Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mohitooo

Postewię Tarota

Polecane posty

Gość fhdkjl
Iwona 6.1082 a mozesz dokladniej kiedy ulozy sie moje zycie osobiste i czy spotkam kogos z kim bede szczesliwa a ile bede miec dzieci?

Ja Agnieszka 19.08.86 on Marcin 09.03.79 czy nam sie ulozy i czy jego uczucia sa szczere ???

Bardzo proszę o odpowiedz na pytanie :Czy w tym roku zmienię pracę .Alicja 4.02.1965.

Bardzo proszę o wróżbę. Ja-Justyna,data urodz.27.08.1980r Mój wybranek-Rafał,data urodz. 20.04.1980r. Mam pytania: -czy będziemy razem z Rafałem,jak nam się ułoży,czy się pobierzemy,czy będziemy mieli dzieci-jeśli tak to kiedy -ważna jest również kwestia pracy-czy ją zmienię w najbliższym czasie,czy to będzie dobry wybór,jeśli nie zmienię pracy-to co mnie czeka w tej obecnej

Ja Katarzyna 15.11 .1975 On 24.04 .1978 Damian Czy zajde w tym roku w ciaze (dziewczynka czy chlopiec??);) i jak ulozy sie nasze malzenstwo sprawy mieszkaniowe

Gość ekhmmmmmmmmmmmm
Dzień dobry :)) Oczywiście nie chcę się narzucać,acz chciałabym zadać pytanie odnośnie mej sfery uczuciowej. Kiedy poznam kogoś w pełni godnego uwagi i ku czemu ewoluuje powstały związek ? 22.12.1989 10:50 Adrianna 🌼

Gość beata noga zamiata
beata 14,05,80 marcin 05,03,73 jak nas karty widza i nasza wspolna przyszlosc, czy ulozy nam sie rowniez finansowo

MOHITOOO chyba sie gdzies zagubilam po drodze Ewelina 25.09.1983 moje pytanie: czy urodze chlopca czy dziewczynke???? z gory bardzo ci dziekuje!!!!!!

Gość plusik11
nie zapomnij o nas

ilona z 17.03.1986 dziękuje bardzo:) a co do tego pytania o zdrade to nie bylo jako takiej, ale czesto czulam, ze jestem na drugim planie, a np koledzy i imprezy na pierszym:/ a bedzie to brunet czy blondyn? znam go czy dopiero poznam? czy bede z nim szczesliwa? bede ogromnie wdzieczna za odp jeszcze na te pytana:) napewno poinformuje czy sie sprawdzilo:)

Gość misiulaaa
Nie zapomnij o mnie, bardzo dziękuję :)

Mohitooo przypominam się moja data ur.09.06.1971chciałabym dowiedzieć się jak ułoży się moje małżeństwo? czy będziemy mieli jeszcze dzieci jeżeli tak to kiedy? no i tak ogólnie co z pracą?dziękuje bardzo.

Gość gosia 04.11.75
prosze Cie powiedz co mnie czeka co mowia karty o przyszlosci bede wdzieczna za odpowiedz -mam juz dosyc tego chaosu i niepewnego jutra,potrzebuje jakiejs nadzieii. plissss

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ANIA 29.07.1989 kiedy bede miala pierwszego chlopaka i jak dlugo bedzie trwal nasz zwiazek? z gory bardzo dziekuje za odp :)

Gość ja przesadzilam chyba
aga, 13 luty 1982, krzysiek -?? luty 1984 chcialabym sie dowiedziec czy bede z nim, czuje ogromna sympatie, on do mnie tez, ale jestesmy daleko od siebie i on zwatpil w sens wszystkiego problem w tym ze musielibysmy zaczynac w takich warunkach na odleglosc... jest beznadziejnie :(

Gość Olszanka86
Kochana Mohitooo! Przypominam się tak jak wczoraj to zaleciłaś. Zależy mi na odpowiedzi od Ciebie, bo juz raz skorzystałam z "niekonwencjonalnej" podpowiedzi i się sprawdziło-co do mnie i mojego chłopaka... Teraz też wierzę, że jakoś mnie ukierunkuje... Czy teraz nam się uda stworzyć szczęśliwy związek? Będziemy ze sobą? Pobierzemy się? 31.07.88 Krzysztof; 29.04.86 Katarzyna

