Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeeeee powiedzcie

czy jestem gruba, ile musze schudnac? proszeee

Polecane posty

Mam 165cm, waze 60kg, wymiary to: 95-67-93, udo 57

Gość troche za gruba
udo stanowczo za grube. tak ok 5-7 kg moglabys schudnac,ale to zalezy jaka masz figure, czy te 60 kg to wiekszaosc miesni czy tluszcz?

Figure mam na szczescie proporcjonalna, jestem otluszczona, ale miesni tez troche mam, wiem , ze musze cwiczyc, ale mam czas tylko na 2 -3 razy w tygodniu

Gość de.molka
wazne jeszcze ile masz lat, czy 20 czy 40 - bo to duza roznica, wtedy mozna sprawdzic BMI

mam 24 lata

wydaje mi sie ze moglabys schudnąć z 5kg, oczywiscie niewiem jak wygladasz , niewiem jaka masz budowe ile lat wiec sie tym nie sugeruj:) Na uda- polecam stepper. (na najmniejszym obciazeniu zeby miesnie sie nie rozrastaly) I poskacz na skakance. daje niezly wycisk a duzo czasu nie zajmuje:) Pozdrawiam!:)

Przeciętna waga dla kobiety w wieku 24 lat przy wzroście 165 cm: 58 - 59 kg +/- 5 kg (zależne od budowy ciała) Twoja waga 60 kg jest prawidłowa! -------------------------------------------------------------------------------- BMI: 22,04 :-D :-)

schudnij jeszcze, tak z 5-8kg, w udach masz za duuzoo.....

Gość ale wy swietne jestescie
dziewczyna na pewno wyglada normalnie a przez was sie nabawi kompleksow i bedzie plaska jak wy

Gość mam tyle samo w udach i
14 kg więcej

Gość musisz schudnąć
do 90-60-88, 50 w udzie

Gość 999999999999999999999
jestes glupia a nie gruba

Gość musisz schudnąć
Nie piernicz więc. Ja też się odchudzałam, mam 51 w udzie, ważę 52 na 170 więc skoro ktoś pyta to mówię co o tym sądzę. Ma duże wymiary na swój wzrost, powinna schudnąć.

Gość TĘGA
Ja Ważę 143KG I Prubowałam Już tyleeee DIET że ohoho

Gość TĘGA
A TAK APRO PO JA CAŁYMI DNIAMI SPEDZAM CZAS PRZED TELEWIZOREM I Z CUKIERKAMI I CZEKOLADOM Z ORZECHAMI WIEC WY NIE MACIE TAKI PROBLEMÓW JAK JA !

Gość TĘGA
I JA JESZCZE PRACUJE W KUCHNI JAKO KUCHARKA TO WIEC MUSZE ZAWSZE SPRUBOWAC : )

Gość TĘGA
durne jestescie PO CO TAKIE GŁUPOTY PISZESZ ? JA NIE WIEM CZY MASZ NADWAGE TAK JAK JA ALE BARDZO CIE PROSZE NIE PISZ TAK : )

ja mam 168 cm.wzrostu,waze 63 kilo ,mam 100 -88-100 i faceci gadaja ze jestem niezła laska I też 36 nosisz? :) Przecież nikt nie powiedział, że laska jest gruba.

Gość TĘGA
TEZ NOSZE 36 I NIE JESTEM laska TYLKO TĘGA BABKA

Gość TĘGA
Znane Ci dotychczas metody odchudzania wymagają od Ciebie zdolności matematycznych niezbędnych do mozolnego liczenia kalorii. Wymagają siły woli godnej ascety, który jest w stanie przeżyć tydzień na kawie i kapuście. Wymagają wreszcie portfela bez dna, w którym zawsze znajdą się pieniądze na kolejną paczkę "suplementu diety". Mimo to już kilka razy znalazłaś w sobie dość siły, żeby zmobilizować swoje najlepsze cechy i wytrzymałaś w tym reżimie. Efekty pojawiały się, może nie zawsze takie, jakich oczekiwałaś, ale czułaś, że dałaś radę. Potem wróciłaś do normalnego trybu życia, bo Twój umysł nie mógł dopuścić do tego, byś cierpiała zbyt długo. I po jakimś czasie okazało się, że jesteś z powrotem w punkcie wyjścia, sfrustrowana i z poczuciem, że doradcy i sprzedawcy cudownych rozwiązań dbali głównie o własny biznes, nie o Ciebie.

Gość at least
nie wiem jak mozna powiedziec komus z bmi 22, ze jest gruby:O

Gość przesadzasz
ona nie jest gruba ale ma potężne uda, jestem od niej 0 5 cm wyższa a mam uda o 7 cm szczuplejsze, skoro ja uważam że mogłabym wyszczuplić uda to ona tym bardziej

Gość Marta1314
mam 16 lat, 165cm wzrostu i ważę 58 kg. Czy to dużo?

Gość wszystkie jesteście porypane
Bo najładniej wygląda szkielecik, płucka, żołądeczek, chrząsteczki delikatnie obciągnięte półprzezroczystą skórą:) Najlepiej tak, żeby można było się od razu na waszym przykładzie uczyć anatomii wewnetrznej:D

Gość napewno gruba nie jesteś
ale skoro nie do konca sie dobrze czujesz w swojej wadze to zrzuc pare kg , wystarczy sie zapisac na areobik 2 razy w tyg i zrezygnuj z e słodyczy:)

Gość lalallalalala
może i nie ważysz mało, ale wymiary masz dość w porządku. ja jestem o 7cm wyższa i ważę parę kilo mniej a w pasie mam trochę więcej, więc to zależy od budowy. Jeśli się czujesz dobrze ze swą wagą i sylwetką to nie kieruj się opinią innych tylko trzymaj tak jak jest:)