Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Sassy&Wicked

Zostałam uśpiona

Polecane posty

AI ma od was ciekawsze życie wewnętrzne wy szmule i wiesniaki 

5 minut temu, Еlciаа napisał:

Jaj sobie nie rób, prosiłas mnie żebym zaczeła znowu z lezakiem gadać a ja napisałam ze nie i nigdy zdania nie zmienie.

Ty jaj nie rób, skoro przełknęłaś z uśmiechem najgorsze gufno w postaci wywalenia na publiku że otrzymał Twoje nudle, to wszystko inne możesz co dotąd zrobił przełknąć, byle okazał zainteresowanie jak dawniej. Z Leżakiem też wielce byłaś obrażona tylko do czasu, potem znowu popierdywaliście na publiku, a tylko dlatego nie na priv, bo był tam Malowany, a Leżak gęby nie udostępnił ani klaty. 

Edytowano przez Mgła

15 minut temu, Mgła napisał:

Bo to kobiety i nic na tym byś nie zyskała czego Ci potrzeba. 

A co niby takiego cennego zyskać można na znajomości z Leżakiem?

8 minut temu, Zero cukru napisał:

Odezwała się. Raz piszesz kochanie, chcesz się godzić ze wszystkim i głosisz, że chcesz żyć w pokoju i miłości, żeby za dwie godziny wszystkich wyzywać. Nayebana wysyłasz zdjęcia z komuni. Belkoczesz haww hawhh i piszeszy, że masz dziecko 😂

To chyba twoje największe niespełnione marzenie, bym nazwała cię „kochanie”. Rzeczywistość jest jaka jest.

1 minutę temu, Śliwka w Tesli napisał:

Jej spytaj skoro popierdywała z nim 3 lata na priv.

Edytowano przez Mgła

1 minutę temu, Mgła napisał:

Ty jaj nie rób, skoro przełknęłaś z uśmiechem najgorsze gufno w postaci wywalenia na publiku że otrzymał Twoje nudle, to wszystko inne możesz co dotąd zrobił przełknąć, byle okazał zainteresowanie jak dawniej. Z Leżakiem też wielce byłaś obrażona tylko do czasu, potem znowu popierdywaliście na publiku, a tylko dlatego nie na priv, bo był tam Malowany, a Leżak gęby nie udostępnił ani klaty. 

Czyli chcesz powiedziec że gadałam z malowanym bo pokazał gębę i klatę?

Przerabialismy to już 10 razy na forum i nie mierz innych własną miarą.

4 minuty temu, Mgła napisał:

Czego ty właściwie chcesz?

Przecież powiedziałam że nie chce mieć z nim nic stycznosci, masz go całego dla siebie, jeszcze ci źle?

3 minuty temu, Sassy&Wicked napisał:

To chyba twoje największe niespełnione marzenie, bym nazwała cię „kochanie”. Rzeczywistość jest jaka jest.

Dokładnie. Moim marzeniem jest, żeby jakas randomka z neta, na dodatek pijaczka nazwała mnie kochaniem.

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Przecież powiedziałam że nie chce mieć z nim nic stycznosci, masz go całego dla siebie, jeszcze ci źle?

Ale miałas i masz przeprosić za to!

• Haha 1

6 minut temu, Śliwka w Tesli napisał:

Tego raczej nikt nie wie. Co nie zmienia faktu, że się działo.  I nie postawiłabym 10 groszy że się nie powtórzy

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Czyli chcesz powiedziec że gadałam z malowanym bo pokazał gębę i klatę?

Przerabialismy to już 10 razy na forum i nie mierz innych własną miarą.

Nie dlatego, inaczej bys z Lezakiem nie gadała. Bo dał swieżą atencję. Ll Mówię tylko że gdyby Lezak pokazał teraz gebę czy klate to już byś tam była na priv ponownie mimo Malowanego na privku, a tak to jeden dal gratis, drugi nie.

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

A czy musze coś chciec gdy komentuję co widzę?

2 minuty temu, Zero cukru napisał:

Ale miałas i masz przeprosić za to!

Za co? 🤣

2 minuty temu, Mgła napisał:

Nie dlatego, inaczej bys z Lezakiem nie gadała. Bo dał swieżą atencję. Ll Mówię tylko że gdyby Lezak pokazał teraz gebę czy klate to już byś tam była na priv ponownie mimo Malowanego na privku, a tak to jeden dal gratis, drugi nie.