Gość marlenkaaa
kochana zapomnialas o mnie :( 19.11.1987 i facet 25.04.1985 kiedy bedziemy mieli dzidziusai i jak z mieszkaniem buziaki dzieki

Gość KasiaP..
czy będe z obecnym partnerem?czy czeka nas coś ciekawego. 12.02/ 26.06

mam jeszce jedno pytanko czy jestem w ciazy jak nie to czy dlugo bede czekala na dziecko,czy powinnam wyjechac do mojego mężzyzny za granice czy lepiej zostac w polsce?

e.m.i.l.a w milosci - z nadmiaru jakis wrażen następuje znudzenie i wypalenie materiału chwilowo masz zastoj w uczuciach sytuacja moze sie zmienic po jesieni a najpozniej za rok na jesieni (2009) w pracy - bardzo dobre karty i poczucie pewnosci jutra rodzice- wyszło, ze sa powierzchowni albo tobie zarzucaja powierzchownosc i szukanie wrazen mozecie sie pokłocic ostro ale wiadomo jak to rodzice bedzie ok ;) betty1222 czy ty jestes po jakiejs chorobie? dziecko bedzie wrecz samo mi wyskoczylo nie przepadam odpowiadac na pytania o dzieci bo to dla mnie temat zalezny tylko od Boga ale wychodza bardzo pozytywne karty malzenstwo - nie wiem czy sie nie myle ale czasem czyjesz sie jak piekny ptak w zlotej klatce mezowi podobasz sie bardzo fizycznie albo na to glownie zwraca uwagę ale tak jakby cie zniewolił a ty potrzebujesz energetycznego wsparcia do pracy raczej nie w tym roku justiniiii stawialam to pytanie z milion razy facet sam nie wie czego chce i szybko sie nie zdecyduje zaryzykuje stwierdzenie ze mu taka sytuacja odpowiada jak sie uprzesz bedzie ok bedziesz naciskac on bedzie sie miotal ale po opoznieniach dostaniesz co chcesz jednak chyba wtedy zobaczysz ze nie bylo warto Dorrotka praca to dla ciebie rejon totalnego rozczarowania i zniechecenia jak zapytalam o rade to karty wskazuja albo oprzec sie na facecie bogatym albo zalatwiac przez takiego pracę milosc znow wychodzi facet co ma pozycje i karty ok :) małgorzato 3.9.75 japonia dobra finansowo ale bedziesz jakby osoba bez prywatnosci nie wiem jak to ujac w slowa mam dzis dolek intelektualny wychodzi ze bedziesz sprzedawac czasem cos co uwazasz ze nie powinno byc sprzedawane? anglia - totalna metamorfoza, zmiany i nowe uczucie

Bardzo proszę o wróżbę. Ja-Justyna,data urodz.27.08.1980r Mój wybranek-Rafał,data urodz. 20.04.1980r. Mam pytania: -czy będziemy razem z Rafałem,jak nam się ułoży,czy się pobierzemy,czy będziemy mieli dzieci-jeśli tak to kiedy -ważna jest również kwestia pracy-czy ją zmienię w najbliższym czasie,czy to będzie dobry wybór,jeśli nie zmienię pracy-to co mnie czeka w tej obecnej

Powiedz mi jak wygląda u mnie sprawa w małżeństwie. Joanna 05.07.1981 Daniel27.08.1977

prosze o pomoc..nie wiem co dalej ...czy to wszystko ma jakis sens...jakie sa jego zamierzenia w stosunku do mnie... ja 03.11.1971 on 28.07.1972

Gość misiulaaa
🌼....

plusik11 tak spotkacie sie czy ten facet pracuje w rozjazdach albo jest bardzo aktywny? jesli chodzi o wasz zwiazek no kiepskawo i moze dojsc do sytuacji w jakiej jedno z was poczuje sie zdradzone jesli to przeszlibyscie pozniej sa juz dobre karty ale to bedzie powazne wyzwanie bianka65 Tak zmienisz pracę i to na bardzo korzystnych warunkach

Gość Przed decyzją...
mohitooo ... a starszym też pomagasz ? Dorota 27.11.66 i Jerzy 21.03.60