Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vigo1

onanizm

Polecane posty

Vogo!!!!!!!!!!!To się Tobie źle wyświetla:) 2 godz.w MIESIĄCU!!:D

Pytałeś,czy dziś mam wolne.Nie,wolne nie tylko troszkę więcej luzu:),jestem pod kompem do ok.10-10.30 a potem od ok.16,ale Ciebie i tak nie będzie.

Jestes !!!!!!! no do 10.30 też jestem , no a póżniej może wieczorkiem , bo na 16 napewno się nie wyrobię , nie zdąże wrócić (wiadomo z kąd) , ale, ale chyba u Ciebie też na monitorze nie wszystko wporzo , prawda ?

Ase sssssssssooooooooooorrrrrrrrrrrkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiii nie zobaczyłem że na poprzedniej stronie już odpisałaś

No suuuuuuper . ale powiem Tobie że właśnie byś może taką , a dokładnie latte mrożoną , właśnie ostatnio w P . miałem okazję wypiś (wpadłem na chwilkę dobrowaru ) no i wziełem sobie dużą i chyba przesadziłem bo jak wracałem to przez pół drogi mnie mdliło , poprost przasadziłem ze słodkim , a że nie jadam śniadań no to na pusty żołądek , nie mogło być inaczej

Ok.To może dziś Ci wystarczy gorzka herbatka,co? Ach,przypomniało mi się......fakt...jakiegoś wampira na św.Marcinie widziałam,ale wydawał się być sympatyczny;):D

Gość ZNÓW TEN TOPIK
bleeeee

Tak , tak sympatyczny ? ale nie wiesz przecież co jest w środku ?????A pomarańczki ? Ase sorki szkoda palców !!!!!

herbatka ? nie dzisiaj normalnie - kawka ale zwykła , ja w ogóle strasznie lubię kawę do 16 wypijam około 5-6 , ale odrazu Tobie odpowiem , że ciśnienie jest ok , zresztą stale jestem pod kontrolą lekarską , bo w sumie to wtym samym mam dwie terapie

Co jest w środku to tajemnica,która wyjaśni się po jakimś czasie:) Vigo,chciałam Cię o coś zapytać ale niestety sam widzisz,że się nie da....:O Atak pomarańczy się chyba szykuje...

Jeśli chodzi o ciśnienie to ja mam trochę za niskie.A kawę piję jedną dziennie:) i oczywiście gorzką.Za to herbat wypijam bardzo dużo,też gorzkie.

Ase , tak tak masz racje , ale pytaj śmiało , spróbuje Tobie odpowiedzieć , może nie bezpośrednio , ale na zasadzie domysłow , ponieważ pomimo tego że cały czas sporo osób nas śledzi to sądząc po treści tych pomarańczek , to chyba inteligencją nikt tu nie grzeszy . ( zanbozi Ciebie to nie dotyczy)

kurcze,coś się zacina forum.... Vigo.....wolałabym nie,to sprawa,której nie da się omówić przez domysły......a sam widzisz,że zaraz się zacznie \"najazd\"... zastanawiam się czy w ogóle nadal tu pisać?

A co do Twojego ciśnienia , kochana czytaj więcej pomarańczowych a ciśnienie zaraz będziesz miała ok . Herbatka tak tak ja pijam dużo zielonej , mam też taką moją ulubioną mieszankę harebat

oki , oki , ale z forum żeczywiście coś sie przez chwilę zacieło

:) ja uwielbiam zieloną,czerwoną,białą.A ciśnienie wolę sobie podwyższyć w inny sposób niż czytając te.......nie będę się brzydko wyrażać bo nie mam takiego zwyczaju.

Wiesz Ase , ja nie mogę zrozumieć (może nie jestem inteligentny poprostu)jeżeli ktoś nie chce to poprostu nie musi czytać tak czy nie , A co do zmiany jestem za !!!!!!!

Gość ja pitoleeeeeee
:P

...................:O w tej chwili zaczynam mieć dość tego miejsca...

co proponujesz ? tylko mi nie pisz że wycodzisz do pracy!!!!!

To o czym mówiłes w zeszłym tygodniu.....ja nie potrafię rozmawiać mając TAKICH podczytywaczy.........

Ale Wiesz co zastanów się też przy okazji nad moją wcześniejszą propozycją , ( nie chodzi mi o wspólne wyjście na kawe w realu !!!!!!chociaż może kiedyś , gdzieś ??????)

mowię o Twojej wcześniejszej propozycji......chodzi o @ bo sam widzisz że się nie da....jak nie ma pomarańczy to znowu forum się zacina:O

No troszke Ciebie wyprzedziłem , ale ok jeżeli sie zgadzasz to tak ! tylko musisz mi napisać , czy często bywasz na , bywałaś na Malcie , to ważne ,

OSTATNIO TAM NIE BYWAM.......ale oczywiście odwiedzałam to miejsce,a dlaczego??

To było pierwsze pytanie , teraz powiedz czy wzrokowo jesteś w każdej chwili sobie wyobrazić jakieś miejsce na Malcie