Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

MAGIA, TAROT, WYWOŁYWANIE DUCHÓW- wierze, ktoś jeszcze?

Polecane posty

Gość bkg
to uczciwe :) a mogłabyś wyciągnąć dla mnie runę?

Cześć Lilith! :) Fajnie, że się wypowiedziałaś... Ja ogólnie uważam, że energetyzacja jest lepsza niż tarot! Tarot daje wskazówki... A energetyzacja zmienia na na lepsze... Wczoraj się rozluźniałam... Czuje się wspaniale i każdy to dostrzega :)

Gość zielona żabucha
ezoteryczna, kochana.... mam sprawe jesli mozesz...

Gość zielona żabucha
chodzi mi bys sprawdzila czy moj synek dostanie sie od wrzesnia do przedszkola? bo teraz jest taki boom i ja nie pracuje tylko maz... o zgloszeniu- przyjeciu decyduje komputer...

Gość a ja zadam inne pytanie
ezoteryczna, wyslalam ci maila:)

Gość zielona żabucha
i maz ma dzial. gospodarcza... i myslimy aby ja na mnie zrobic i ja bym meza zatrudnila. To wtedy jest szansa wieksza jak oboje rodzice pracuja.

Kochane... Teraz nie umiem wróżyć. Wieczorkiem jednak to lepiej wychodzi. Poza tym... Wkurzyłam się troszke...

Gość zielona żabucha
ok, to jak znajdziesz chwilkę, moge liczyc?

Gość zielona żabucha
dzięki, to bede zagladac w topik.pozdrawiam.

Ezo,dziękuję Ci za wróżbę.... mogłabym jeszcze tylko spytać,co to znaczy,że idzie tam,gdzie ma korzyści...?jakaśinna baba? i co to za dwaj faceci?

Gość POWROZY MI KTOS WKONCU PROSZE
Ja Agnieszka 19.08.86 on Marcin 09.03.79 czy nam sie ulozy i czy jego uczucia sa szczere ??? PYTAM JUZ TRZECI RAZ

Gość misiulaaaa
Mnie to już nikt nie powróży... :(

hej :) Ja Tarota mam jakby wpisanego w geny. Babcia, mama i ja teraz. Co mogę powiedziec to tyle że nie wolno się za niego brać za wcześnie o czym się sama przekonałam i kosztowało mnie to trochę zdrowia Zrobiłam sobie po tym kursy reiki i po jakimś czasie wróciłam do kart Nie mogę powiedziec ze mają złą energię ale bardzo mocno działają na podswiadomość i jak mogę sie tak wyrazić z niej czerpia energię Nie trawię wróżek które powiedzą coś złego i nie dadzą rady jak tego uniknać... Poza tym hmmm mam pytanie, może banalne, co robić by zachować dystans jak się chronic niby znam sposoby oczyszczam się ale jestem na tyle empatyczna ze i tak przejmuję to często na siebie :(:(:( pozdrawiam Was serdecznie

Wiesz... Wróżąc na forum łatwo wziąść jakąś złą energie na siebie... Nie wiesz z kim masz do czynienia.

Gość POWROZ MI PROSZE
Ja Agnieszka 19.08.86 on Marcin 09.03.79 czy nam sie ulozy i czy jego uczucia sa szczere ??? PYTAM JUZ CZWARTY RAZ

W razie czego pisz albo na gg albo na maila bo czesto z mezem wymieniamy się przy komputerze :) jak tylko bede to odpowiem

tarocistko :) czy zawsze Twoje zabezpieczenia dają radę? bo ja niestety miewam z tym problem oczyszczanie ok ale zabezpieczam sie chyba marnie ;)

tarocistka - wróżka Nie usuwałam żadnych pani wpisów... Pomyliło się Pani.. Pani pisała w jednym z dwóch inny topików..A czy ja mówiłam, że się nie zabezpieczam? Mówiłam do koleżanki. Pozdrawiam i życze powodzenia na allegro :)

Gość Kwiaaatuszzek
04.05.1983 wrozko czy dostane ta prace zwiazna z srodowiskiem?? i jak tam moje sprawy na uczelni??jak sesja??

Gość zmartwionacorka
witam moja mama 4.01.1959 jak u niej ze zdrowiem pozdrawiam

zmartwionacorka To co powiem może wydawać się banalnie proste, ale karty mówią, że problemy Pani mamy biorą się z tego, że nie dba dostatecznie o zdrowie... Musi być dla siebie bardziej surowa i trzymać się zasad zdrowego życia.

Gość goliatwj
wojciech 6 wrzesnia 1979 moja zona i ja jestesmy ze soba 8 lat od 2 malzenstwo ale mijamy sie ciagle i boje sie ze mnie zdradza i stad moje pytanie czy moja zona jest mi wierna?

Gość zmartwionacorka
dziękuję no ma Pani rację ona w ogole o siebie nie dba :(

Gość danutte
czy moj maz ma romans? 27-01-1957

czy mogę prosić Panią o wróżbę? Za jakieś pół roku wychodzę za mąż i zaczynają ogarniać mnie wątpliwości czy to ten właściwy mężczyzna? On jest rozwodnikiem ja dobijam 30, poza tym mogę mieć problem z urodzeniem dziecka i data urodzenia moja 19.07.78 i partnera 1.07.75