Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mohitooo

Postewię Tarota

Polecane posty

Assiulla wyjdziesz za mąż mąż bedzie dobry ale ty tez musisz byc dla niego dobra ;)

Gość PANDORAA
Ok, teraz rozumiem. Przynajmniej masz fajne zajęcie na dyżurze ;-) A ja zwyczajnie nie mogę spać.. moje dane: 1.09.70

_lolus_ Paulino chlopak mysli o tobie powaznie i oswiadczy sie ale nie dam glowy ze zaraz chyba nawet jemu bardziej zalezy niz tobie ty czujesz sie przy nim jak ksiezniczka czasami:) chcesz zeby dał ci to co najlepsze i on chce ci to dac :)

Typ wychodzi całkiem sympatycznie i ma dobre zamiary tarot mowi nawet ze czas na przygodę i nie nalezy sie przejmowac jakimis opiniami ludzi w kwestii legalizacji związku ?

Gość PANDORAA
Rozumiem, że z tym "typem" to było do mnie.. /?/ ;-) Ale czy nadal będziemy ze sobą i nic tego nie pokrzyżuje..? /swego czasu jego ex mieszała sporo między nami,a on nie potrafił definitywnie skończyć tej znajomości, stąd teraz moja nieufność, mimo że on się stara..a może tylko na to wygląda../ :-(

Gość panna mloda bede
karolina 29.01.1985 kiedy slub

andziak801 tak masz ogromne szanse na swietna prace sytuacja mieszkaniowa zmieni sie najprawdopodobniej przy pomocy jakiegos faceta i wybudujecie dom vanja1986 bedziecie razem macie bardzo fajne karty finansowo musisz nauczyc sie inaczej wydawac pieniadze, jestes chyba troche rozrzutna albo nie umiesz planowac ale jesli zmienisz sposob zalatwiania finansowych spraw bedzie ok kariera naukowa tak tak tak

Gość ta z duszą
i jeszcze jedno. ostatecznie jaką role odegra w moim zyciu mezczyzna 27.06.1983?

stara sie stara i szczerze sie stara a laska poprzednia rzeczywiscie kombinowala bo to byl dosc mocny zwiazek i ona w sumie chyba nadal jakies uczucia do niego zywi nie wiem czy to trafne spostrzezenie ale on ma cos takiego ze potrafi bardzo dowartosciowac kobiete no i jemu oczywiscie pochlebia ze ona sie bardzo starala nie potrafił zachowac sie stanowczo zeby jej nie urazic

marlenkaaa tak bedziesz z obecnym facetem i bedziesz sie tym mogla pochwalic jak wam sie dobrze uklada bo okaze sie ze jest całkiem niezle

Gość magosia2626
Kiedy skonczy sie moja samotnosc i poznam mezczyzne, ktory pokocha mnie i bede z nim juz do konca? Gosia 14.11.1981. Z gory slicznie dziekuje>

malgosia2626 widze ze u ciebie zaczynaja sie zmiany w dobrym kierunku i w glowie zaczyna sie myslenie "pozytywne" facet zjawi sie po jesieni tego roku na przełomie 2008/2009 pięknie otwierasz sie na uczucie bo niektorzy nie potrafia przestac byc zachowawczymi i nieufnymi u ciebie już to się zmienia :)

Gość ta z duszą
mohitooo jakos tak nie zalapalam wiec powiedz mi prosze, ktory post tyczy sie mnie? bo ten o acecie, ktory sie stara niby podchodzi, ale wiele nie pasuje no i nie wiem gdzie odpowiedzialas a moje poprzednie pytania ;) i jeszcze jedno (przepraszam, ze marudze). czy i kiedy zaloze rodzine i czy bede miala dzieci?

Gość PANDORAA
Mohitooo, skarbie... Jesteś naprawdę niesamowita i chylę przed tobą czoła! Wszystko co mówisz zgadza się. Ale czemu nie chcesz mi powiedzieć, czy ten związek ma szansę, czy to jest Mój Mężczyzna..? Jeśli nie ma szansy, nie pogniewam się na ciebie, że wyszło inaczej.. :-( Chyba jednak zbytnio zawracam ci głowę wykorzystując późną porę i fakt, że jest nas teraz niewielu na forum.. Przepraszam.. :-)

Gość magosia2626
Dziekuje bardzo, a jaka bedzie sytuacja miedzy mna a "znajomym" Maciej 30.05.1983. serce podpowiada mi jedno a rozum drugie i nie wiem czy sie dalej poswiecac i meczyc.

ta z duszą ja tez sie juz pogubilam i jestem lekko połprzytomna wiec prosze podaj jeszcze raz swoje dane i pytanie i zaraz odpowiem

