiem.....

dziewczyny moze to smieszne, dopiero o dzidzie bedziemy sie starac pod koniec tego roku, ale mam juz imie dla chlopca, bedzie to Pawełek, a dla dziewczynki nie mam bo moj mezczyzna twierdzi ze na pewno bedzie chlopak pierwszy:)

My bardzo chcielismy córke, a tu chłopiec, nic sie na to nie zanosiło, ja ciaze przechodze bardzo fajnie, zero wymiotow, zawrotów glowy poprostu super:) Ja rodze w Leicester tylko gorzej z jezykiem..... jestem tu 3 miesiace i bardzo sie boje ze czegos nie zrozumiem:(

aha, a jakie tabletki antykoncepcyjne bralyscie? bo ja novynette, bylam akurat w zeszlym tygodniu u ginekologa, i babka mi powiedziala ze zaraz w nastepnym cyklu po odstawieniu moge zajsc w ciaze, a nie bedzie to szkodliwe dla dzidziusia?? moze trzeba dluzej poczekac, no i czytalam wlasnie ze jak sie zajdzie zaraz po tabletkach to mozliwa jest ciaza mnoga

ania 84 ja kiedys bralam diane 35, ale teraz jak urodze to nie chce juz tabletek, cos innego wezme, jakas wkladke, albo implant, nie wiem. a co do ciazy po tabletkach to nic mi nie wiadomo o tym. ale znow slyszalam ze niby po tabletkach sie trudniej zachodzi :O

ania my sie od 6 lat nie zabezpieczalismy:) poprostu zesmy uwazali, ale przyszedl moment w ktorym powiedzielismy ze to dzis:) Moj facet jest starszy o 10 lat, nie chcial na wywiadowki chodzic o lasce:)

elenasss nie martw sie jezykiem, na pewno dasz rade. a jak czegos nie bedziesz rozumiala to Ci trzy razy wytlumacza :D

no ja tez wlasnie slyszalam ze trudniej, a te ktore biore niby jakis nowoczesne, maja mala dawke hormonow, i jak przestane je brac to juz 36 godzin po skonczeniu one sie eliminuja z organizmu, nie wiem na ile to prawda.