Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xposex

Za duze piersi do sylwetki i wzrostu...

Polecane posty

mam 164 cm wzrostu, waze 50kg kiedys wazylam 64kg i wygladalam jak grubas ale wzielam sie za siebie przeszlam na diete, bralam suplementy i cwiczylam no i zeszlam do tej wagi ktora podalam powyzej-teraz wygladam dosc zdrowo-nie za chudo, nie za grubo tak w sam raz mysle:) widac mi ladne miesnie tam gdzie maja byc i kosci tak gdzie powinny wystawac, a przy tym mam kraglosci, czuje sie dobrze po utracie zbednych kg, ale i tak mam problem mianowicie mam strasznie duzy biust jak na moja sylwetke i wzrost... mam 85C jak dla mnie to bardzo duzo nic nie moge nic zrobic, one poprostu mi przeszkadzaja sa za duze, myslalam ze jak schudne to mi takze zmaleje biust bo przeciez to praktycznie tkanka tluszczowa a tu nic... kazdy mi mowi z zaufanych przyjaciol , zem am za duze piersi jak na moja posture:( a same piersi przyciaga uwage obcych to jest straszne,wszedzie pisza o cwiczeniach itd. jak powiekszyc biust a ja sie zlec zuje bo mam moim zdaniem za duzy i nic mi z niego nie schodzi:( prosze pomozcie macie jakies sposoby zeby choc troche sie zmniejszyl cwiczenia czy cos?

Gość dziewczyno
jakie ty masz wymiary? 50 kg i 85 po biustem? Ja waże 70 kg, mam 75 pod biustem i miseczkę D . Wzrost 167cmm. I nie uważam , że coś jest nie halo z moim biustem.

ale ja wygladam dosc nisko i chudo po zrzuceniu kilogramow zrobilam sie taka mala... a piersi naprawde wygladaja wielgachnie...:(

Gość american pie
to chyba dobrze:P

nie przesadzaj, nie jestes znowu taka mała. raczej średnia bym powiedziała. ja mam np. 150cm. jesteś pewna ze masz az 85cm pod biustem? to duzo, zwłaszcza ze jestes szczupła.

Gość Tez mala i tez z duzym biustem
Na pewno nie masz tyle cm pod biustem. Zmierz sobie obwod pod i w biuscie i dobrze dobierz rozmiar. Ja mam 160 cm wzrostu i rozmiar 70E. Waze 48 kg. Jestem bardzo szczupla, wiec moj biust tez nie pasuje za bardzo do sylwetki. Co mozna z tym zrobic? Zaakceptowac siebie. To jedyna mozliwosc. Pamietaj, ze to nie biust jest w czlowieku najwazniejszy.