Odbij bo nie znasz mnie w ogóle a mi się nie chce tych bzdur czytać.

4 minuty temu, Mgła napisał:

Jakby leżak pokazał, to szybciej by się zawinęła 😏

20 minut temu, Get Out napisał:

A może jest zdystansowana , bo w słodzeniu komuś to akurat za zimna jest i bardziej to wygląda na postawę którą sobie obrała na forum , bo każdy ma jakiś sposób jak przetrwać w tłumie. 

Nie bierz się za psychologie, bo ty nawet nie czaisz że akcja rodzi reakcje. 😅

Psychologię zostawiam tobie. Te twoje słodzenia robią efekt jakby na kogoś napluć. Ale działaj dalej. 

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Ze polozylas "łapę na mnie"😄

Słuchaj dupku, jak ja zaczęłam z toba pisać to nic się nie pucowałeś że gadasz też z iskrą, dowiedziałam się wiele wiele później.

Odbij bo nie znasz mnie w ogóle a mi się nie chce tych bzdur czytać.

Znam na tyle, na ile pozwalasz, a na dużo pozwoliłaś na publiku ludziom się poznać od strony bycia interesowną i łasą na atencję facetów, że wszystko przełkniesz głód ssie. To jest forum publiczne i przestanę komentować gdy tak zdecyduję, a nie gdy Ty mi każesz.

Ale się rzucili XD A co Was interere z kim Elka tam sobie priwuje? Niech pisze sobie z kim chce, Leżak i tak jest nieszkodliwy mimo wszystko. Bardziej o jej znajomość z Munkiem bym się martwił jak już.

2 minuty temu, Zero cukru napisał:

Jakby leżak pokazał, to szybciej by się zawinęła 😏

Jakby w punktacji sie to opłacało.

Słuchaj dupku, jak ja zaczęłam z toba pisać to nic się nie pucowałeś że gadasz też z iskrą, dowiedziałam się wiele wiele później.

A to by coś zmieniło? Przestałabys ssać jego atencję?😄

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Psychologię zostawiam tobie. Te twoje słodzenia robią efekt jakby na kogoś napluć. Ale działaj dalej. 

Znowu urojenia ci wjeżdżają czegoś czego nie robię, albo świadomie przekłamujesz fakty tanimi manipulacjami i tak wyglądają dyskusje z tobą. 😅

1 minutę temu, Mgła napisał:

Znam na tyle, na ile pozwalasz, a na dużo pozwoliłaś na publiku ludziom się poznać od strony bycia interesowną i łasą na atencję facetów, że wszystko przełkniesz głód ssie. To jest forum publiczne i przestanę komentować gdy tak zdecyduję, a nie gdy Ty mi każesz.

mozesz wyjaśnic co to za biczowanie?

Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał:

mozesz wyjaśnic co to za biczowanie?

Nie.

Przed chwilą, Mgła napisał:

Zapędzasz się trochę... I większość ludu na tym forum jest łasa na atencję XD Mniejsza o to czy płci swojej czy przeciwnej.

• Like 1

Przed chwilą, big bu napisał:

Zapędzasz się trochę... I większość ludu na tym forum jest łasa na atencję XD Mniejsza o to czy płci swojej czy przeciwnej.

A ja mówię tylko o atencji facetów.

Przed chwilą, Get Out napisał:

Znowu urojenia ci wjeżdżają czegoś czego nie robię, albo świadomie przekłamujesz fakty tanimi manipulacjami i tak wyglądają dyskusje z tobą. 😅

No słyniesz ze wychwalania niezbyt rozgarniętych kiedyś jako wybitne jednostki, teraz niezbyt opanowanym słodzisz za ich spokój. Czy ty jesteś pie.rto.lnięty, czy tylko cyniczny? Serio nie potrafisz znaleźć pozytywów w gieni i musisz zmyślać z doopy że jest spokojna? 😄

A w sumie co mnie to.

3 minuty temu, Mgła napisał:

Ty jesteś większa attention whore niż ja więc odbij.

2 minuty temu, Mgła napisał:

A ja mówię tylko o atencji facetów.

wez sie wyluzuj Iskra... co cie ugryzlo?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się