Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manulka89

Czy wy tez macie wlosy wokow odbytu?????

Polecane posty

Gość manulka89

Strasznie mnie to denerwuje, dziewczyny powinny miec malo wlosow, a ja mam ich za duzo wszedzie :( Dbam bardzo o to zeby wygladac ok, nogi i rece depilatorem zalatwiam, okolice bikini maszynka, jak sie cos na twarzy pojawi to wosk. Pod majtkami przycinam nozyczkami zeby nie bylo dzungli, najgorsze jest to ze wokol odbytu i troche na posladkach mam, jak sie tego pozbyc? Czy ktoras z was to jeszcze ma? Kolezanek sie nie pytam, bo wadomo, a w internecie widzialam mase zdjec dziewczyn i zadna nie miala tam wlosow :( :( :( Co ja mam z tym zrobic? Mam chlopaka z ktorym chce isc do lozka, jak sie mu z tym pokazac? Ktoras jeszcze ma taki problem, czy ja jestem jedyna? POMOCY, musze sie tego pozbyc!!!!!!

Gość luuuuuuuu
nie jestes jedyna. tez mam ten problem. probowalam golic maszynka ale potem swedzialo jak cholera wiec sobie dalam spokoj.

Gość manulka89
O, ile szybkich odpowiedzi, pocieszam sie ze jeszcze ktos ma ten problem, w kupie razniej i latwiej walczyc :) Czekam na kolejne rady i wszystkim dziekuje za wypowiedzi. :*

Gość jatezzz
ja tez mam tam wlosy, po goleniu strasznie swedzi, wiec tez dalam se spokoj. Nie wiem czasem czy to czasem nie hirsutyzm. Wiec w tym wypadku nie ma sie z czego smiac a i wyzywanie od malp jest naprawde na niskim poziomi, o ile tak niski jeszcze istnieje.

Gość manulka89
Czerwony Tulipanie, ja wiem o wosku u kosmetyczki, nawet chcialam do niej isc na depilacje woskiem, ale przeciez miedzy posladkami mi tego nie zrobia, nie?

Gość Manka123
No jasne ,ze bedzie zagladal w odbyt! Nie slyszalas o pieszczotach tego miejsca ?? A seks analny - przeciez przy wprowadzaniu czlonka do pupy widac wejscie do niej:). Ale zostanmy przy pieszczotach - faceci lubia np lizac to miejsce.

taak, bo lizanie odbytu i anal to typowe zachowania przy pierwszym stosunku :o

Gość ale ja się bawię

Gość Manka123
Lizanie ciala to typowie zachowanie. Po prostu pieszczoty.

Gość manulka89
Ja to jestem malo doswiadczona w tych sprawach, bardziej marze o tym zeby mnie polizal po pisi niz gdzie indziej :) Jak bedzie tam lizal to niestety pewnie zobaczy te wlochy wstretne, wiec musze sie ich pozbyc!! Pozostanmy przy temacie usuwania wstretnych wlosow z okolic miedzyposladkowych :) Musze sie tego pozbyc dla wlasnej przyjemnosci, komfortu, higieny i satysfakcji!!!!!

Jak Ci przeszkadzają te włosy to idź na brazylijską depilację. Ja akurat mam "tam" bardzo mało włosków, ale mojej koleżance też wchodzą aż na pośladki. Chłopak nigdy nic jej nie powiedział więc nic z tym nie robi :)

Gość pasta cukrowa
Haris Pilton "przepraszam, ale czy jestwes malpą? ręce nogi c*pka, odbyt, pośladki, twarz jest jakas częśc ciała gdzie nie rosną Ci włosy?" Nie nabijaj sie z dziewczyny, moze miec hirsutyzm.. troche wyrozumialosci, dziewczyna nie pyta cie cvo myslisz o jej owlosieniu tylko jak sobie z nim poradzic..nie umiesz czytac ze zrozumieniem??

Gość manulka89
Na prawde robia cos takiego takze miedzy posladkami? Gdzie to w Warszawie mozna zrobić? Ile to kosztuje? Ile trwa? A sa jakies dobr metody zebym mogla to zrobic bez pomocy osob postronnych, bo wiadomo, troche glupio... Mojemu chlopakowi pewnie tez by to nie przeszkadzalo, bo on jest najukochanszy, ale dla mojego komfortu musze sie tego pozbyc, bo bedzie mi niezrecznie. Wszedzie sobie usuwam, a tam w dolinie las :( :( :(

Gość pasta cukrowa
masz w linkach ktore ci wyslalam sieroto

Gość manulka89
Przepraszam, jak odpisywalam musial sie ten fragment o pascie cukrowej pojawic. Czytalam wlasnie o tym artykul i brzm zachecajaco, w wolnej chwili postaram sie to wyprobowac, tylko czy uda mi sie ta paste przygotowac...

Gość nietolerancyjny cenzor
nie nabijaj się, sierota to bardzo brzydkie slowo

Gość pasta cukrowa
no to czytaj bo tam wszystko jest mozna to robic samemu

Gość pasta cukrowa
brzydkie, najmocniej przepraszam

Gość PROFESJONALISTKA a co
Ja tam się w żaden wosk, w żadne pasty i inne wynalazki nie bawię. Też mam problem z włosami tam, ale radzę sobie zwykłą jednorazówką. Prawda, po kilku pierwszych razach swędzi jak odrasta, ale później się skóra przyzwyczaja i nic sie nie czuje. Ja się kładę w łazience na plecach na ręczniku, przed sobą stawiam lusterko, nogi szeroko i nad siebie i maszynką wszystkiego się dokładnie pozbywam. Zajmuje mi to może ze 3 minuty, robię to jakieś dwa razy w tygodniu i mam gładko. Mój mąż lubi jak nie mam włosków w okolicach intymnych, więc doświadczona jestem, bo od dłuższego czasu pozbywam się włosów w tamtych okolicach, no może tylko z przodu zostaje paseczek :)

Gość No własnie to jest
szeroko i nad siebie? Jak Ty to robisz? :D

Gość PROFESJONALISTKA a co
tak jakbyś kucała tylko że zamiast na stopach stać leżysz na plecach