Pandoro Tak. Macie szanse na swietny zwiazek i bardzo harmonijny i nie jest to kwestia grzecznosci tylko autentycznie tak wychodzi małgosiu2626 dla ciebie tez dobre wiesci facet jest ok czasem troche pogubiony ale w glebi bardzo dobry możesz się "poświecic" ale to jeszcze nie ten do konca, jednak bardzo przyjemna znajomosc

Gość ta z duszą
na wszelki wypadek skopiuje jeszcze raz :) Kasia 21.09.1987 czy czeka mnie w życiu coś, co przyniesie mi radość? (może wiesz co?) czy w końcu znajdę kogoś, z kim będę szczęśliwa? czy może już go znalazłam a nie widzę? czy pojadę na wymianę? i jeszcze jedno. ostatecznie jaką role odegra w moim zyciu mezczyzna 27.06.1983? czy i kiedy zaloze rodzine i czy bede miala dzieci? jak jeszcze cos tam widzisz to tez prosze napisz :) w ogole podziwiam Cie za zaciecie i ilosc wykonanych Tarotow. naprawde musisz to lubic:)

Kasiu :) pojedziesz na wymianę w ogole bedzie to bardzo istotny wyjazd ktory wiele wniesie do twojego zycia mezczyzna z 27.06.83 wychodzi mi ze to facet ktory potrafi niezle zakrecic w glowie :) ma jakis damski pierwiastek w sobie pokazuje mi sie tez ze raz chyba wystawil cie lekko do wiatru albo poczulas sie zawiedziona jego postawa po czym ponownie walczy o twoje zainteresowanie i czas radosc da ci wlasnie wyjazd a w trakcie niego bedziesz miala spore powodzenie rodzine zalozysz prawdopodobnie za jakies 4 lata bedziesz miala dzieci i bedziesz swietna mama nawet twoj maz bedzie uwazal cie za wspaniala matke i bedzie sie tym bardzo chwalil

Gość ta z duszą
bardzo dziekuje :) az mi sie zrobilo lzej na duszy i moge z wiekszym spokojem isc na rozmowe o wymianie :) z tym facetem wszystko sie zgadza. zawiodlam sie, znowu walczyl. tylko nie wyszlo Ci co w koncu z moim zyciu stanie sie z tym facetem? ani kto (ze nie powiesz mi konkretnie kto, to wiem), tzn gdzie go poznam, z jakich krego, bedzie moim zyciowym partnerem ani ile bede miala dzieci? a moze wyszlo Ci gdzie bede mieszkala? wiem, strasznie draze :P

Bardzo proszę o wróżbę. Ja-Justyna,data urodz.27.08.1980r Mój wybranek-Rafał,data urodz. 20.04.1980r. Mam pytania: -czy będziemy razem z Rafałem,jak nam się ułoży,czy się pobierzemy,czy będziemy mieli dzieci-jeśli tak to kiedy -ważna jest również kwestia pracy-czy ją zmienię w najbliższym czasie,czy to będzie dobry wybór,jeśli nie zmienię pracy-to co mnie czeka w tej obecnej

Gość e.m.i.l.a.
e.m.i.l.a. to ja juz sie przypominam 30.08.81,kiedy znjade milosc,ogolnie moje zycie osobiste oraz praca?gdzie i jak?jak z moimi rodzicami?i gdzie w koncu bede mieszkala?zyla?

Gość misiulaaa
Kasia 01.06.1980

Gość kamal1
Kamila 18,04,1986 Paweł 26,02,1985 Czy się pobierzemy i będziemy szczęśliwi, Jak ułoży mi się na studiach. Z góry dzękuje za odpowiedz.

Rzeczywiscie mohitooo jestem rozrzutna:) A powiedz mi czy mamy szanse kupic mieszkanie lub dom w przyszlym roku? no i ostatnio zapomnialam sie spytac: czy bedziemy miec dzieci? Agnieszka 22.12.1986 Arkadiusz 06.01.1983

Gość misiulaaa
Mnie też bardzo interesuje ciąża....

Gość ulusssssssssss
ulusss n mojej drodze mezczyzna moze wiesz kiedy go spotkam i jak wyglada w jakich okolicznosciach go spotkam pozdrawiam 12121982 anna

Gość o ranyyyyy yyy
cyt.mohitooo o ranyyyyyyyy 7.10.75 co cie czeka? ida do ciebie dobre wiadomosci bedziesz miala jakies pozytywne rzeczy i mogla sie nimi cieszyc nawet "na pokaz" to sprawi ze staniesz sie atrakcyjna kobieca i pewna siebie Ty chyba naprawdę umiesz wróżyć Jestem mężatką z dziećmi spotykam się z facetaem z takim samym statusem. Czy on mnie kocha? Czy z tego cos będzie? Ratuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!! ❤️

Gość plusik11
mohitoto jak wiidzsz mój związek z Piotrkeim magda 01.05.1975 czy sie spotkamy i czy bedziemy razem