Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta--porada

Jaka bielizna dla kobiet z uczuleniem intymnych okolic

Polecane posty

Gość kobieta--porada

jaką bielizne nosić jak się ma uczulenie na pot,szczególnie latem w upały?Problem też pod ciepłe ubrania np. w pracy zimą?

Gość wika__ka
Najlepsza bielizna bawełniana.Latem jest gorzej, bo nawet w bieliźnie robią mi się potówki. Dlatego jak mogę chodze bez majtek np. w domu,śpię tak.Można też założyć haleczkę pod letnia sukienkę i nic poza tym. I jak najczęściej myć te okolice dobrym środkiem do higieny intymnej.

Gość kobieta _-2
Dobre pytanie - bawełna dobra.W pracy problemteż jest, bo cieple spodnie ,czy spódnice sprzyjają potowkom. Ja mam taki patent:zdejmuję bieliznę w biurze, albo zasypka wysuszająca.

Gość kobieta _-2
Jakiś cham wszedł na forum!!!To nie dla ciebie

Bawełniana bielizna, ale koniecznie wyprasowana...

100% bawełna bez wlokien elastycznych. Kazdy sie poci niezaleznie od masy ciala ale w bawelne pot wchlania sie i okolice intymne nie \"zaparzaja sie\". Podobnie grube bawelniane skarpetki nawet w najiwekszy upal dociazaja stope wchalaniajac pot.

Gość pytanko22
Bawełna b. dobra , ale czy macie doświadczenia w nie noszeniu bielizny latem np. pod długie letnie sukienki. ja raz spróbowałam, było nieźle choć początkowo było mi głupio. Ale efekty były rewelacyjne -żadnych podrażnień.Tylko ,czy tak można???

Gość dojrzała 35--
Mnie latem się zdarza-szczegolnie na urlopie.Jak ostro się naopalam to wtedy nie moge założyć żadnej bielizny , bo wszystko piecze. Wtedy luźna , lniana dłuższa sukienka i nic pod spód.

Przede wszystkim upewnij się czy nie podrażnia cię proszek do prania. Pierz majtki ręcznie w delikatnym mydle, np. dla niemowląt (zwykłe mydełko do mycia, nie do prania) i b. dokładnie płucz kilkakrotnie w wodzie bez dodatku płynu do płukania.

Gość violet 28
Z proszkiem dobry pomysł, ale niestety są ludzie uczuleni na pot.Co wtedy?

Gość wpadlam na chwile aby
CI doradzic!!!Tylko i wylacznie bawelna 100% a napewno beda efekty Uwierz nam! pozdrawiam.

Gość violet 28
Wiem ,ze to wstydliwe pytanie , ale czy można zrezygnować całkiem z bielizny np. latem- pod spódnicę czy sukienkę tak jak np.Pytanko 22??

Gość gazela bbb
Jak jesteś odważna to można. Szczególnie latem bardzo pomaga- próbowałam.