Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 6, 2008 :O mniej więcej 10 cm nad kolanem nad drugim nie mam... tam jest mięsień ale dlaczego mi to spuchło? i to w jednej nodze? i czy może mieć to związek z -aerobikiem na który biegam od miesiąca? -popękanymi naczynkami na udzie w tejże nodze? dodam że trochę mnie to boli zwłaszcza wieczorem starość...? czy co...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 6, 2008 nikt się z czymś takim nie spotkał? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Luty 6, 2008 Luśka cholera wie, może jakieś zapalenie mięśnia :( może na razie olej ten aerobik i poczekaj. a jak nie zniknie to do lekarza a boli cie to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bananowy_song 0 Napisano Luty 6, 2008 Masz wodę w kolanie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 6, 2008 trochę mnie boli :O zwłaszcza jak po schodach wchodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Luty 6, 2008 ciąża pozamaciczna aż dziw bierze ze jeszcze nikt tego tu nie napisał;) a tak serio meaa ma rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 6, 2008 :D może posmarować czymś...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocia morda w polu kapusty Napisano Luty 6, 2008 mnie sie wydaje, ze nic Ci nie jest tylko chcesz sie pochwalic zes sie za swoj zadek wziela :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 6, 2008 ta :D mam się czym chwalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i po nodze............. Napisano Luty 6, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LeiIa22 0 Napisano Luty 6, 2008 może to grahamka??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 6, 2008 :O chyba to zbyt błahe jak na wizytę u lekarza...? co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach