Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jest zdrada

wsadził tam palec-zdrada?

Polecane posty

Gość czy to jest zdrada

Witam! Wczoraj mój mąz przyznał się,że przez 9 miesięcy spotykał się z o 12 lat młodszą dziewczyna...były piwka itp..poznali sie w pracy.Podobno nie spali ze sobą bo an tyle az się nie zapomniał...tylko były namietne pocałunki i wasadzał jej palce do pochwy... jest to bardzo krępujące dla mnie pisać o takich rzeczach..ale nie wiem co mam zrobić czy to zdrada? czy chwilowe zapomnienie? On żałuje..mówi,że sa tylko znajomymi teraz zwykłymi pow jej,że kocha dziecko ,żone ,dom. Nie wwiem co mam o tym myślec... Pomocy!

Gość luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuub
a gdyby "tylko" polizal to tez bys pytala cyz to zdrada? :)

Gość olalal hehe
9 miesiecy >????? to szmat czasu! i to ma byc tylko zapomnienie???

Gość wg mnie nie ma wiekszej
roznicy , co tam wsadzil, w dodatku tyle czasu to trwalo.Jest to na pewno zdrada. Inna kwestia, czy mu wybaczysz - to juz sama zdecydujesz

Gość to jest...
zdrada i pytanie czy mu to wybaczysz??? a tak apropo, to jeszcze sie spotyka z ta dziewczyna?

Gość olalal hehe
Nie ma usprawiedliwienia..przez 1 noc mozna myslec penisem..ale przez 9 mies..mysli sie tez glowa... olej palanta!

Gość rzuc go szybko
dla mnie juz przytulanie to zdrada, wez przestan daje swojemu facetowi tyle milosci i czulosci i jakby pszedl na lewo to koniec, jeszcze tyle czasu sie z nia spotykal! zapomienie? a zadaj sobie pytanie czy gdybys ty tak tak zrobila i pozwolila sobie "palec wlozyc" co on na to by zrobil?

Gość P Justynka21
mnie tez zdradzil ale wybaczylam czy warto jescze niewiem choc caly czas sie boje

Gość czy to jest zdrada
Dzieuję za odpowiedzi. Jest mi cholernie ciężko. Mąż w racy ona z nim pracuje..mówi,że już skończone.Ona wiedziała od samego poczatku,że jest żonaty i dzieciaty. Wiem co to za dziewczyna czesto odwiedzałam męza w pracy.Podobno powiedział jej ,że nie beda sie juz spotykać-ona zrozumiała to nie ingerowała. Nie obwinaim jej...tylko swojego męża.. mój kregosłup morlany podpowiada mi ,że to zdrada -właśnie nie ważne co wsadził..fallusa, język czy palce... Opowiedziała to tylko mojej przyjaciółce-to powiedziałą,ze by tego nie wybaczyła-szczególnie takiego szmatu czasu.

Gość ale maz
najlepiej zucic kretyna ale wiem ze niejest latwo. dopiero po 9 mies sie przyznal bo pewnie ona niechciala sie wiecej spotykac .idiota

Gość treeeeeeeee
i branie do buzi, to nie zdrada i w pupe to nie zdrada i kiedy jest ciemno to nie zdrada po alkoholu to nie zdrada i z kuzynem to nie zdrada

Gość czy to jest zdrada
Mój mąz pracuje tam juz długo 8 lat jest wysoko postawiony. Ona była jego podwładna.Młoda bardzo atrakcyjna..pewnie kusiła..i obkręciła też mojego męza... Zawsze był mi wierny ,.nigdy nie znikał po pracy na piwo itp Nie wiem czy to nie trwa dłużej..z moich obserwacji wynika ,że ona pracuje tam ok roku.A od około roku on znikał czesto nie wracał odrazu po pracy do domu..itp..typowe oznaki romansu. Nie przyznał się.Twierdzi,że ok 9 miesiecy.

Gość czy to jest zdrada
Dziewczyny doradzcie mi.Jestem sama w domu złamałam hasło do niego na pocztę-ale żeby wejśc musiałabym nadać nowe...którego on nie bedzie póżniej znał...wejsc czy nie?

Gość tresbien1
Zdrada o to chyba gorsza niz jednorazowe pojscie na calosc.

Gość treeeeeeeee
a po co chcesz wchodzic na jego poczte? popros go, zeby sam ci pokazal swoja skrzynke, jesli nie ma nic do ukrycia, to ci pozwoli

Gość tresbien1
Czy to jest zdrada, Przeciez mozesz nadac nowe haslo, sprawdzic skrzynke i znowu zmienic haslo na stare...

Gość jagooo
jak zlamalas haslo?

Gość tresbien1
aha, i blagam cie, nie mowi, ze wierzysz we wkladanie palcow do pochwy:O Facet ja pieprzyl, nazywajmy rzeczy po imieniu...

Gość czy to jest zdrada
Stało się.Weszłam i przezyłam szok.Ma ok 10 maili od niej-z jej fotkami...w bieliznie równiez.I jego skomentowanie...tych zdjęc."Dzięuje Ci pieknie za fotki.Na każdym wygladasz pienie -jak zawsze".czytam dalej...i wynika z tych maili..ze to cos wiecej..pisz takie wrazliwe..uczuciowe rzeczy o zaufaniu..itp.. Okłamał mnie...czytam i czytam i wynika z tych słów..że ona nie raz robiła mu loda.. słowa"marze o Twoim ciele" bola okrutnie. Mogłam tego nie czytać..nie otwierać... to do niego takie nie podobne,,, macie racje to jest gorsze niz jednorazowy skok w bok..tu cos wiecej sie chyba kręci.. a ja stoje pośrodku i nie wiem co dalej?

Gość czy to jest zdrada
nie wiem o seksie mowa oralnym...nie wiem czy stosunku tez zresztą wszystko jedno seks to seks. Powiedział mi,że nie spali nigdy ze sobą.

Gość tresbien1
Facet Cie ewidentnie zdradzal i nagle nie zamieni sie w wiernego uczciwego malzonka, tego mozesz byc pewna. Pytanie czy masz ochote zawalczyc o swoje zycie od nowa czy wolisz utkwic w tym zwiazku np. z powodu bezpieczenstwa finansowego(jezeli on Ci je zapewnia). Mozna wiedziec, ile masz lat?

Gość tresbien1
Przeslij sobie wszystkie jej maila na swoja skrzynke, moze Ci sie one przydadza...

Gość oczywiście że zdrada
ja bym już nie zaufała

Gość czy to jest zdrada
Dziękuje Tresbien za nazewnictwo po imieniu-potrzeba mi teraz kubła zimnej wody.Dziękuje. Tak mam 31 lat..ona ma 34 ona ...21