Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iskiereczka Nadziei

Czy są wśród Was kobietki, które chcą zostać mamami cz.VIII-DZIDZIUSIOWA...

Polecane posty

Estellko - ja jestem na 10000% za tym żebyś założyła :) więc czekamy :) Maklady - moje gratulacje zdanych studiów :) a oprócz bólu głowy to mam nadzieję że złych objawów brak i tylko radość z bycia w ciąży :) Apsik - to pewnie Asia Ci ją odsprzedała bo kampanię reklamową na grypę jelitową robiła :D :D :D Laruś - trzymaj się :) do poniedziałku Andzia - wzajemnie Kochana :) A u nas zima na całego, a ja już ostatnio kozaczki schowałam głeboko do szafy :D :D :D a tu zonk, trzeba było znowu wyciągnąć :D A Tomek z tego powodu że wczoraj nie spał w dzień, dał mi do wiwatu w nocy, darł się okropnie bo ze zmęczenia się budził i nic nie chciał i nie szło go uspokoić, masakra, dzisiaj jak go położę spac w dzień to kładę sie razem z nim :) vn nutgb rfd,jmbv - TO MÓJ SNEK NAPISAŁ DO WAS : CZEŚĆ CIOTKI :D

heja :) ja również nie mam nic przeciwko estelko a jestem jak najbardziej ZA. :) 🌻 I tam Apsik a ja już naprawdę myslalam, że sie coś działo:P hihi Ja jeśli jeszcze dłużej posiedzę u rodziców, to kto wie czy się nie skusze na ten samochód ;) :D Współczuję choróbska , mam nadzieję, że sie nie rozwinęło. 🌻 Sysiu ten smieszny człeczek, który mnie odwiedził w pracy :D to nie żaden świrek tylko zajebisty jajcarz i nasz rodzyneczek. :D Przy nim nie można sie nudzić , a wczoraj to mi chandra przeszła jak Go zobaczyłam. A jaki z niego wspaniały .............. masażysta haha :D O Boziu muszę szybko wracać do domku , do męza bo już zaczynam głupoty wygadywać. :D Nie dość że zołza to jeszcze wyposzczona i zboczona haha. :D Pauluś zyczę dużo zdrówka. ❤️ CO do Sandry to był wczoraj lekarz ( za wizytę zabuliłam nieziemsko) , Sandra ma wirusowe zapalenie gardła i dlatego nie chce jeść , powinno się obyć bez antybiotyku , lekartwa już włączone tak wiec powinno być szybko lepiej. I tej wersji się będę trzymać. :) Ok spadam - bo same głupoty wygaduję. Modesso , ale prośba jak już powstanie nowa częśc to nie kasuj tej , zawsze będzie można do niej wrócić, a że autorce będzie solą w oku - no cóż jak se pościelisz tak sie wyśpisz. :D

Sysiu - ja nawet ją gratisowo mogę oddać , ale nie Wam, bo za bardzo Was lubię. :D A co do nocki - witam w klubie .