Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna123

6.02 WIELKI POST - Wielkie wyrzeczenie się słodyczy!! Kto ze mną??

Polecane posty

Hello Dziewuszki! Nie spimy... Pisać, pisać :) Zuczku fajnie, że sie odezwałaś :) na weselu było super. Wytańcowałam się aż mi nogi popuchły hehe :P niestety miałam nowe, trochę niewygodne buty. Ogólnie wrażenia baaaardzo pozytywne :) Jak tam Kochane dietkujecie czy nie? Ja teraz wcinam ile wlezie :P Generalnie nie jest ze mną jakoś strasznie źle, ale te 5 kilosków mogłoby byc mniej. Ehh... może kiedyś :) sie zobaczy... Buziaczki dla Was i odzywajcie się... Plissssssssssss!!!

No hej! Ja tylko na sekunde żeby się przywitać. Co u Was? U mnie w sumie może być. Ale to już troche głębszy temat.

witam :) U meniz alamka- babcia powiedziala mi dzis, ze mi dupsko uroslo :P:P:P... takze..zle,zle, zle :(

Dziewczynki! Emenems ❤️ oj jak juz babcia wnuczce mowi takie rzeczy to chyba to musi byc prawda:P kochane bierzemy sie za siebie... Kajol 🌻 fajnie,ze wpadasz A teraz wybaczcie,uciekam juz,bo bylam dzisiaj w pracy i padam ze zmeczenia na ryjek. Jutro masimy sie wszystkie zebrac i poklikac DOBRANOC 🖐️

Zgadzam sie Dziewuszki, że trzeba się zgrac w jednym czasie i poklikać :) Ja piszę sie na dietkę, ale dopiero od przyszłego wtorku, bo w piatek jadę nad morze, więc o dietkowaniu nie będzie mowy :P Buziaki dla Was 👄 Emenemsiku ❤️ nie przejmuj sie babcią! Ona chyba juz podwójnie widzi :P

Witam! Margo 🌻 no to o ktorej dzisiaj klikamy??? Moze o 20h CO??? Odzywac sie... Do spisania 🖐️

Dziewuszki u mnie dzisiaj załamka totalna :( Poszłam do miasta, bo chciałam sobie kupić spodnie (takie za kolano), no i było pełno fajnych, ale w rozmiarze 36 lub 38, a ja to już nawet 42 potrzebuje :O Masakra :(

No hej dziewczyny. Ale mam fuksa. Nie wiedziałam żeśmy się umówiły

Brakuje Emenemsika Dhalii i Alex Szkoda,ze Anulki nie ma. Kiedy ona wraca? Wiecie,bo ja nie pamietam kiedy ona mowila.

Kajol jak tam sprawy sercowe,wszystko dobrze? Margo i co znowu przechodzimy na dietke co?

W sprawach sercowych wszystko u mnie jak najlepiej xD Nie pamiętam kiedy ma wrócić Anka. A Alex już dawno nie było, co nie?

To bardzo sie ciesze,ze w milosci wszystko dobrze,a pamietasz jak sie chcialas przez jednego zabijac? Margo co Ty taka rozmowna jestes?

Alex i Dhalii nie było już kupe czasu... Zuczku dietka jak najbardziej potrzebna, ale od wtorku dopiero :P Kajol witaj 🌼

Kajolku a dietkujesz cos czy nie? Jezu u mnie masakra,ale obiecalam sobie,ze od 1 sierpnia i to bede musiala ostro:P

Tzn w poniedziałek wieczorem wracam z mojej wycieczki nad morze, więc dopiero od wtorku zacznę coś ze sobą robić :)

Ograniczam słodycze. Tak pamiętam, ale ten pan już jest tylko wspomnieniem.

Margo wiem ja juz tyle razy sobie i moje siostrze obiecywalam,ale nigdy nie wytrzymalam,zobaczymy. Kurcze chyba bede musiala poczekac do nastepnego roku do postu,wtedy mnie moze to jakos zmobilizuje. W tym roku wytrzymalam te 40 dni bez ciuciu i udalo mi sie zrzucic chyba z 4,5kg.

Kajolku to dobrze,ze nie jesz duzo ciuci to sa tylko puste kalorie. Ja mam teraz @ i normalnie wpierniczam na okraglo cus slodkiego. Margo zazdroszcze wypadu nad morze:)

Generalnie mówiąc to ciężko się zmobilizować :O Ja juz nie mam tak silnej woli, jak jeszcze kilka lat temu. Chyba się starzeję :( Chciałabym być szczuplejsza, ale też uwielbiam jeść... Ehh