Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja juz mam dosc

Koszmar szukania pracy - siedze w domu i glupieje!!!

Polecane posty

Gość no ja juz mam dosc

od miesiace szukam pracy, przebywam z narzeczonym za granica, mieszkamy sami on ciagle pracuje od rana do 14 a potem wieczorami od 20 do 24....no a ja mam dosc, ciagle siedze sama w odmu i juz nie moge tego wytrzymac...tak strasznie sie stresuje, mam scisk zoladka, nie moge jesc - a sama nie wiem skad ten stres bo to nie tak bezposrednio ze nie mam pracy i musze ja znalezc JUZ - tylko ja po prostu nie moge siedziec w domu bo od razu lapie dola, mam glupie mysli i cala sie az wewnetrznie trzese- ktos mnie zrozumie skad ten podswiadomy stres?

to normalne, ale nie martw się, niedługo napewno znajdziesz pracę i poczujesz się dowartościowana

Gość no ja juz mam dosc
a juz myslalam ze jestem inna ze tak bardzo to przezywam, najgorsze jest to ze siedze sama ze swoimi myslmi, wszystkim sie przejmuje na sama mysl o tym ze jutro znow caly dzien spedze sama przed komputerem albo tv jest mi niedorze z twgo stresu az mam dolegliwosci ze strony brzucha - wydaje mi sie ze musze na kibelek kiedy sie tak zdenerwuje - tez tak macie?

Gość daj se luz.......
jak się tak bardzo chce - to kicha:( Będzie dobrze. Nic nie ma tak od razu:)

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeeee

Gość no ja juz mam dosc
boze dzis mialam chyba jakis kryzys :( z nerwow chodze czesciej do toalety, placze co chwile juz nie umiem sobie znalezc miejsca czuje sie tu taka samotna :( wszyscy w pracy a ja nic nie moge znalezc , angielski ok ale co z tego jak mieszkam w takiej dziurze :( ale chyba najbardziej stresuje mnie to ze spedzam sama wiekszosc dnia...no bo od rana do 15 a potem od 20 do 24 jestem sama, i caly dzien mysle tylko o wieczorze. Myslicie ze uspokoilabym sie gdyby on spedzal ze mna te wieczory, zabral mnie na spacer? a tak siedze sama i sie bije z myslami :(:(:(