Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delete19821982

DLACZEGO?polansowane,przelansowane,fajniutkie sucze to KŁODY w łóżku

Polecane posty

Gość delete19821982

Dlaczgo ? Polansowane,przelansowane laski zachowujące się prowokocyjnie wyglądające bardzo modnie , typowo jak suczki , prowokujące , robiące wokół siebie dużo szumu , kreujace się na mega sucze okazują się KŁODAMI W ŁÓŻKU? Słyszałem już jedną odpowiedz na moje pytanie...MożE myślą ze są takie zaje...ste żE facet jak będzie miał ją puknać już ma się spuścić na sam ich widok ...tak mają nawalone w głowie?!!!? WASZE OPINIE -

slyszalalam takie opinie ze najlepiej sie kochaja kobiety nie wygladajace na takie suczki ...

Gość dkkdlaaaa
Chłopie rusz czasem głową oprócz ruszania penisem sucz. Mózg to też organ, czasami nawet potrzebny. Takie laski wyzywającym zachowaniem pewne rzeczy sobie rekompensują. Wiesz, to dokładnie jest tak, że faceci na okrągło gadający o seksie są w istocie cieniasami i złamasami w łóżku. Ten kto bije najwięcej piany wokół siebie na ogół ma najmniej do zaoferowania.

Gość Ony
krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje - jakoś tak leci to powiedzenie ;) odnosi się to i do nas, facetów jak i do lasek :D

Gość delete19821982
jest różnie niektóre dziewuchy sucze gadają o tym bija pianke i naprawde potrafią zaszokować ... wydaje mi się , że idzie to wyczuć w rozmowie zadając pytania szczegółowe ,ogólne żartująć i nie skupiać się tylko na treści odpowiedzi ale na reakcji takiej panienki .

Gość podobnie mam
a może to od partnera zależy?co?:P z resztą w samej rozmowie rożnie kobitka może reagować..a podczas sexu może zapomnieć o całym świecie i szaleć.. róznie to bywa....

Gość delete19821982
też się zgadzam ! z powyżej .... SZKODA TYLKO TYCH CO MYŚLELI ŻE PRZEŻYJĄ SEKS Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI WYRYWAJĄC POLANSOWANEGO KOTA A TU ZAKON Z TRUMNĄ

Gość delete19821982
ja tez czasem zachowuje sie prowokujaco zakladam rajtuzki ale na mnie tak chlopcy nie leca mimo ze kloda w lozku nie jestem, dlaczego ten swiat taki niesprawiedliwy?

Gość delete19821982
dodam tyen podszyw do najbardziej nieudanych !

Gość jestem przegrany
Desia ale smucisz :o :p

Gość delete19821982
odświeżam

Mi to się wydaje że są zmęczone tym lansem i jak idą do łóżka to mogą wreszcie odpocząć. Ale "na kłodę" też się fajniusio bzyka.

Ladne dziewczyny sie w lozku niezabardzo sprezaja bo niemusza sie martwic o nastepnego faceta, bzydkie za to daja z siebie wszystko by faceta zatrzymac przy sobie

dla mnie sprawa jest jasna jak ktoś nie ma czym zaimponować imponuje tym czym ma...czyli im mniej w głowie tym mniej na sobie wprost proporcjonalna teza ;)

Gość delete19821982
to jest zła teza po takie kociaki często są dobrze wykształcone a czasami mają boatych rodziców

mylisz pojecia kociak a kobieta z klasą kobiety dobrze wykształcone znające własną wartość i mające to mityczne "cos są kociakami i nie robią się na lalki barbi aby pokazać swój seksapile :O koncze dyskusję :P

"co" nie są kociakami.... tak miało byc ;)

Gość rfrtty
mało takich co lubią dużo i są gotowe na wszytko

Gość litka
ładna miska jeść nie daje

Ciekawe to co piszecie... a ja bym chciała sie dowiedzieć... Jak robi to kobieta \"dobra w łóżku\"?? Pytam poważnie:) Często sie nad tym zastanawiałam. Nigdy nie spałam z kobietą, więc nie wiem.

Gość odpowiadam12365
odpowiadam ! Ma się jej nie wydawać ze rozkładajac nogi już jest wszytko ok i mieć w nosie . Każdy ma swoje fazy i szuka dopasowania ! U mnie dopasowanie wygląda tak ! Wielkie 2 libida moje i dziewuchy ! takie sprawy jak kąbinacja ze wszytkimi pozycjami to że ona ma mnie ochote przelecieć to że łyka sperme że moge spuścić jej się na twarz że moge kochać ją w pupe to jest to czego szukałem !

Gość facet co sie zna
Ja mam zupełnie inne obserwacje. Te co dobrze wyglądają tak samo dobrze się bzykają, bo nie maja kompleksów.