Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady_antonia

dokąd się wybieracie w podróż poślubną?

Polecane posty

Gość jussaa
a ja sie waham Hiszpania czy Portugalia.

Wiadomo, że podróż poślubna musi być wyjątkowa, więc pewnie dlatego wszyscy wybierają dalekie kraje. Mi osobiście bardzo podobają się Malediwy, widziałam świetna ofertę na stronie Bon Voyage i zakochałam się w tych przepięknych plażach. Gdybym organizowała podróż poślubna, to wybrałabym właśnie to miejsce.

Gość whxcv
a moze Karaiby teraz nie sa juz takie drogie jak kiedys (Karaiby.de)

Gość lolkak
my wybieramy sie na Mauritius - 2 tygodnie:)

Gość lokatka
my planujemy na 2 tygodnie sobie poleciec do Egiptu we wrzesniu :) ja nigdy nie bylam na na wczasach za granica (kraje sasiednie sie nie licza :P) dlatego na poczatek Egipt mi sie podoba :) nie ukrywam ze rowniez pod wzgledem cenowym w porownaniu do innych egzotycznych wycieczek

Wakacje moich marzeń to dominikana. Widziałam zdjęcia znajomych z wakacji i wyglądało wszystko rewelacyjnie - egzotycznie itd. Myślę, że może uda nam się wyściubać kaskę z wesela na wyjazd. Na allinlusive.com.pl znalazłam jakąś ofertę za 5.5 tysiąca za osobę.

Pewnie, takie egzotyczne podróże są super. Mnie się np marzy Australia... Ale nie oszukujmy sie, najczesciej trzeba sie zadowolic jakims mniej egzotycznym miejscem. :) My bylismy na naszej podrozy poslubnej w Chorwacji, ale to juz 5 lat temu. A moja przyjaciolka teraz wychodzi za maz (w czerwcu) i jada z Funclubem do Turcji.